"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 436
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Изглежда е потвърдено едновременното излъчване в Гърция!

Скрит текст:
Όπως ανακοινώθηκε η Victory Media αγόρασε τα δικαιώματα προβολής της νέας σειράς της Tuba Kara Para Ask. Αναφέρθηκε μάλιστα ότι η σειρά θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε Τουρκία και Ελλάδα,όπως θα συμβεί και στη Μέση Ανατολή.

google
Както бе обявено от Victory медиите купил правата изложбата на новата серия на Tuba Kara Para Попитай. Споменати факт, че поредицата ще започне едновременно в Турция и Гърция, както ще се случи в Близкия изток.
Ще има емоции с пълна газ,

Ще има емоции с пълна газ,

# 166
Меги,няма проблем. PeaceТо и аз го харесвам Къванч, и Фара харесвам,но все пак ми се струва,че има още много да се потрудят докато заслужат да бъдат наричани велики актьори.Това разбира се  е мое мнение. Peace Peace
Радвам се,че има толкова голям интерес и от други държави към КРА-да се молим сценарият да е супер,иначе за актьорска игра притеснения -йок.

# 167
А, такааа...
Значи сериалчето ще се излъчва тук и там, а поне знае ли се откога?

# 168
Момичета,привет!Дано имате чудесна вечер!
Лина,само за протокола да питам кои са двамата велики актьори във филма на КТ?Не се заяждам-просто ми е интересно? Peace

като например Кавън4!
аз си го харесвам  Peace
мацката (партньорката му) не съм я гледала, но о4аквам проекта им с нетърпение!

ПС: оооо той въпроса бил към Лина...пък аз 4ак сега видях  Laughing  ooooh!

Много се извинявам, пропуснала съм поста, добре, че Меги  Hug го е цитирала!  Peace

Скрит текст:
Имам предвид добрият актьор и приятел на Туба -  Кавънч и великата актриса Фара.  Peace
Нея лично не съм я гледала, но четох, че е велика, и е логично да спаси сериала, ако нещо Кавънч или сценарият се издъни, но не им го желая.  Peace Просто харесвам Кавънч.  Peace
Иначе няма да гледам филма, защото прочетох първата част на романа и съм сигурна, че нещата ще са различни, а края - същия.  Peace Този материал го минах, няма да повтарям...  Peace

Сложих го в спойлер  - не отговаря на темата!  Peace

Колкото и да е странно, а може би, защото познавам актрисата, но разчетох различни състояния по лицето й в трея. Не познавам добре Енгин - гледала съм Брак с чужденец и КВФ, но не смятам, че го познавам, защото не съм гледала коронната му роля - в АБО. Не мога да  чета ОЩЕ по лицето му, но ако изобщо използвам опита си на живяла известно време на тази земя - в тази сцена погледа му е изненадан и озадачен, но в никакъв случай - насмешлив.

Всъщност бих искала да знам вашето мнение, Енгинки...  Peace

# 169
  • софия
Изглежда е потвърдено едновременното излъчване в Гърция!

google
Както бе обявено от Victory медиите купил правата изложбата на новата серия на Tuba Kara Para Попитай. Споменати факт, че поредицата ще започне едновременно в Турция и Гърция, както ще се случи в Близкия изток.

[/b][/i][/color]

а това прецедент ли е?

комшиите добре си продават "златните кокошки". Още няма филм , а парите потекоха  Laughing

п.п. Линка  Hug,
защо насмешлив, от къде дойде това определение?
има къде по-добри познавачки на лицето, ръцете, космите на врата, помръдването на ушите на Енгин бей от мен, но по мое мнение тук той изразява леко надмена досада.
Цитат
погледа му е изненадан и озадачен
твоето определение може би е по-добро от моето.  Peace

п.п.п. Хриси  Hug

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 21:57 от freespirit

# 170
  • В Града на Липите
Привет  wavey хубава вечер на всички  Hug

а това прецедент ли е?

Май четох, че са продали и другия си предстоящ сериал. Явно е някакво нововъведение. Много са им скъпи продукциите напоследък и явно търсят варианти  Grinning

Линка, аз не видях нищо насмешливо в погледа на Йомер.
Спиритче, и за мен е изненада и досада. Нормално е в този момент да не му е до никого.

Пепел от рози, благодаря за спойлера  smile3503

п.п.п. Днес се е появила нова снимка от сета. Нашия с ръкавици  Grinning Направо ще му убият целия сексапил с тия плетива  ooooh! Омотан до ушите. Надявам се да пооправят стайлинга.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 22:03 от hrissi_sz

# 171
  • AMS

Привет на всички!!!
И аз не виждам никаква "насмешка", макар да съм изгледала и коронната роля.
Ситуацията не предполага да има, какъвто и да е намек, за смешки.  Shocked
Но, то може би е, защото не съм "енгинка", а съм дива. Crazy

# 172
Момичета,вие пък къде въобще видяхте поглед на Йомер в тази картинка-ми той е в профил-аз въобще не му виждам очите. Peace
Иначе по принцип  аз като запалена Енгинка (и Тубоманка де) мога да кажа,че най-силната страна на Енгин е в играта с очи и лицеви мускули,а освен това и играта с ръце му е коронен номер.Мисля,че не са му необходими много думи,за да изрази чрез body language  страхотни емоции.(Пиша за Енгин,защото попитахте за мнение) Peace

# 173
  • In the light side of the Moon!

п.п.п. Днес се е появила нова снимка от сета. Нашия с ръкавици  Grinning Направо ще му убият целия сексапил с тия плетива  ooooh! Омотан до ушите. Надявам се да пооправят стайлинга.

Като се залюби с диамантената дезайнерка, тя ще му оправи стайлинга  Peace
 Joy Joy Joy Joy Joy

и аз виждам досада и изненада в погледа му, може би тя го гони и вика по име, той не се обръща и тогава тя го дърпа за ръката . Досада, 4е не го оставя на мира, изненада от реакцията й. но видях и нещо друго....май хареса цвета на о4ите й  Joy Joy Joy Joy

Линка  Hug не се ядосвай на глупости бе мила, не си заслужава  Hug

# 174

Къде е? Аз не съм я видяла!  Crazy

Хриси  Hug Разбрах, че да гледам КВФ без да чета твоите репортажи " с примка на шията" Wink, е било голяма грешка.  ooooh! Просто не усетих блуса, уви.  ooooh! Затова имам молба към теб:
Моля, направи поне няколко репортажа. Ще го приема като лична услуга. Благодаря предварително!  Hug

Хриси  Hug Пепел от рози (моля, кажи си краткото име - Гюлпембе?)  Hug Дива  Hug Велияна  Hug така си и знаех.  Peace Просто исках да съм сигурна, благодаря за отговорите!  Hug

# 175

п.п.п. Днес се е появила нова снимка от сета. Нашия с ръкавици  Grinning Направо ще му убият целия сексапил с тия плетива  ooooh! Омотан до ушите. Надявам се да пооправят стайлинга.

Къде е? Аз не съм я видяла!  Crazy

Хриси  Hug Разбрах, че да гледам КВФ без да чета твоите репортажи " с примка на шията" Wink, е било голяма грешка.  ooooh! Просто не усетих блуса, уви.  ooooh! Затова имам молба към теб:
Моля, направи поне няколко репортажа. Ще го приема като лична услуга. Благодаря предварително!  Hug

Хриси  Hug Пепел от рози (моля, кажи си краткото име - Гюлпембе?)  Hug Дива  Hug Велияна  Hug така си и знаех.  Peace Просто исках да съм сигурна, благодаря за отговорите!  Hug

В снежния Ван. И с бинокъл в ръце.

# 176
Момичета,вие пък къде въобще видяхте поглед на Йомер в тази картинка-ми той е в профил-аз въобще не му виждам очите. Peace
Иначе по принцип  аз като запалена Енгинка (и Тубоманка де) мога да кажа,че най-силната страна на Енгин е в играта с очи и лицеви мускули,а освен това и играта с ръце му е коронен номер.Мисля,че не са му необходими много думи,за да изрази чрез body language  страхотни емоции.(Пиша за Енгин,защото попитахте за мнение) Peace

Eeee...сега взех да се притеснявам.
Оказва се, че Енгин - бей играе от кръста на горе.
Дали и за това не са наели и Куру-бей, за да има  някой, който да поиграе и от кръста надолу?  hahaha hahahahahaha hahaha

# 177
  • В Града на Липите
Като се залюби с диамантената дезайнерка, тя ще му оправи стайлинга  Peace
 Joy

Меги, аз имах предвид и нейния стайлинг  Joy  Joy

п.п. Все се каня да спомена нещо и забравям. Нито в първия нито във втория трейлър ми се открои музиката. Като си спомня колко страхотна  беше в Минутите, тук направо ми се губи. Дано Тойгар да ми обори първоначалното мнение.

# 178
Gabriela Doneva ,защо пък реши,че играе само от кръста нагоре-поне аз такова нещо не съм писала? newsm78Играе си човекът с цялото тяло и поне досега не е използвал никога дубльор.Не съм писала поста си ,за да го венцехваля,а просто някой попита за мнение и аз изказах своето.

# 179
 newsm44 newsm44  Здравейте от Гърция

Ако се окаже вярно за паралелното излъчване ще съм много щастлива newsm10 .Като започне КРА ще разберем.
Новината е потвърдена,закупени са авторските права,за съвместното излъчване  малко не им вярвам.

Като чуя Виктори Медиа нищо хубаво не очаквам от тях.
Скрит текст:
 В темата на ЗС доста съм писала за тяхната схема. Ще се опитам  да обобщя.

1-во те качват само  преведени трейлъри ,никога цели епизоди.
Целите епизоди и сериали се продават  на ДВД само от ВМ.
2 Не допускат никакво качване в ит  на преведени на гръцки епизоди.
Глобяват ,наказват,съдят собственици на  видеоканали,закриват страниците им.За пиратство.
 Фен страниците  имат право да само да  пишат репликите.Но не да качват  видео със субтитри. Само трейлъри се качват  със субтитри.

Това са ми лични наблюдения,за последните четири години.
И гъркините това коментират,че може би ще излъчат 10 епизода и след това ще преминат на ДВД.

Ще пренеса един мой пост от др.тема,извинявам се за самоцитирането.
Цитат
54     Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193    : Съб., 01 Февр. 2014, 01:37
Отново привет

http://www.dailymotion.com/video/xej4w3_hasret-murat-dudaklarimd … r-ates_shortfilms

Ще ви сложа една публикация   https://www.facebook.com/notes/%CE%B9m-melting-with-our-bonbonci … 4/284385678331488

Скрит текст :
*Oλες οι Τουρκικές σειρές που προβλήθηκαν στην Ελληνική τηλεόραση (2005~2014)*
27 ноември 2012 г. в 20:14

Всички турски сериали излъчени по гръцката телевизия 2005г-2014 година

Alpha TV
2005 - Στη Καρδιά της Πόλης (Bir İstanbul Masalı) Διακόπηκε Прекъснат Истанбулска приказка
2005 - Στα βάθη της Ανατολής (Asmali Konak) Διακόπηκε  Прекъснат  Имението с лозите
2011 - Μενεξέ (Μenekse ile Halil) Ολοκληρώθηκε  Завършен
2011 - Το αγιάζι του έρωτα (Aci hayat) Ολοκληρώθηκε  Завършен
2012 - Ρώτα την αγάπη (Yer gok ask) Διακόπηκε  Прекъснат  Земя,любов,небе
2012 - Λάλε, έρωτας στη Κωνσταντινούπολη (Lale Devri) Διακόπηκε Прекъснат Сезони на любовта

Ant1
 2010 - Χίλιες και μια νύχτες (Binbir gece) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2010 - Ασημένια φεγγάρια(Gumus) Ολοκληρώθηκε Завършен
 2010 - Κισμέτ (Dudaktan calbe) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2011 - Εζέλ (Εzel) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2011 - Πειρασμός (Αsk-i-memnu) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Στάρφις (Starfish) Διακόπηκε Прекъснат
 2012 - Ασί (Αsi) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής (Muhtesem yuzyil) Διακόπηκε (Τέλος Γ' κύκλου) Прекъснат  Великолепният век
 2012 - Ανταναλί (Adanali) Διακόπηκε  Прекъснат Мъжът от Адана
 2013 - Σον (Son) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Καρανταγί (Karadayi) Διακόπηκε (Τέλος Α' κύκλου) Прекъснат Хулиганът
 2014 - Aπαγορευμένη αγάπη (Hatirla sevgili) Συνεχίζεται  продължава Прекъснат на 7.02.2014

Μακεδονία ΤV
2010 - Χίλιες και μια νύχτες (Binbir gece) Ολοκληρώθηκε Завършен
2011 - Aσημένια φεγγάρια (Gumus) Ολοκληρώθηκε  Завършен

Mega Channel
 2005 - Tα σύνορα της αγάπης (Yabanci damat) Ολοκληρώθηκε Завършен
 2011 - Έρωτας & τιμωρία (Αsk ve ceza) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Mοιραίος έρωτας (Unutulmaz) Ολοκληρώθηκε   Завършен
 2012 - Το κορίτσι που αγάπησα (Bir cocuksevdim) Oλοκληρώθηκε  Завършен
 2012 - Σιλά  (Sila) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Φατμαγκιούλ  (Fatmagul'un sucu ne?) Oλοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Θανάσιμη ομορφιά  (Εve dusen yildirim) Ολοκληρώθηκε  Завършен
 2013 - Ένα αστέρι γεννιέται  (Gonulcelen) Διακόπηκε (Τέλος Α΄κύκλου)  Прекъснат ПС
 2013 - Κρυμμένες αλήθειες   (Κizim nerede) Διακόπηκε (Τέλος Α' κύκλου)  Прекъснат Скрити истини
 2014 - Εκδίκηση (Intikam) Συνεχίζεται  продължава Прекъснат на 17.02.2014

Star Channel
2013 - Προδοσία (Οyle bir gecer zaman ki) Συνεχίζεται   Времето лети продължава ]

Започнаха реклама на Ифет за 24.02.2014г

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 23:31 от дороти 15

Общи условия

Активация на акаунт