Операция на щитовидната жлеза - 9

• 137 951
  • 995
  •   1
Отговори
# 15
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
baba-mp3 ще се засечем в болницата  Simple Smile Предполагам че и на теб професора е изпратил файл с необходимите изследвания, най отгоре пише че са по клинична пътека 188 и 187, утре мисля да мина през личната да питам кое ще ми е безплатно и кое платено. За теста за анестетици ми казаха че не се поема от здравната каса и струва 40лв. Кръвната картина я сметнах 20лв, ако ще се плаща, кръвната група също е 20лв. Консултацията с кардиолог предполагам, че ще е с направление, снимката на бял дроб също. Днес сметнах че може би ще съм в цикъл, а четох че не е желателно  newsm78, някои доктори даже отменяли операции.
Благодаря ви за подкрепата мили момичета, добре че ви има   bouquet
Спокойна вечер и здраве на всички ви  Hug

# 16
Момичета, от две седмици правя безуспешни опити да запиша час при Пандев в Дойче клиник. Казаха ми да звънна на 27.02 - звъннах снощи в 18ч. Казаха че били свършили часовете за март. Казаха ми да звънна след 15 минути  - звъннах - още нямаха допълнителна дата за март. Това беше снощи в 18.30ч. Звъннах днес в 9ч  и ми казаха, че часовете и за допълнителната дата са раздадени - е кога питам аз? През нощта ли? Вие как записвате часове при него?

# 17
Момичета, от две седмици правя безуспешни опити да запиша час при Пандев в Дойче клиник. Казаха ми да звънна на 27.02 - звъннах снощи в 18ч. Казаха че били свършили часовете за март. Казаха ми да звънна след 15 минути  - звъннах - още нямаха допълнителна дата за март. Това беше снощи в 18.30ч. Звъннах днес в 9ч  и ми казаха, че часовете и за допълнителната дата са раздадени - е кога питам аз? През нощта ли? Вие как записвате часове при него?
Аз от 9.01. се опитвах да си запиша час, та успях чак на 25.01. за вчера. Като ти каже момъка да му се обадиш след 15мин, ти му звънни след 10, а не след 30мин. или на другия ден. Другия вариант е, ако си от София и покрай момичетата тук знаеш денят му за прием през март, да отидеш и да чакаш без час, ако успееш да се вмъкнеш между 2 консулатции. Вчера като ходих, моя преглед беше 15мин, т.е. до другия час имаше още 15мин. празни. Следващия пациент още не беше дошъл и професора седна да си чете някакви материали. Постоянство и нахалство ти трябват, нищо друго.
Някой по- назад питаше каква е цената за преглед при него. Вчера за ехография и консултация платих 50лв. Посъветва ме да направя или биопсия, или туморен маркер. Ще правя първо маркера, не ме се нрави да ме ръчкат с игли в шията. След резултатите от маркера ще видим дали веднага ще ме оперира или да речем след 1г.

# 18
За момичетата,които имат  проблем с прегледите при Пандев-оставете телефонния си номер на регистратурата и помолете да ви вместят в часа на отказал се пациент,винаги има такива.В случай,че живеете в София има вариант да отидете в еднодневната хирургия и да се опитате да го хванете в паузата между операциите.Трети вариант-обаждане на мобилният му телефон.
От здравната каса се поема пълната кръвна картина и снимката на белите дробове.ЕКГ се прави в еднодневната,а пък то се разчита от кардиолог в ИСУЛ.Талон  N7(за хоспитализация)се дава от личен лекар,индиректната ларингоскопия(преглед при УНГ лекар)също се поема от касата.

# 19
  • София
Аз днес на обяд звънях и ми казаха, че имат дата за прегледи 19.03.2014г. Записаха ме без проблем, даже имах избор и от часове. И аз иначе се обаждах на 27.02, но ми казаха да се обадя следващия ден, когато ще имат график.
Да не би да не сте се разбрали нещо? Crazy

# 20
Честита Баба Марта мили момичета!
Много здраве да ни донесе, всички тревоги и притеснения да останат зад гърба ни   bouquet

# 21
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Любимия ми месец е това
защото има много празници, затова!
Баба Марта, здраве може да си носи
айде за късмет си походете боси!
Национален празник се задава
българското знаме гордо се развява.
Осми март е изцяло сътворен
за майки и баби той е отреден!
И разбира се все ще се окаже...
че рожденник има - дано да се покаже,
че ако се вземе да се скрие,
честно - лошо му се пи(ш)е! Hug Hug Hug

# 22
 running running running  Бързах, бързах и успях.

Без малко да пропусна да ви почерпя за рождения си ден. Цял ден гозби  стягах, деца и внуци посрещах. И вас искам да почерпя, ама нали не зная как се слагат картинки,
затова БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО, МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ!

bigdance2ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 23
Да си жива и здрава още дълги години да посрещаш деца и внуци  bouquet
И честита Баба Марта на всички ви!

# 24
Чести рожден ден!
Бъди здрава!

# 25
Аз днес на обяд звънях и ми казаха, че имат дата за прегледи 19.03.2014г. Записаха ме без проблем, даже имах избор и от часове. И аз иначе се обаждах на 27.02, но ми казаха да се обадя следващия ден, когато ще имат график.
Да не би да не сте се разбрали нещо? Crazy
Явно двата пъти съм разтоваряла със различни служителки и сигурно втората не е знаела за датата 19-ти.

# 26
 baba-mp3 Честит рожден ден на патерици   bouquet Мнооого здраве ти желая!
И въпрос до оперираните от Проф. Пандев - момичета, в болницата има ли нещо като сейф, където пациентите да си съхраняват нещата? Тъй като ще съм сама си мисля къде ще си държа парите за операцията, нали от картата можеш да теглиш до 400лв. на ден newsm78. Досега не съм лежала в болница и не съм наясно. И още нещо, трябва ли да се прави консултация с алерголог или само тест за анестетици? Благодаря ви предварително за отговорите newsm51 , какво да се прави, до операцията сигурно ще ми излязат още питанки..
Хубав ден  Hug

# 27

Alex, и аз не съм много наясно, но назад в старите теми прочетох, че не се дава цялата договорена сума, остатъка - при контролния преглед.
Хубаво ще е да разберем повече подробности от оперираните момичета.
Благодаря за поздравите.Хубаво ще е да се видим с теб, аз също ще пътувам сама.

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С пожелания за  повече гордост, че сме българи!

# 28
Парите за операция се дават при първия контролен преглед,консултация с алерголог е наложителна при доказана алергия към медикаменти,в противен случай не е нужна.Срещата с анестезиолога става в Еднодневната хирургия.

# 29
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честит празник на всички !!! Имам едно малко въпросче към тези които са оперирани ???
Имахте ли проблеми с МЦ след операцията ??? На 12.02.2014 ми беше 1 МЦ ,а днес 2 МЦ  newsm78 newsm78 newsm78 никога не е било през 20 дни да ми идва лелката на гости. ooooh! ooooh! ooooh! малко ме е хванало шубето.

Общи условия

Активация на акаунт