"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 333
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
ама каква е сега тая работа  newsm78 сериал ще почва, материал няма..... Crossing Arms къде са ми трейлърите.... Crossing Arms

момичета Hug вие сигурни ли сте че това е датата, да не е  05.03.2015.  newsm62

Току що пак повториха последния трейлър с дата...
Новото е, че вече сме вмъкнати в рекламните шапки на канала:

# 376
  • софия

Сигурни ли сме, че mart на български е март?  Wink Joy Joy Joy

прилича да е така  Laughing ама не знам какво е   "carsamba"   tooth - малко ми прилича на  "догодина"  tooth

п.п. Ринка  Hug

# 377
  • In the light side of the Moon!
оохх Божее колко сме "гладни" за фрагмани  Joy Joy Joy

аз си мисля 4е ще ни уведомят кога ще е следващия фрагман  newsm78
май така направиха за предните  Thinking

# 378
  • В Града на Липите
Спиритче carsamba е сряда, споко  Wink
Т.е. ще се сражаваме с Династията  Joy За късмет не останаха много принцове. Има няма един двама.

# 379
Ама моля ви се, момичета,какво ни пречи докато чакаме фрагман, просто да си го измислим.  hahaha hahaha Сякаш не сме го правили много пъти преди.  smile3506 И то доста успешно.  smile3521

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 22:55 от daizy_g

# 380
  • софия
тц, тц, ....да ви кажа, май трябваше да си трая за опорните точки..... newsm78
видЕхте ли сега кво стана..... newsm62

тишина.... Whistling

п.п.
Цитат
Т.е. ще се сражаваме с Династията  35 За късмет не останаха много принцове. Има няма един двама.
тююю язък...
а Бали бей дефилира ли още, че само неговия мустак ми се видеше интересен там?

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 22:54 от freespirit

# 381
Скрит текст:
простете за печатните грешки, но клавиатурата ми не работи и си поръчах нова да ми я сменят и докато чакам, ползвам една touchscreen която доста ме нерви.  smile3511

# 382
Здравейте момичета!  Hug

И аз искам още един трей, ама не мисля, че ще ни огрее...  Simple Smile

Всъщност, в дадените досега, авторите ни запознаха с героите и ни разказаха историята, какво друго да ни дадат? Нали трябва нещо да остане и за филма...  Laughing

Чудя се, дали това, което беше в трея няма, да го дадат в 45 мин, като за пълнеж ни дадат малко от живота на Елиф по дискотеките, оградена от обожатели, малко от любовната връзка на Йомер, малко екшън от събитията във Ван и после да погледаме нещо неочаквано... Нали, по моята сметка, има още 45 минути...  Laughing Laughing Laughing

Да се надяваме на добър филм!  Hug

# 383
  • В Града на Липите
Спиритче
Скрит текст:
Бали бей, сега е Кямрян бей и развява мустак в друг сериал. По-точно гони чучулиги  Grinning

Линка, сигурно в първа серия ще ни запознаят и с останалите герои. Доста са - братя, сестри, племенници, братовчеди, лели, чичовци... Предполагам ще има няколко сюжетни линии. Ще положат основите им и така...
Но определено имаме нужда от още един трей.
Точно ще го разнищим докато започне сериала  Grinning

# 384
еее Линка, не ни убивай надеждите.....според мен не може да не ни пуснат още един фрагман...поне още минутка с хвър4ащи искри между Елиф и Йомер  Joy Joy Joy

трябва да ни запознаят и с още някой...може ли така  Crossing Arms

# 385
  • софия
Скрит текст:
значи Кямрянчо ако намине за диамантити си го заплювам първа, така да знаете  Laughing

Цитат
Точно ще го разнищим докато започне сериала
ами така де, я колко булки сме се събрали, а те да не ди дадат хляб за  две-три теории  да си развием..... Crossing Arms

# 386
То това е хубавото на оригиналния сценарий, че не знаем какво ще се случи. При всеки римейк или история по роман краят е предизвестен. Интересното е как ще се стигне до него.

В нашият случай знаем една обща сюжетна линия, а на къде ще се развие и какъв е краят - не знаем... Ще можем да фантазираме...  Laughing

Сигурно не всичко ще ни хареса. Но не е и нужно. Достатъчно е да ни поддържат интереса и така да завършват всеки епизод, че да тръпнем до следващия.

А героите може да се включват на порции, всъщност ще се запознаем с тях на рождения ден и погребенията.  Peace

# 387
Здравейте диамантени момичета-оптимистки

Линка  Hug с това твое виждане, че нямат намерение от Атв да ни пуснат още един трейлър (поне) ти разби всичките ми надежди Wink А като гледам - и не само моите Heart Eyes  Колко му е да направят още едно трейлърче. В него могат ей така между другото да ни покажат и още някои от героите в сериала. Че ние все пак да сме по-подготвени като започне на 5.03 и да знаем кой-кой е. А не само от снимки да ги познаваме Sunglasses

Скрит текст:

# 388
Е, добре де, убедихте ме!  Peace

Надявайте се!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 389
аз ве4е им забравих имената на вси4ки  Joy Joy Joy помня само Елиф и Йомер....

Спирит4е, едната опорна то4ка ти беше, ако не ми изневерява паметта  -  приятелката на Йомер, обесена в колата, ама къде е вързала въжето за дръжката на вратата или за волана  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт