"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • Разград
 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

"Любовта е всичко,.. живот без нея няма, а в мига, в който човек спре да я изпитва, е мъртъв..!"
                                            Джоко Росич

Скрит текст:

България плаче: Почина Джоко Росич

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 00:11 от vania_e

# 286
Смайли,в цитата,който съм постнала въобще не става въпрос за мюсюлманите-тях да ги оставим да се оправят както могат.Много ми е интересно дали една чиста и открита любов изключва любовните предизвикателства,игрите,любовните номера и т.н. newsm78
А това да можеш да бъдеш емоционален в любовта и въобще в живота не зависи от това  дали си млад или стар,а от това какво имаш в душата си.

игрите и особено номерата си имат народното определение -ку.в.нс.. и със сигурност не са чисти.
А  обиграна дама ,която  с детинско  изражение подлудява мъжа от ревност/за да поддържа страстта му/ -  това  чисто ли е  според теб ?

Ето пример за чисто момиче на 15 :
Скрит текст:
 Шура  с чистата и  открита любов от "Курт Сеит и Шура" с участието на Къванч Татлъту

"...
...Чувстваш и усещаш шепота, който гали ухото ти, устните ти пресъхват и едва преглъщаш, когато прокарва пръсти и ги заравя в косите ти ....и абсолютно разбираш защо това дете, само на 15 години, е готово да се отдаде без остатък на мъжа, когото едва от вчера познава, на мъжа, в когото се влюби от пръв поглед и когото може и да не види никога повече . Мъжът, който трепери от желание, но ти казва, че нищо не може да ти обещае, мъжът, който те вдъхва и спира дъха си, за да може да те запази завинаги вътре в себе си, мъжът, опознал много жени, който сякаш се чувства като че ли за първи път ще люби момиче, а може би и за последен - точно това момиче . И Шура... нежна, плаха, уплашена, но решена да се отдаде на същия този мъж, с когото би искала да прекара живота си, който я кара да забрави за диша, с когото се чувства ту като дете, ту като жена....Шура, която до този момент дори пред сестра си не се е показвала гола и която иска да е покрита единствено и само с тялото на любимия мъж......"

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 01:33 от smile_smile

# 287
  • Разград

Скрит текст:
Bizi havalara uçurun!

Down Sendromu Derneği girişimiyle, Down Sendromlu çocukların ihtiyaçlarına dikkat çekmek için "Bizi Havalara Uçurun!"
sloganı ile bir kampanya başlatıldı. Allahtan herkes benim aksime fotoğraf için vakit bulabilmiş de ortaya harika sonuçlar çıkmış... Faruk Süren'den Nebahat Çehre'ye, Cem Hakko'dan Leyla Alaton'a kadar aklınıza gelebilecek hemen herkes Down Sendromlu çocuklarla bir araya geldiler ve önce onlara poz verdiler, sonrasında ise birlikte objektife gülümsediler....
.....
Not: Çekilen fotoğrafları görmek için... 18-23 Şubat Forum İstanbul, 24 Şubat-1 Mart Carrefour İçerenköy 2-8 Mart Akmerkez, 9-15 Mart Pendik Via Port, 16-21 Mart İstinye Park

Kaynak:
http://www.turkiyegazetesi.com.tr

# 288
Скрит текст:

Джоко Росич ...  Лека му пръст ...

Ванче  Hug виждам, че и Небахат Чехре поддържа хората в неравностойно положение.  Praynig

Скрит текст:

# 289
  • В Града на Липите
Добро утро.

Поклон пред паметта на Джоко Росич! И пред паметта на всички, които сме загубили и вече не са сред нас Hug
Скрит текст:
...Аз съм отломка не от една българска мечта, а от една българска илюзия, илюзията, че с кръвта си и храбростта си може да изкупим глупостта на властниците си. Двеста хиляди мъже оставиха костите си, за да сбъднат илюзиите им. Тука на Балканите не си сбъдваме мечтите, ами си ги давим. Давим си ги в кръв. И само който види тая кръв знае, че годините немат значение, и държавите немат. Човеците са важни. Като легнеш у окопа – сички наедно ги едат бълхите – и сърбите, и българете, и шиптарете. Турците и евреите – и тех, нема рамазан, нема шабат – за бълхите е все курбан байрам! Туй ще рече, че кръвта е една и съща...
... Ех, Йовано, Йованке… Яз те дома чекам, дома да ми дойдеш. А ти не доладяш душо, сърце мое, Йовано. А те чакам, Йовано, песен да ми изпееш… Како майка сина имала, се що син иская, се му майка давала, а син – болен. Болен откакто се родиа. Да ми пееш как са разцъфтели бахчите, разпукали се люляци, замирисали девойки, а он болен. Болен откакто се родиа. Да ми пееш как и аз по мръкло лутам, ноч ме пие, месечина ме пие, нищо ми ние. Здрав съм… А болен. Е затуй те чекам, Йовано, дома да ми дойдеш, а ти не доладяш душо, сърце мое,
Йовано… Йовано… Йовано… "
 АЗ СЪМ ОТЛОМКА..."
/Из монолог на Джоко Росич/

...Това не е разделение, живеем в безвремие. Защо казвам безвремие? Защото нацията губи време, забавя хода на развитието си. Хората у нас не само имат нещо един против друг, те се мразят. Вече 62 години живея в България, но за първи път виждам такава омраза. Някои казват: „Нека първо се оправим с това разделение, а после ще видим.” Това „после ще видим” отдалечава нацията от добрите неща, които трябва да се случват. Защото ние сякаш работим между другото, а основно се мразим, което е страшно всъщност. Задачата на нацията е да създава духовни и материални богатства.
Из негово интервю.

# 290
  • Разград
Tuvana Türkay

# 291
Здравейте!  Hug
Днес е ден за спомени...

Tuvana Türkay ve Emre Kızılırmak

Фенче, радвам се да те видя!    Hug Hug

Скрит текст:
Вечна му памет!

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 19:41 от rina-rina

# 292
Здравейте Hug

# 293
  • AMS
Привет на всички!!!

не знам дали тази снимка е съвсем нова, но аз не съм я виждала

Поклон пред Джоко Росич!!!

Скрит текст:

Ще го помня винаги в кафенето на Ситняково.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 19:13 от di...va

# 294
Ще попитам в другата тема-там са специалистки на темата Туба Laughing

# 295
Снимката не е нова - От сета на "Попитай сърцето" е.

Естествено може да попиташ и специалистите по темата.  Peace

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 19:42 от rina-rina

# 296
Мерси,Ринка Hug

Препоръчвам на момичетата един игрален филм

Скрит текст:

# 297

5 март - 20.00 часа

Kara Para Aşk 5MartÇarşamba 20.00'de atv'de başlıyor!

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 20:44 от rina-rina

# 298
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чудесно! Много съм доволна, че ще можем да гледаме и двата сериала - и Къванчовия, и този.

# 299
Най после дата Party

Рина  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт