"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Така де може ли подробни автобиографии на хората с които ще се бием за Али  Mr. Green

# 421
Г-жа Нервакова , всичко може!   Peace Щом е за Али.  Wink Аз предлагам да действаме по турски. Да си направим харем.  newsm19 Пу, първа в харема!  4470 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 422
Г-жа Нервакова , всичко може!   Peace Щом е за Али.  Wink Аз предлагам да действаме по турски. Да си направим харем.  newsm19 Пу, първа в харема!  4470 Stuck Out Tongue Winking Eye
Е ще му танцим на момчето пък която избере, аз имам лилава кърпичка

# 423
За фенките на Али Йоренч- празнува РД с майка си. Слагам в спойлер, защото се опасявам, че ще има разочаровани  Simple Smile
Скрит текст:

# 424

NEW Tuba Büyüküstün
L'Officiel Türkiye cover on March

# 425

NEW Tuba Büyüküstün
L'Officiel Türkiye cover on March

Момичета, това ни е конкуренцията...  Mr. Green

За Али, за Куру, за Йомер...
Почвайте диетите и разкрасяването, иначе...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 426

L'Officiel Türkiye - Mart 2014 (March 2014)

http://lofficiel.com.tr/moda/lofficiel-mart-sayisinda-neler-var/#.UwyDVeN_vSd

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 13:49 от rina-rina

# 427
За фенките на Али Йоренч- празнува РД с майка си. Слагам в спойлер, защото се опасявам, че ще има разочаровани  Simple Smile
Скрит текст:

Разочарование йок!  Naughty И кофти снимката не разваля доброто впечатление.  Wink

Някой да ми каже къде съм гледала тази актриса.   newsm78:

Селин Ортачлъ (Сибел Андач)

Thinking

# 428
За фенките на Али Йоренч- празнува РД с майка си. Слагам в спойлер, защото се опасявам, че ще има разочаровани  Simple Smile
Скрит текст:
Аннето му ме дразни напоследък с някои хрумки относно друг сериал, ама момчето и като го пооправиш се гледа, нека видим как ще е в сериала и дали си заслужава пък тогаз нека боят настане  Mr. Green

# 429
Намерих си отговор на въпроса на първа страница.  Peace
rina-rina, поздравление за оформлението!  coolcool

# 430
Ха сега да видим, музовете са разпределени....и баш Комисаря остава за мен.  newsm03 newsm44

# 431
Здравейте Hug

Цитат
]

О, имаме вече и нова фотосесия на Туба.  Вероятно и интервю. А корицата е в духа на олимпийската година. Не само красота, но и сила, и решителност излъчва.  Подходяща реклама за КРА.

Димони, оскъдната традиционна реклама и на мене ми прави впечатление. Но мисля, че залагат точно на имената и на липсата на достатъчна информация, подкрепена с шумене по медии и социални мрежи. Вместо да гледаш снимки и плакати сред морето от реклами, те карат да търсиш и ровиш, да очакваш.  

Момичета, благодаря за снимките с пояснения. Не че ще ги запомня, но поне познатите лица - освен Елиф и Йомер, а те са общо 4, ще запомня кои са в сериала.  Другите, ако успея Embarassed 

Забелязвам, че доста често споменавате Али Йоренч и майка му. Да не би тя да е фактор в киноиндустрията newsm78

Хубав ден Hug

# 432
Забелязвам, че доста често споменавате Али Йоренч и майка му. Да не би тя да е фактор в киноиндустрията newsm78

Фактор е.  smile3529 Пише сценарии та се сцепва.  ooooh! На мен обаче ми стана много симпатичен сина и.  Blush

Ха сега да видим, музовете са разпределени....и баш Комисаря остава за мен.  newsm03 newsm44

daizy_g
, нарочно отбягвам Комисаря.  Peace На такива работи съм се начела за ЕА, че малко остана да го намразя.  Mr. Green  Има цяла тема както знаеш, която работи в тази насока денонощно.  ooooh! Дала съм си почивка от ЕА.  Whistling Като почне KPA ще си коментираме за комисар Йомер в рамките на дизито и на здравия разум.  Wink

# 433
  • В Града на Липите
Привет  wavey и спорен следобед.

Много е красива и предизвикателна на тази фотосесия Туба. Имам чувството, че напоследък изглежда все по-млада и по-хубава.

Мен лично Али Йоренч грам не ме впечатлява визуално, та ще си остана моногамна Grinning

Баги, майка му Едже Йоренч, е съсценарист/сценаристка на Мелодия на сърцето, Забранения плод, КВФ, Север юг, Двама завинаги... може да има и други, а сега пише сценарий на Курт и Шура.

# 434
Селфие, Хриси, Hug От сериалите й съм гледала Мелодия на сърцето. Идеята ми хареса, ама прекалено много и плоски интриги.... В крайна сметка значение, не е при нас Peace

Надявам се  момчето да може и да играе, а физиката и именитата му майка са му в +.

Общи условия

Активация на акаунт