"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 315
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • In the light side of the Moon!
привет на вси4ки  Hug

Госпожата  Hug радвам се да те видя  Wink

Селфи, добре дошла  Hug

и мен не ме интересуват никакви рейтинзи. О4аквам и двата проекта с нетърпение!!!
Искам си поне още 2-3 трея, малко по-богати  Joy Joy Joy

аз не разбрах много от статията дето Ринка я сложила , но това което разбрах е пак обсъждат заплащането им. Енгин с 35000 на серия, Туба в 20 мин е взимала 45 сега сумата е увели4ена с 20 на серия...
това разбрах  Laughing
ако някой може да преведе пове4ко, ще се радвам  Hug

# 361
Сборно клипче със сериалите по ATV   Peace

http://www.facebook.com/photo.php?v=623063914408809

# 362
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мен рейтингите никога не са ме интересували. Само доколкото засягат спирането или продължаването на сериала. Ако сериалът ми харесва, мога да си го гледам, дори всички останали да се откажат. И обратно: ако не ме "държи", дори Тарантино да дойде да ми каже, че е много хубав, зарязвам го.

# 363
svetal4o27 , и аз така с рейтингите, но са важни мръсниците.  Mr. Green Тъкмо се хванах да гледам "Убийство", че го превели от темата на Ийит и сега чета, че май го спират.  ooooh!

Така като гледам са ми заети понеделник, вторник и сряда.  Wink Laughing

А тази сряда ще подгряват феновете на KPA с "Гладиатор".  Rolling Eyes  Grinning

# 364
Момичета  Hug, едва сега успях да надникна при вас. Благодаря за инфото от последните дни. Аз все се надявам поне на още един трейлър и упорито ( и тъпо) ще си го чакам Simple Smile
А дотогава

# 365
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Селфи, и аз съжалявам за Джинайет. Тъкмо го бях "захапала" заради Нюргул и Алтанов и ми беше интересен, те пък се отказали от него. Да им се чудеш на акъла. Боза като "Сезони на любовта" продължава не знам колко, пък други ги спряха още в началото.

# 366
  • AMS
Привет, на всички!!!
Драго ми е да ви прочета!!! Благодаря ви за информацията и споделеното!!!
Специални приветствия за тези, които ще следим КПА и КС§Ш.
Госпожата, Hug особено ми е приятно, че си се отбила тук!!! Изкуство е да се намерят  допирните точни, а не да се сложи разделителната линия! Peace
Selfie,  Hug има абонаментни карти, само за широко скроени потребители и ти си една от тях!!! Peace
Виждам тук и много други с такъв абонамент. newsm19
Сигурна съм, че обсъждането, ще ни се получи.
Ето, този герой от КПА, се мъчи да пусне радиото.  Party Помогнете.  Joy

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 19:42 от di...va

# 367
  • Пловдив
Привет  Hug Добре дошли и от мен на всички нови момичета  Hug Хубаво е да се множим, по-веселко става  Grinning А за мен целта на форума е най-вече забавлението  Peace Не съм фенка на Къванч(въпреки сините му очи Wink ), но и аз имам чувството, че сериала ще е интересен. Има ли превод със сигурност ще го погледна.

Меги, Енгинджим само за 35 000 ли се е спазарил  Rolling Eyes Или пазарлъка не му е силната страна  Wink или пък толкова си струва момчето  Joy Joy Joy

Този колаж много ми хареса  Peace

# 368
Мен също много ме е яд за спирането на Убийството , страхотен замисъл, но явно турците не са фенове на подобни сценарии.

Извинете за спама  Peace

Именно затова споменах рейтингите, не че ме вълнуват колко са и на кой сериал е по висок, но те са от значение дали един сериал ще Peace спре или продължи.

# 369
Здравейте момичета Hug
И аз съм съгласна с вас по темата за рейтингите-такива хубави и успешни сериали бяха клъцнати,а Лалето върви вече не знам кой сезон ooooh!
Че Енгин взимаше във Фатмагюл повече-не ми е нещо достоверно това инфо-и продуцента е същия newsm78 Логиката ми е,че ако не го е харесал Керем Чатай,няма да го вземе пак,а да му плати по-малко на серия хич не ми се връзва Naughty

# 370
  • Русе
Здравейте!  Hug

Засега друг фрагман няма, ама... и все още имам малка надежда за днес  Praynig

Виждам днес пак коментирате рейтингите и май тук масово  Wink не ни интересуват, само да не ни се отразява на края на гледаният от нас сериал.  Peace

Колко по-спокойно е, когато са предварително уточнен брой серии без да зависят от рейтинг, следиш си действието и не се притесняваш дали може да го спрат неочаквано -  Wink така беше с ''20 минути'' гледахме без да мислим за рейтинг  Peace

Дано с КПА нямаме проблем с рейтинга, засега всичко в него е многообещаващо!  Peace

# 371
  • софия
ама каква е сега тая работа  newsm78 сериал ще почва, материал няма..... Crossing Arms къде са ми трейлърите.... Crossing Arms

момичета Hug вие сигурни ли сте че това е датата, да не е  05.03.2015.  newsm62

# 372
  • Пловдив
Спиритче, може и да е 03.05.2014  Laughing Явно имената на артистите са повече от достатъчни  Peace

# 373
  • В Града на Липите
Спиритче, може и да е 03.05.2014  Laughing

Едва ли, по това време хората тръгват вече по плажовете. Не им е много до сериали  Grinning

# 374
Викате написали са май месец с някоя и друга правописна грешка?  tooth tooth tooth
В момента гледам Хулигана и въртят стария трей и показват рекламата на дизито. Тази -

Сигурни ли сме, че mart на български е март?  Wink Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт