"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 476
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • In the light side of the Moon!
 Joy Joy Joy Joy Joy Линка, май нищо не си разбрала  Joy Joy Joy

според мен комисаря е в акция във Ван, нали след това идва и награждаването, нали заради тази акция за залавяне на гадове го наградиха в полицията

а кой изтървава 4ашата  newsm78  не мисля 4е е Елиф, тя май е в седнало положение  newsm78

Ринка, тортата е Италианска   Peace
завръщането на Елиф от Италия  Peace

# 91
  • В Града на Липите
Според мен комисаря разбива вратата на онази барака, към която вървеше по време на акцията и която дадоха за секунда.

Ако са разбъркали кадрите, вероятно друг държи диаманта, не Йомер. Пък и ми се виждат малко късички тези пръстчета  Grinning

Меги, мисля че Елиф изпуска чашата и ми изглежда права. Т.е. панталоните й изглеждат така.  Grinning

# 92

Хриси, разбъркването на кадрите води до това, че комисаря намигва на Елиф  Joy Joy

# 93
може и да си права Хриси , единия й кра4ул е по-дълъг от другия  Joy Joy Joy

ето тук се вижда малко по-добре. отна4ало ми се стори, 4е краката са й под масата  ooooh!

Ринка, той й намига, а тя му се 4уди и си вика "тоя па кво' му става"  Joy Joy Joy

# 94
А,а, Меги  Naughty ще видим кой не е разбрал... накрая!  Naughty
Засега успях да ви раздвижа, а това беше целта!   Wink
Иначе дремехте следобедна дрямка...
А и никой не отговори за разпита, макар, че сутринта също попитах. Но сигурно и вие се чудите... Mr. Green

# 95
А,а, Меги  Naughty ще видим кой не е разбрал... накрая!  Naughty
Засега успях да ви раздвижа, а това беше целта!   Wink
Иначе дремехте следобедна дрямка...
А и никой не отговори за разпита, макар, че сутринта също попитах. Но сигурно и вие се чудите... Mr. Green

Ако следствието се води по правилата Йомер е страна по делото - замесена е негова близка.
Дали е възможно от правна гледна точка той да води разпита? Няма ли и той да дава показания?

# 96
  • софия
Здравейте  Hug

Ако следствието се води по правилата Йомер е страна по делото - замесена е негова близка.
Дали е възможно от правна гледна точка той да води разпита? Няма ли и той да дава показания?

така би трябвало  Peace Дори и да не го разпитват, в никакъв случай не може да го допускат до разследването. За това и ще се стигне до така наречената "сделка с държавата".

а, защо ще решат, че Сибел се е самоубила  newsm78 вероятно ще я намерят с куршум в главата  и пистолет в ръката  newsm78

и на мен ми се струва, че това не са "вълшебните" пръсти комисарски  Grinning

# 97
....

Ринка, и според мен по тази причина той ще е отстранен от случая и ще започне собствено разследване (вероятно с Туба).
Спиритче,
Скрит текст:
писали сме заедно почти едно и също

# 98
  • В Града на Липите
Линка голяма си хитруша  Grinning Някои се предполага че работим.
Иначе отдавна сме наясно че турската сериална полиция е друга бира, т.е. спешъл. Wink

# 99
  • софия
това ли е Тувана? и къде е, не мога да преценя, тези отзад ученички в столова ли са,  или сервитьорки в ресторант, или може би кетъринга за партито  newsm78

Пепелче  Hug

какъв му е случая на тоз автомобил  newsm78 катастрофира сякаш  newsm78

# 100
може и да си права Хриси , единия й кра4ул е по-дълъг от другия  Joy Joy Joy

ето тук се вижда малко по-добре. отна4ало ми се стори, 4е краката са й под масата  ooooh!

Ринка, той й намига, а тя му се 4уди и си вика "тоя па кво' му става"  Joy Joy Joy

Тези обувки същите ли са?  newsm78

designer Kathy Balogh

като тези, как мислите?  newsm78

# 101
Не се смейте, ама се измъчвам от любопитство, защо крачолите на Елиф са с различна дължина.
Хайде , видни следователки, казвайте  Simple Smile Simple Smile
Линка, страшна си, браво за обувките. Като нищо не е имала време да се преобуе и преоблече за премиерата на МСП.

# 102
Спирит4е, според мен са кетеринг  newsm78

ама тоя автомобил и той ли е от трея  Crossing Arms май съм го пропуснала или имаме 3-ти поправен  Joy Joy Joy

# 103
  • Стара Загора
Това може да е колата,в която са открили годеницата на Йомер и бащата на Елиф newsm78.
Обаче и аз се замислих как ще да се е самоубило момичето Rolling Eyes..Да не са и рязани вените или има хапчета край нея?То така обикновено в баня се самоубиват,но знае ли човек,може и в кола да са го спретнали Laughing

Вярно,че единия крачол е по-дълъг от другия Laughing,сигурно го е застъпала  Grinning.

# 104
  • AMS

Мисля, че това е Тувана и е в дома на Елиф, след, или преди погребението на бащата. Отзад са  обслужващият персонал, на къщата и носят снимката на починалия "на ревера", по техен си обичай.

А колата смятам, че е на комисариото. Научил е, разбрал е нещо и тръгва сам ....
Кара с мръсна газ на завоите. Бесен е.
Как може точно на него да му се случи такова нещо  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт