"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 359
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • В Града на Липите
...ама къде е вързала въжето...  Joy

За огледалото, Меги  Wink

# 391
Канти, аз съм от оптимистките!  Joy Joy
Въпрос на време е да видим следващия трейлър, момичета!  Peace 
Още малко търпение ни казват Елиф и Йомер.

снимките без  надпис

# 392

А това е любимата на комисаря!  Hug

От този фейс

https://www.facebook.com/KPA.ArabFans

# 393
  • Разград

Дали е кулаж   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 394
Здравейте Hug
Пред старта нетърпението расте, ама продуцентите ли, телевизията ли не ни подават много рекламен материал, явно разчитат основно на имената на актьорите.  Фрагманът не се ли очакваше в сряда? Мисля, че няма да е кой знае колко по-различен.  Някой и друг нов вмъкнат кадър.

Линка, сигурно в първа серия ще ни запознаят и с останалите герои. Доста са - братя, сестри, племенници, братовчеди, лели, чичовци... Предполагам ще има няколко сюжетни линии. Ще положат основите им и така...
Хриси, не ми харесва в първи епизод да вкарат цялата рода, барабар с любовниците им,  на мене поне ще ми трябва легенда. Актьорите още не съм ги запомнила, пък какво остава за героите и връзките им.  По-добре да  ги представят по етапно, че да не изпуснем улисани в идентифицирането им следите на диамантите, ако въобще ги има.

Ваня, може би е колаж - главата ми се струва малко странно изнесена напред, а ездачката май няма ръста на Туба, ама знае ли човек под какъв ъгъл са я снимали.

# 395
  • В Града на Липите
Баги, любовниците не съм ги споменавала  Grinning имах предвид една част от героите.
Но в крайна сметка ще видим толкова, колкото ни покажат.

И на мен снимката ми прилича на колаж, но ако не е, би била чудесен кадър.

# 396
Привет Hug
Ето и аннето на нашия комисар-гърмящата г-жа Джеврие-уникално чудо на природата Joy Joy Joy

# 397
Завидях ви на неподправеното нетърпение и чистата радост от очакването.  Hug
Двете сценаристки направо разпердушинват Хулигана.  Mr. Green Не знам как е при Черната роза, но съм малко на тръни за Мръсните пари.  Thinking Искате трей за да разбере кой кой е, а ние при Хулигана 10-тина епизода не можахме да оправим родословното дърво на сем. Кара.  ooooh! Joy

# 398
Завидях ви на неподправеното нетърпение и чистата радост от очакването.  Hug
Двете сценаристки направо разпердушинват Хулигана.  Mr. Green Не знам как е при Черната роза, но съм малко на тръни за Мръсните пари.  Thinking Искате трей за да разбере кой кой е, а ние при Хулигана 10-тина епизода не можахме да оправим родословното дърво на сем. Кара.  ooooh! Joy

selfie. родата при комшиите винаги е голяма, а и имената са едни интервсни за запомняне.  hahaha hahaha Аз поне вече знам кои са Йомер и Елиф, за другите не гарантирам.  Blush

# 399
Привет Hug
Ето и аннето на нашия комисар-гърмящата г-жа Джеврие-уникално чудо на природата Joy Joy Joy

[/quote

Ъъъ това чудо на природата каквото и име да носи в сериала, не мога да го сбъркам.  Joy Joy Joy Тя и Муки не се забравят, просто няма начин. Mr. Green

Нямам търпение да ги видя в общи сцени с Енгим. Интересно дали пак ще е майка-орлица. newsm78 Thinking

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 01:12 от daizy_g

# 400

Цитат

Ваня, може би е колаж - главата ми се струва малко странно изнесена напред, а ездачката май няма ръста на Туба, ама знае ли човек под какъв ъгъл са я снимали.

Баги,Ваня  от колажи не разбирам,но не ми се върза да е Туба .Нито Аси,не съм я виждала на коня с кожени ръкавици.На Елиф краката не са толкова къси.Главата стой малко неестествено.

С търсене в Гугъл ми излезе и това.

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://media-cache-ak0.pinimg … yuDjbd7apIZhakBs=

http://www.pinterest.com/lanideves/equine/

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 01:25 от дороти 15

# 401
  • In the light side of the Moon!
аз предлагам всеки ден да си пускаме по 1, 2 снимки на родата, ето например таз анне на Йомер не я бях запомнила, ама сега ве4е ще я знам  Joy Joy Joy утре да пуснем бабба и ще си го цитираме няколко пъти за да си утвърдим знанията  Joy Joy Joy

# 402
За домашно-абито на комисариото-Хюсеин  Peace

# 403
аз предлагам всеки ден да си пускаме по 1, 2 снимки на родата, ето например таз анне на Йомер не я бях запомнила, ама сега ве4е ще я знам  Joy Joy Joy утре да пуснем бабба и ще си го цитираме няколко пъти за да си утвърдим знанията  Joy Joy Joy

Ха, така Меги hahaha то повторението е майка на знанието. До началото на КРА остават има-няма 10 дена. Като заучаваме по един герой от родата на ден - и ще сме готови за премиерата на 1 епизод Laughing
Ето, вече Диди Flutter ни е предложила следващия герой - абито на Комисарио. Хубаво е, че започваме с родата на Йомер, че е по-малка Sunglasses И така ще сме научили по-бързо едната рода

Дори   newsm10 браво, голям Шерлок Холмс излезе

Скрит текст:
Лека нощ!   sleepuu

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 02:04 от kanti

# 404
Добро утро!  Hug

Да се включа в кампанията по запознанствата.

Бахар, приятелката на Елиф

Комисар Пелин

Успешен ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт