"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 255

Ето, аз си харесвам Туба, а Берен - не толкова, но никога не съм написала и дума против нея, защото уважавам нейните фенове и техните усещания.  Peace

А за мъжете партньори на моята любимка - винаги съм им давала шанс преди началото на проект, а след това те сами вече трябва да се докажат в моите очи, а ако някой ме разочарова в ролята - ще го критикувам, без да го мразя, като личност.  Peace

Това е нещото, което и тези ''оплюващи'' трябва да се научат да правят, защо им е иначе да следят един сериал, ако ще си гледат и хвалят само собствения си любимец, какво ще разберат тогава от сериала?  newsm78

А тъкмо това се случи и с ''20 минути'' феновете на Енгин останаха излъгани в очакването той да е там, а след като избраха Илкер за главен герой, той нали си няма фенове..., пък и липсата на любовна история / но само, като история, защото любов имаше и то красива  Peace/ - та, това не можа да вкара много хора в тази иначе увлекателна и караща ни да мислим история.  Peace

smile3503Предлагам да hahaha се променят ПРАВИЛАТА на форума :

1.Потребителите да  нямат право да пишат собствени мнения за Туба
 и филма ,а само положителни

2.Правилото да не се поучават,критикуват и обиждат потребители
 да не важи за тези ,които имат наглостта да не-харесват Туба и филмите и

# 256
Смайли,Демон,Бабамара,и тук ли смяташ да сееш раздори newsm78
Обаче няма да ти се получи-ние сме ти свикнали Joy Joy Joy

# 257
dettodorowa Peace

Шегувам се ,за какви раздори пишеш ?

# 258
  • Разград

# 259
Здравейте и от мен, момичета
Тези дни ми избуя тръстиката и не можех да влизам в темата. Но гледам, че днес имаме отново леко покачване на страстите.  Rolling Eyes
Цитат
п.п. Ако питаш мен, Енгин е по-потърпевш. Калта често се връща като бумеранг и то незаслужено.
Аз самата се убедих в това...
Откакто се съобщи новината за участието на Туба,влизах тук там за по-обширна информация или от любопитство за  мнения от бг извора ,но бях ударена с мокър парцал...от едно единствено място
и лекинко зъпочнах да се отдалечавам  от Енгин..
А само като се сетя какви трудни времена ги чакат и двамката с Туба,Рейтинги,жестока конкуренция-,изобщо не е шега работата -срещу Великолепния който се следи -вече 4години+като двойка срещу,Къванч+Х
Само красотата на Туба и  харизмата на Енгин ,не са достатъчни....трябва отличен сценарий,музика .Точно сега е необходимо да сме единни,да сме задружни,да ги подкрепим и в хубаво и в лошо.Та  те са екип, ако плюем по единия,как ще има успех сериала...как ще се привлекат и други общи фенове.
Очевидно е ,че пресата копира всичко от туитъра,фейса и форумите и правят новина

Май4е, препоръ4вам ти лекарство наре4ено "не ги 4ети"  Joy Joy Joy Joy
не се разстройвай, я виж Линка как си свери 4асовника и сега вси4ко си и е ОК  Laughing
това се слу4ва само при нас, ние сме "криво разбраната цивилизация" и все още феновете не могат да разберат, 4е това не е състезание между Туба и Енгин, а екипна работа и двамата и целия екип ще се борят за едно и също нещо - успех на сериала  Peace както и ти самата го каза  Peace
и аз се бях зарекла да не обръщам внимание, но наистина има моменти дето ти става гадно и се запитваш, защо аджеба и защо само ние  newsm78

Майя, Меги, Линка yes И аз не мога да разбера целия този негативизъм, който отново започва да назрява ooooh! Но мисля, че най-правилната стратегия е да не ги четем, а да гледаме с позитивизъм към предстоящия съвместен проект на Туба и Енгин.  

Цитат
И защо я плюят Туба , като не я харесват да не я гледат и да си мълчат нужно ли е да плюят и аз не харесвам на моето ашкъмче партньорката ама няма да седна да я плюя.
г-жа Нервакова  Peace

...Защото в една друга тема толкова упорито ги оплюват, обвиняват и обиждат, че наистина имат нужда от закрила.

Те горките Туба и Берен, толкова са зле, че не могат да се докажат като актриси пред шепа фенки.  Cry Нито публика имат, нито награди, нито им плащат за ролите, абе да ги ожалиш.
Та затуй си мисля, newsm12 нека се обединим в тяхна защита.  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Валентина  Peace много си права!  Simple Smile

Ето, аз си харесвам Туба, а Берен - не толкова, но никога не съм написала и дума против нея, защото уважавам нейните фенове и техните усещания.  Peace

Цвети, Валентина smile3521
Когато се прави проект като филм, сериал, това е екипна работа. Никой от екипа не може да тегли нещата в своята посока, понеже тогава нищо няма да се получи Peace Нито Туба, нито Енгин не са художници или склуптори, та да работят индивидуално сами за себе си без да се съобразяват с другите от екипа Peace Сериалът/филмът/ за да е успешен всички трябва да гледат и действат в една посока Peace
Бризче Peace дано предчувстието ти за малко фрагманче излезне вярно

Скрит текст:

# 260
Привет момичета!
Майче,и аз като тебе се ядосвах, но спрях да ги чета - не заради Туба, а заради Енгин. Защото с тази помия дето се излива срещу всичко различно от Енгин, опасността да ме отдалечат от него е много голяма. А той не заслужава това. Едно е да не харесваш някой и да го споделиш, друго е да използваш силата на езика си, за да се налагаш и да влияеш. Пък и да повтаряш като за малоумници, да набиваш канчето, че може някой да не е разбрал какво да мисли. Жалко. много жалко. И Хитлер е бил добър оратор, и художник е бил, и е направил не едно хубави неща за страната си (например инфраструктурата, социалната система),ама прави ли го това добър.  newsm78  Когато се изплюеш върху хубавия килим, ти не гледаш колко е хубав килима, а грозната плюнка върху него. Лошото винаги се забелязва повече. Това искам да кажа. Та така и аз вече забелязвам повече лошото от доброто у някои. Затова препоръчвам на всички да не четат. Има и други източници на информация.

Много големи надежди се залагат на Туба и Енгин. Аз лично вярвам, че ще ги оправдаят. Остава Тойгар и сценаристките да си свършат работата. Много е важно това.

Незнам дали си спомняте,но имаше фрагмани за Минутите с кадри,които изобщо не се появиха във филма. Имаше разпространяване на снимки, които никога не видяхме във филма. Ще се наложи да почакаме. Само дето незнам колко. Спомням си,че в началото се говореше за края на февруари или началото на март. После се заговори за по-късни дати. Туба преди седмица каза след 1 месец. При всички случаи значи ни остава да чакаме по-малко от месец. Когато тогава. Ще го гледаме.  Simple Smile

За тези,които се интересуват от МСП.

Скрит текст:
Днес го изгледах и препоръчвам филма на всички. Хубав е. Оказа се,че всичко, което преди време бях прочела от другата тема , не е дотам вярно. Главният герой не може да се нарече отшелник. Ако той е отшелник, значи всички дето живеят по островите са такива. Той си е нормален смотаняк. Хората от острова го познават, говорят си с него и той с тях. И този герой е ФОН за историята на главната героиня. Филмът е наистина спомен за любовта. Главната героиня е една съвременна млада жена, която срещаме под път и над път. Тя както почти всички хора се е отдала на изкушенията на съвременния живот. Истинската любов според нея съществува само в приказките и затова се пази от подобни заблуждения. Но този филм внушава,че такава любов съществува и опасността да не я забележим, когато тя ни посети е много голяма. Когато разбрах,че главният герой се самоубива, бях възмутена от решението на сценариста, защото съм категорично против самоубийството. За мен то не е сила , слабост. Много по-трудно се живее с трудностите, отколкото без тях. Изисква се много повече сила да продължиш напред, отколкото да приключиш със самоубийство. Обаче гледайки филма, разбрах, че трябва да разсъждавам абстрактно. Това самоубийство прави финалът много по-силен. Точно тази невъзможност да получиш втори шанс, те кара да се замислиш повече, да послушаш сърцето си, а не какво ти шушне логиката на времето. Филмът ни дава надежда, че любовта на Ромео съществува, стига да имаме очи и сърце  да я видим и почувстваме, стига да ѝ дадем шанс. В случая Жулиета остава жива. Но този спомен няма начин да не я промени, да не промени отношението ѝ към любовта.
Изчакайте да се качи филма някъде с по-добро качество и го гледайте. Това е филм, който може да се гледа по всяка точка на земното кълбо. Не е типичен за турските клишета.
Ще добавя само, че и Фарах, и Енгин играха много добре.
Това са накратко впечатленията ми от филма.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 21:07 от Dimony

# 261
  • In the light side of the Moon!
Димони  Hug хубави колажи  Peace
ти нерде го гледа бе мила? МСП?

явно е 4е тези сценаристки залагат на истинската (уж ве4е несъществуваща ) любов...за такава любов се говори, 4е ще видим и в КПА  Peace

да наистина имаше снимки и моменти от минутките дето изобщо не ги видяхме, особенно пък от 1ви фрагман  Joy Joy Joy

но аз искренно се надявам да не променят пове4е датата за излъ4ване..какво е това 4удо....от края на Фев. отидохме 4ак след 1 месец...крайно време е да я уто4нят тази дата  Crossing Arms

# 262
  • In the light side of the Moon!
Илкин релаксира в туитъра  Joy Joy Joy

# 263
Привет, мили момичета! Hug
Добре, че преди дни Цвети ми каза за новия проект,
та да погледна темата и да изгледам трейлърите.
Благодаря на Рина и Лили за това, което правят,
нисък поклон за всичко!
Страхотно е чонек да знае, че все още има точни хора!
   bouquet
Мисля си, че сериала ще е интересен и ще се получи химия между героите в него. Laughing
Не съм изчела всички коментари, защото имам чувството,
че съм в Туитър, а не във форум с тази визия Rolling Eyes , но темата и сериала
ще следя винаги, когато мога.
Понеже се поразходих напред - назад, видях, че трейлърите
се превеждат паралелно в двете теми?
Така ли ще бъде и с превода на сериала??? Shocked
Знаете ли нещо по въпроса и нали ще има превод все пак?

Скрит текст:
П.П. Незнайно защо, но днес усетих, че ми се гледат
пак the best moments from "Аси" и сигурно ще се запътя към вбокса. Laughing Heart Eyes

Успехи на сериала, екипа и приятно гледане на всички ви!    bouquet

Ура, ура! Намерих линка за старата версия на форума! hahaha

# 264
ЕА се оказва ,че е намерил истинското си амплоа   в ролите .Всички негови герои са  мъже, в които  желаните жени   НЕ СЕ ВЛЮБВАТ  .Предполагам ,че и в този сериал ще е така.

От  фрагмана се вижда ,че Туба е 31г жена с реален 12-13г. богат  ОПИТ/социален,емоционален,сексуален,милионерски /
Такава жена  владее емоциите си и може да си играе с комисаря както котка с мишка.
Мисля ,че прости/елементарни и искрени / хора ,които говорят това ,което мислят не са за този филм / живота  на милионерите/
Очаквам  Елиф де се прави на влюбена ,а комисаря да се прави на безразличен.И това е шанса да се получи играта на Т и ЕА ,защото не вярвам ,че  може има химия между двамата

Според мен, отпадането на лъжовна от заглавието  не означава ,че е сменен сюжета на филма.Премахнато е за краткост,а и защото мръсни  важи и за парите и за любовта

# 265
 Joy Joy Joy Смайли, смени си Овреме позицията, защото този път Туба каза, че героинята ѝ се влюбва в главния герой.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 266
Ами те сценаристките казаха в интервюто,че на фона на гонитби,преследвания,тайни,търсене на диаманти двамата невинни ще се влюбят,но може по поръчка на Смайли да сменят сюжета Peace

# 267
  • В Града на Липите
...,но може по поръчка на Смайли да сменят сюжета Peace

Може ли и аз ако не съм доволна от нещо и по моя поръчка да го сменят   Praynig  Joy

Това в спойлера леко ме стресна, та ще го скрия  Crazy

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 22:22 от hrissi_sz

# 268
Joy Joy Joy Смайли, смени си Овреме позицията, защото този път Туба каза, че героинята ѝ се влюбва в главния герой.  Joy Joy Joy

Аз споделям очаквания и лична позиция ,че партньорството на Т и АЕ е възможно  да е успешно, само при    различни и специални отношения.
Чиста и открита любов/като при 20 годишни/ не вярвам да им се получи

# 269
Не, Хриси, не може. Това право има само Смайли.  Joy Joy Joy

Ама недей с лошо бе, Смайли, голямата любов някои хора я срещат чак в третата възраст и тогаз ела да ги видиш дали не са като тинейджъри.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт