Сладки вкусотии за децата ни

• 9 762
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
от магазин Зелен вече няколко пъти взимам чипс от банан,много го харесват децата/и аз Blush/...нама сол,не е мазен и е 2,60лв./150гр. колкото е и обикновения картофен чипс

вчера взех сушен банан на "Детелина" 225гр./3лв.,но леко ми слади,а не пише да има захар...

# 61
  • София
Къде се намира магазина? Био, здравословен, предполагам?

# 62
  • Sofia
на ул.Лавеле/след Съдебната палата,преди бул.Стамболийски/до магазин Мандарин

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 17:48 от Doli

# 63
Горе долу в този район - на ул. Кърниградска ще отваря нов био магазин. Видях днес, че го зареждат, но още не е отворен.

# 64
  • Sofia
и в "Мандарин" има много интересни продукти,но повечето са безумно скъпи...аз купувам избирателно,не се вманиачавам в нещо,което по етикет е еко, био или органично...

# 65
и в "Мандарин" има много интересни продукти,но повечето са безумно скъпи...аз купувам избирателно,не се вманиачавам в нещо,което по етикет е еко, био или органично...
Аз много обичам солети, обаче не с бяло брашно. Та в Мандарин има едни солети от спелта - пълнозърнести. Много са вкусни, препоръчвам.

# 66
  • Sofia
и в ДМ има солетки,крекери и др.от спелта,харесвам ги

# 67
Ние ядем много шоколад и десертчета и не знам как ще опазим детето от това, докато е мъничка още де.
Аз мога да спра, пробвала съм, знам, но таткото...
Чудесни идеи давате, момичета, връщам се да записвам рецептите.

# 68
  • Sofia
Сега направих марципан от белени сурови бадеми,малко тръстикова захар и 1-2с.л.ликьор амарето/ако е за деца  с вода,може и с белтък/всичко това се блиндира/в чопър/,ще оформя топчета и сърчица,ще ги полея с разтопен натурален шоколад и бонбоните са готови Crazy

# 69
Здравейте аз като имам време правя домашен кекс .Правя го с брашно за кекс не помня  коя марка беше точно .На самия пакет пише рецептата.Получава се много добре.

# 70
ДА и аз правя домашен кекс с купена смес много добре се получава Simple Smile

# 71
какво има в това брашно?

# 72
какво има в това брашно?

Най-вероятно не е само брашно, а някаква "подобрена" смес с неизвестен напълно състав Wink  Peace
С брашно и бакпулвер/сода на мен ми се получава идеален банановия кекс и без да е специална смес Grinning

# 73
какво има в това брашно?
Мисля,че има бакпулвер Tired

# 74

вчера взех сушен банан на "Детелина" 225гр./3лв.,но леко ми слади,а не пише да има захар...

бананът е сладък плод, не знам дали знаете, нормално е да сладни Simple Smile

та, има ли смисъл да купувате брашно с бакпулвер? Или там има и разни други подобрители?
изобщо домашен кекс с готова смес, звучи странно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт