"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 435
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Разград
Ахмет Тансу Ташанлар (Арда Чакыр)

Илькин Тюфекчи (Пелин Сертер)

Сайгын Сойсал (Метин Дюндар)

Али Йоренч (Фатих Дюндар)

# 406
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Али Йоренч е просто зашеметителен и сърцеразбивателен на тази снимка.

# 407
Привет!
И аз съм от оптимистките и се надявам да ни пуснат още един фрагман. И както спомена Лина, вероятно визуално ще се запознаем с някои герои на погребенията и рожденния ден. Но при всички случаи ще има няколко сюжетни линии и допускам,че ще се положат техните основи още в началото на сериала. С имената ще се справим в крачка.  Simple Smile

Странно ми е защо не правят толкова реклама за „Мръсни пари и любов“. Хубаво е,че си мислят,че имената на главните герои са достатъчни, но животът е доказал категорично, че ролята на рекламата е много голяма. Кока кола бяха решили преди години,че им е достатъчно известен продукта и няма защо да инвестират в реклама. Резултатът е бил огромни финансови загуби.

Скрит текст:

# 408
  • Разград
Селин Ортачлъ (Сибел Андач)

Бедиа Енер (Фатма Андач)

Дамла Джолбай (Демет Демир)

Серкан Куру (Танер)

# 409
Али Йоренч е просто зашеметителен и сърцеразбивателен на тази снимка.

По-напред в темите коментирахме, че Али Йоренч е бил манекен и манекенските му снимки са "сногошибательние!!!"  Laughing Laughing Laughing

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Ай, стига, бе, вече закъснях!   Laughing Laughing Laughing

# 410
Здравейте, диамантени момичета  Hug,
А защо забравихте моя човек 
Emre Kızılırmak (Levent İnanç)  #2gunfire
30 yaşında Bahar’ın sevgilisi işletme mezunu,işsiz

Я, направо линка http://www.ratingkurdu.com/kara-para-askta-tuba-ve-engine-kimler-eslik-edecek/  и да преговаряте. Ще изпитвам утре  Wink

# 411

О!

На този могат да не му пишат никакви реплики.  Wink Само да го държат до края!  Praynig И да е някакъв роднина на главната героиня, че да не залитнат към нЕ`кви триъгълници.  Wink Joy

# 412
Здравейте!  Hug

Не че няма реклама на сериала, има,

но ние я искаме под друга форма -  трейлъри, снимки, интервюта с актьорите, снимки зад кадър и по възможност от всичко по много.  Joy Joy Joy

Засега ни дават на ден по лъжичка - 2-3 снимки от сериала, няколко статии, повтарящи едно и също, стари снимки на актьорите... Такава е тактиката на продуцента.
А има само 10 дни до старта.  Peace

За подготовката за изпита утре, който пепел от рози обяви  Laughing  може да ползвате и линковете в първи пост на темата. Когато кликнете на снимките на актьорите се отваря линк с повече информация за всеки.   Peace
Приятен ден на всички!  Hug

# 413

О!

На този могат да не му пишат никакви реплики.  Wink Само да го държат до края!  Praynig И да е някакъв роднина на главната героиня, че да не залитнат към нЕ`кви триъгълници.  Wink Joy
Селфие, нали е син на чичото на главната героиня.
 Красивите братовчеди Елиф и Фатих!  Peace 

# 414

Красивите братовчеди Елиф и Фатих!  Peace 

Супер!  smile3508 Братовчед може.  Grinning И го искам жив от първи до последен епизод!  Blush Praynig Joy

# 415
Ринка,  Hug аз нямам предвид тази реклама. Нас ако ни питат, няма задоволяване, ненаситни сме.  Joy Joy Joy Обаче ми казаха, че в Истанбул е пълно с плакати за другия сериал, а за нашия йок. Ето това ме озадачава.

selfie, Алито вече сме си го заплюли.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 416

А този има чок ентересант фамилия.  Thinking В едно друго дизи съм фен на един Окур.  Wink Да видим този Куру дали ще ме грабне?  Embarassed tooth

selfie, Алито вече сме си го заплюли.  Joy Joy Joy

Така като го гледам не е мъж за една.  Wink Ще има за всички.   Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 12:42 от selfie

# 417
Ще има,ще има... Joy Joy Joy

А Куруто си го е заплюла Злати.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 418
Хади бе!  smile3555 Аз къде съм спала докато тук се е заплювало?  ooooh! ШЪ мЪ прощавате, ама за Куру и Али не признавам ред!  Naughty Бутам се нахално най-отпред!  box tooth Всъщност за Али! За него не ми трябват нито реплики нито високо актьорско майсторство. Да разхожда тесни дънки в едир план е достатъчно.  Blush Куру е на изчакване.  Wink

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 12:42 от selfie

# 419
...
За подготовката за изпита утре, който пепел от рози обяви  Laughing  може да ползвате и линковете в първи пост на темата. Когато кликнете на снимките на актьорите се отваря линк с повече информация за всеки.   Peace
Приятен ден на всички!  Hug
[/b][/i][/color]
Материалите са раздадени smile3529 , може да се ползват на изпита  smile3523.
Ииии, момичета, моля, учете,не се разсейвайте...

Виждам, че опашка за моя човек няма, ама после да не се заблъскате Wink
Emre Kızılırmak (Levent İnanç)  #2gunfire
30 yaşında Bahar’ın sevgilisi işletme mezunu,işsiz

Първа съм си го заплюла, но и реда си за баш комисаря Йомер не изпускам да знаете (първата любов ръжда не хваща) Laughing. Емрето е така да се каже резервен вариант Wink

За рекламата и мене ме е яд, че е толкова постна. То няма и време за кога да я засилят, язък Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт