"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ами сега , вие сте с два вируса , но поне ще са ви заедно вирусите, ами аз с четири броя от които трите в една нощ май ще се дават  ooooh!
Скрит текст:
Къванч май започва на 04.03, Туба на 04.03 и сега прочетох че и Фамилията-Блатечки е на 04.03  ooooh! тия хора са се наговорили да ме разцепят  Mr. Green

# 76
Майя, хубави снимки!  Peace

Дано има и още!  Peace Peace

Скрит текст:
“KARA PARA AŞK”tan merak uyandıran 2.tanıtım!
Güncelleme 11:17 18 Şubat Salı
Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Kara Para Aşk”ın önceki akşam yayınlanan ve büyük beğeni toplayan yeni tanıtımı merak uyandırdı. Bir cinayetle bir gecede değişen hayatların anlatılacağı dizinin ikinci tanıtımında ilk bölümden çarpıcı görüntülere yer verildi.

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı "Kara Para Aşk"ın önceki akşam yayınlanan ve büyük beğeni toplayan yeni tanıtımı merak uyandırdı. Bir cinayetle bir gecede değişen hayatların anlatılacağı dizinin ikinci tanıtımında ilk bölümden çarpıcı görüntülere yer verildi.
Ay Yapım imzalı, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Ahmet Katıksız'ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu "Kara Para Aşk" ın yeni tanıtımında diziden birçok ipucuna yer verildi.
"İLK YALANINA KADAR HERKESE GÜVENEBİLİRSİN!"
Engin Akyürek'in Van Organize Suçlar Şubesi Komiseri Ömer; Tuba Büyüküstün'ün varlıklı bir ailenin Roma'da yaşayan başarılı tasarımcı kızı Elif karakterini canlandıracağı dizide; ikilinin yolları sevdiklerini kurban verdikleri bir cinayetle kesişecek. Ömer ve Elif gizem dolu cinayeti araştırdıkça etraflarındaki herkesin bir sırrı olduğunu öğrenecekler.

ENGİN AKYÜREK VAN'DA!

Ekranlara heyecanlı ve sürükleyici bir hikayenin geldiğinin sinyallerini veren tanıtımda Van'dan nefes kesen görüntüler dikkat çekti. Çocukluğunda babasını faili meçhul bir cinayete kurban verdikten sonra polis olmaya karar veren ve Van Organize Suçlar Şubesi'nin gözde komiseri olarak mesleğine devam eden Ömer'in başarılarına yer verilen tanıtımda; Van şehri de tüm güzellikleriyle yer aldı. Çekimler için dört gün süresince Van'da kalan ekip, Van Kalesi ve Van Gölü gibi mekanların çekimini helikopter ile gerçekleştirdi.
" BİR CİNAYETLE BİR GECEDE DEĞİŞEN HAYATLAR!"
Geçirdiği başarılı operasyonların ardından Emniyet Müdürlüğü tarafından ödüle layık görülen Ömer'in hayatı; mutluluğunu sözlüsüyle paylaşmak için İstanbul'a geldiğinde karşılaşacağı acı sürprizle birlikte değişecek.

Kara Para Aşk'ta Ömer'in (Engin Akyürek) nişanlısı ilkokul öğretmeni Sibel karakterini Selin Ortaçlı, ağabeyi Hüseyin'i ise Burak Tamdoğan canlandıracak. Elif'in babası Ahmet'e Aytaç Arman, annesi Zerrin karakterine ise Nebahat Çehre hayat verecek.
Kara Para Aşk yakında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

http://www.atv.com.tr/haberler/2014/02/18/kara-para-asktan-merak … yandiran-2tanitim

# 77
# 78
Ами сега , вие сте с два вируса , но поне ще са ви заедно вирусите, ами аз с четири броя от които трите в една нощ май ще се дават  ooooh!
Скрит текст:
Къванч май започва на 04.03, Туба на 04.03 и сега прочетох че и Фамилията-Блатечки е на 04.03  ooooh! тия хора са се наговорили да ме разцепят  Mr. Green

Г-жа Нервакова  Hug, не ти е лесно  Thinking , но гледането он лайн в компания и директните репортажи на Хриси от мястото на събитието не са за изпускане.
Скрит текст:
Дано пък Курт и Йомер се разминат в телевизионното време, както  в историческото, искрено ти го пожелавам   bouquet От  темата за любимия Истанбул разбирам, че тръгваш по следите им  Wink, чакам с нетърпение да се върнеш.

# 79
  • В Града на липите
Хубав ден от мен   food010

Благадоря за страхотния клип, с който си пих кафето сутринта. Дали заради музиката, или добре подредените кадри, но ми хареса повече от трейлъра.
Ети  bouquet

Интересни снимки започнаха да се появяват. А уж се носеше слух, че К.Чатай им събрал джи ес ем-ите  Grinning А може и нарочно да ги пускат.

Пепел от рози:
Скрит текст:
Съжалявам, че ще те разочаровам, но нямам намерение да правя никакви репортажи  Hug Онова време няма как да се повтори. Емоцията беше друга, а и го правех най-вече заради приятелка в беда, т.е. в болница.
Но съм сигурна, че ще се забавляваме и без тях. Достатъчно приятна и забавна компания сме се събрали  Grinning

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 15:19 от hrissi_sz

# 80
Ааа Хриси ,не убивай мечтите ми ..
Искам сред драмата и екшъна да има и наш хумор..
Вижте какво научих,дали е истина  newsm78
Тайар /мафиямен /май ще се окаже вуйчото на Елиф
Скрит текст:
FuRkaN TB ‏@FurkanTB 2 dk.

#KaraParaAşk Tayyar karakteri Elifin dayısı Çıkacak gibi Ve işler karişacak her bölümde bir olay cıkacak akraba olursalar işler kzıışır

# 81
Обърнахте ли внимание на куклата украса /или свещичка/ в тортата
Прилича ми на Туба/Хасрет с червената рокля.
Моля някойда я увеличи ,ако е възможно разбира се.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 15:30 от Maya@

# 82
  • В Града на липите

Майче, сори но стана размазана Grinning

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 16:38 от hrissi_sz

# 83
  • In the light side of the Moon!
привет  Hug Hug

и сега кво' ще правим  newsm78 newsm78
ще си 4акаме другия фрагман и някоя подзказка за 1ви еп....  Crossing Arms

а това дето Ринка го постна, какво е? Някой може ли да каже с 2-3 думи  Praynig

аз също си помислих 4е Таяйар ще е мафиота под прикритие, някой приятел на таткото, а то се оказва 4е ще е роднина  ooooh!

# 84

Тортата, която са поръчали за рожденния ден на Елиф е с много символи!
Зад куклата мисля, че има куфар, вляво от куклата - Колизеума, по-долу като че ли е Ватикана. 
Встрани също има част от друга сграда.

Меги, засега подсказки няма. Трети трей сигурно ще има следващата седмица!
Ако са добрички може и през уикенда да ни зарадват.  Joy Joy

# 85
Я да ви питам - дали съм разбрала правилно:

Комисар Йомер в действие!  ooooh!

Комисар Йомер нахлува с насочен пистолет в дома на Елиф да търси диамантите, и тя си изтърва чашата, а рижата дама се уплаши!  Rolling Eyes

Комисарят разпитва Елиф за диамантите и връзката на баща й с годеницата му.
Между другото, по форумите, които мога да чета, са сигурни, че Йомер държи диаманта.  Wink Вие защо се чудите - не знам...  newsm78  Laughing

И накрая - Елиф в действие:  Wink

Благодаря за новите снимки!

# 86

Комисар Йомер в действие!  ooooh!

Комисар Йомер нахлува с насочен пистолет в дома на Елиф да търси диамантите, и тя си изтърва чашата, а рижата дама се уплаши!  Rolling Eyes

това определено не е луксозния дом на Елиф.
Олющената врата не подхожда на изящните мебели.
Ако Йомер разпитва Елиф значи ще имаме повече от една среща в епизода.
Защото при "разпита" Йомер е с един пуловер, който преди да излезе от управлението е сменил с друг - с по-голяма яка.  Joy Joy Joy Елиф  е с една и съща блуза и при разпита и в гаража.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 16:43 от rina-rina

# 87
Ринка  Hug може би си права!  Hug
Но като подредят някои сцени, извадени от контекста, може да си направи човек грешните изводи!  Twisted Evil

Затова попитах...  Sunglasses

А за разпита? Заедно ли са, или само така изглежда?  newsm78

# 88
...
Пепел от рози:
Скрит текст:
Съжалявам, че ще те разочаровам, но нямам намерение да правя никакви репортажи  Hug Онова време няма как да се повтори. Емоцията беше друга, а и го правех най-вече заради приятелка в беда, т.е. в болница.
Но съм сигурна, че ще се забавляваме и без тях. Достатъчно приятна и забавна компания сме се събрали  Grinning
Хриси  Hug,
Скрит текст:
ок, ти си знаеш (както казват комшиите  Simple Smile). За чудесната компания си права, но  си мисля, че комисарят няма да те остави равнодушна и знае ли човек, може да   хванеш перото smile3523.

Кажете ми , може ли да се работи така?

А тази не ми излиза днес от ума:

# 89
  • Стара Загора
Скрит текст:

Комисар Йомер в действие!  ooooh!

Комисар Йомер нахлува с насочен пистолет в дома на Елиф да търси диамантите, и тя си изтърва чашата, а рижата дама се уплаши!  Rolling Eyes

Комисарят разпитва Елиф за диамантите и връзката на баща й с годеницата му.
Между другото, по форумите, които мога да чета, са сигурни, че Йомер държи диаманта.  Wink Вие защо се чудите - не знам...  newsm78  Laughing

И накрая - Елиф в действие:  Wink

Благодаря за новите снимки!
Лина Hug,според мен, кадрите  на първият гиф са от различни сцени-комисаря е в акция може би във Ван,Елиф изпуска чашата,когато чува за баща си,за червенокосата дама гадая  Laughing Rolling Eyes..
За вторият гиф и аз си мисля,че Йомер държи диаманта,а на третия мн.хубавко го дръпва и завърта..Това ми е любимото дърпане и завъртане  със замах в тия сериали Grinning.Е обикновено мъжа го прави и следва целувка Laughing Laughing Laughing.

Ринка Hug,нестандартна торта си има Елиф Grinning.От долу вдясно май има ски Rolling Eyes.

Меги Hug,тоя Тайяр  го свързвам с доброто ченге и ще ми е интересно да го видя в др.амплоа Grinning.Между другото мн.ми се иска маминка да не е кучка,а готина  и свястна жена  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт