"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 356
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Смайли,не те знам на колко си години,но ако си мислиш,че чиста и откровена любов може да има само между 20 годишни,то това е много жалко.
Интересно ми е какво разбираш под "различни  и специални" отношения? newsm78

# 271
Че на 30-годишните какво им е newsm78 Да не са престарели за голямата любов?Или като са по-опитни, не са способни на силни чувства????? Нещо куца в логиката ти,Смайли Laughing

# 272
  • Разград

Скрит текст:
Engin Akyurek Amor mio Αγαπη μου

# 273
Не, Хриси, не може. Това право има само Смайли.  Joy Joy Joy

Ама недей с лошо бе, Смайли, голямата любов някои хора я срещат чак в третата възраст и тогаз ела да ги видиш дали не са като тинейджъри.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Голяма Любов имат тези ,които имат една единствена любов/или още 1-2 неуспешни/ smile3503 Другите имаме прости любови /страстна,съдбовна,удобна,невъзможна,бурна и т.н /

# 274
  • AMS

Привет на всички!!!
Мая, Хриси,Лина, Меги, Валя, Велиана, Нервакова, Цвети, Ваня, Рина, Бризче, Детелинка, Канти,  Димони, ... /извинете, ако пропускам някоя от вас/  
Благодаря ви за споделеното и особено по отношение на Енгин!!!

Това е голямата ми болка от доста отдавна. ooooh! Сега се чувствам една идея по-добре.  Whistling
Мислех, че съм превъртяла.  
Много ми хареса прегръдката на Енгин и Туба на галата ма МСП. Този жест говори много!!!

ПП:
Скрит текст:
И аз чакам превода на минутите. Последно изтеглих 18-ти епизод -  http://asi-bg.net/details.php?id=10773

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 22:52 от di...va

# 275
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, аз пък очаквам страстна и красива любов. Стига да е предвидена по сценарий, ще им се получи, бъдете сигурни. Тия двамата ще я изиграят. Туба има пестеливи изразни средства, но за сметка на това е много въздействаща. Не всеки го може, на нея й е дадено. Коканова беше такава - само с един поглед изиграваше цяла сцена. Само лицето й беше достатъчно да изрази всички чувства на героините й.

Има нещо, което не разбирам - нали има вече тема, в която да се обяснява каква бездарница е Туба? Не е ли достатъчна?  Не че ми пречи да се пише и тука, но мислех, че една стига. Но, разбира се, това е публично пространство, всеки може да влезе в която си иска тема и да сговни настроението на хората в нея. Живеем в свободна страна...

# 276
Че на 30-годишните какво им е newsm78 Да не са престарели за голямата любов?Или като са по-опитни, не са способни на силни чувства????? Нещо куца в логиката ти,Смайли Laughing

Неслучайно ,мюсюлманите убиват  прегрешилите жени и ги смятат за развалена стока.
Чиста и открита любов може да изпита само чисто и без опит  момиче/момче.
Когато любовта  е 2,5,или 18-та пак е обич и любов ,но нито е чиста ,нито е открита

# 277
Цитат
Чиста и открита любов може да изпита само чисто и без опит  момиче/момче.
Когато любовта  е 2,5,или 18-та пак е обич и любов ,но нито е чиста ,нито е открита

Смайли,ха,ха,ха!Ти да не си някой престарял моралист? newsm78

# 278
Здравейте.  wavey wavey wavey

Ринка, благодаря за темата и за уюта, който създаваш в нея.  newsm51

Не се притеснявайте момичета, любов и страст ще има. Енгин и Туба много си подхождат като двойка и двамата имат страхотно излъчване и от трейлърът се вижда, че химията им се получава.  smile3521 За съжаление нямам наблюдения върху други роли на Туба, но който е гледал Енгин я  Облака  знае, че може да бъде и страстен.   newsm10 Аз лично очаквам приятни изненади в тази посока.   smile3503

# 279

Неслучайно ,мюсюлманите убиват  прегрешилите жени и ги смятат за развалена стока.
Когато любовта  е 2,5,или 18-та пак е обич и любов ,но нито е чиста ,нито е открита

Но не разбрах кой от тях е прегрешил-и двамата са свободни PeaceИли ти знаеш нещо от кухнята,което ние не знаем #Crazy
А относно чистата и открита любов-не съм съгласна с теб Naughty
Понякога човек я открива внезапно или след дълго време осъзнава,че е влюбен в свой приятел....А преди това може и 2-3 пъти да се е влюбвал.Но всеки път е различно Heart Eyes
А химия между двамата ще има категорично-сигурна съм,защото съм гледала и на двамата ВСИЧКИТЕ им сериали.Знам,че са професионалисти и го могат.

# 280
Цитат
Чиста и открита любов може да изпита само чисто и без опит  момиче/момче.
Когато любовта  е 2,5,или 18-та пак е обич и любов ,но нито е чиста ,нито е открита

Смайли,ха,ха,ха!Ти да не си някой престарял моралист? newsm78

Защо аз да съм моралист,защото мюсюлманите  желаят жените им да са девствени и без емоционални трепети преди брака им,ли?

Само казвам ,че след 1-2 любови ,човек се променя  и нещата  вече не са както при  първата.......
Говоря за авантюрите ,любовните предизвикателства ,игрите , номерата в любовта и др ,които са много  интересни ,но и много различни от  чиста и открита любов.
Понякога имам чувството ,че някои имат емоционалност в любовта  на тинейжърки ,дори да са отдавна баби Peace

# 281
Момичета  Hug мина ми една мисъл през главата (то рядко ми се случва, ама на - случи се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green).
Сигурни ли сме, че фенската тема на Енгин се списва  наистина от негови фенове?  newsm78 Аз не съм.  Naughty

Не е ли логично, ако си фен на един актьор да искаш неговите проекти да имат успех?   newsm78
Винаги съм мислила, че фенството е точно това, да искаш твоят любимец да има успешни и рейтингови проекти, да го подкрепиш и тогава, когато проектът не е много успешен, да го подкрепяш винаги в решенията му, свързани с професията, дори филмите и проектите, в които участва да не са ти по сърце.  Peace

За пръв път виждам фенове, които искат проекта на любимеца им да се провали!  Thinking
Не само искат, те пишат и коментират само нежеланието си да видят любимеца си с тази партньорка, без да са я гледали дори. Искат проекта им да се провали, дори се колебаят дали да го подкрепят в тъпа анкета, служеща само за реклама, тъй като и двата проекта са на един продуцент, и познайте защо се прави разделяне на феновете...  Mr. Green

За мен това не са фенове, а антифенове!  Peace
 Като повтаряш във всеки пост колко е красив и велик един актьор, не го подкрепяш.
Подкрепяш го, когато гледаш с удоволствие и неуспешните му проекти и партньорите му, които в действителност не харесваш  Peace

Да видите, че те ще направят чудото - обединение на феновете на всички актриси срещу Енгин!  Laughing Laughing Laughing

Ами, както винаги, пак объркахме, кои точно са конкуренцията... Laughing Laughing Laughing
Шампиони сме!  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
За скункса е ясно какво му е мнението, отдавна ходи и омирисва определени теми.  Mr. Green Може и да е платен хакер. Ако ви се струва недостойно, не се притеснявайте, просто "мръсни пари..."  Mr. Green Аз лично не го чета, дори когато го цитирате, мразя да се цапам...

# 282
Смайли,в цитата,който съм постнала въобще не става въпрос за мюсюлманите-тях да ги оставим да се оправят както могат.Много ми е интересно дали една чиста и открита любов изключва любовните предизвикателства,игрите,любовните номера и т.н. newsm78
А това да можеш да бъдеш емоционален в любовта и въобще в живота не зависи от това  дали си млад или стар,а от това какво имаш в душата си.

Лина,аз вече писах,но пак ще се повторя-това се отнася само за две три дами в темата за Енгин-другите са съвсем добронамерени и не са казали нито една лоша дума за Туба.

# 283

Но не разбрах кой от тях е прегрешил-и двамата са свободни PeaceИли ти знаеш нещо от кухнята,което ние не знаем #Crazy
А относно чистата и открита любов-не съм съгласна с теб Naughty
Понякога човек я открива внезапно или след дълго време осъзнава,че е влюбен в свой приятел....А преди това може и 2-3 пъти да се е влюбвал.Но всеки път е различно Heart Eyes
А химия между двамата ще има категорично-сигурна съм,защото съм гледала и на двамата ВСИЧКИТЕ им сериали.Знам,че са професионалисти и го могат.

Химията между двама души е когато  ТЕ СЕ ЖЕЛАЯТ РЕАЛНО/отделят допамин/,останалото е актьорлък.
Химията не може да се изиграе и това ,че я има химията не означава актьорите трябва  да и се отдадат реално.
Но те трябва реално да допуснат и покажат истинското си влечение към партньора.

Аз не вярвам ,че Туба наистина ще се влюби  и пожелае сексуално  Енгин,за да можем да говорим не само за добра актьорска игра ,а и ЗА реална  ХИМИЯ при влюбване/допамин ,ендорфини/

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 23:48 от smile_smile

# 284
Лина, и аз разбирам фенството като теб. Но за да има човек такова мислене, трябва да осъзнава, че актьорствот е преди всичко екипна работа и твоя любимеь е част от един огромен екип, който създава съответния сериал. Да не говорим колко важни са екраннте партньори и спойката между тях. За съжаление, някои от другата тема си играят на кой е по-по-най, като разбира се Енгин винаги е Най, а всички останали са Фон.  #Crazy ooooh! Но Велиана е права, Слава Богу това са само четири-пет човека и тяхното мнение не е определящо и е капка в морето от позитивни и добронамерени фенове, които подкрепят Енгин и се радват истински на неговите успехи и на тези на партньорките му.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт