Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
-
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Преди операция с проф. Пандев се изискват пълна кръвна картина, рентгенова снимка на белите дробове, електрокардиограма (ЕКГ), консултация с кардиолог, индиректна ларингоскопия и тест за чувствителност към анестетици. Някои от тези тестове се покриват от здравната каса, като например пълна кръвна картина и рентгенова снимка на белите дробове.
-
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
-
Какви добавки се препоръчват след операция при проф. Пандев?
-
Какви са изискванията за придружител по време на операция при проф. Пандев?

Преглеждах сайта на ИСУЛ и прочетох, че е задължително да си с придружител в еднодневната хирургия 
Може би като правя другите изследвания да взема да си пусна и тях за всеки случай..
след това си пуснах ТВ-то и спах до 20:00 ч.след това пак хапнах и цяла вечер гледах ТВ до към 01:30 часа,няколко пъти ми мериха
и кръвното и на другият ден рано,рано в 06:00 часа дойде доки огеда ми гушката и ме извика в кабинета да ми махне голямата лепенка и ми сложи срипи и ме изписаха в 11:00 часа.Тате дойде да ме и прибере и пътувахме 200 км. без проблеми.

Това обаче ще е към май. Между другото бях в столицата и мислих за теб- в кой ли край си.
Калция хич не го мисля -лапкам хапове и си трая и работя в градинката-нали съм селянче. Освен това ми направиха нов компютърен кабинет, та бях и още съм доста заета в у-ще. Имам и студентка на практика, та правя модерни уроци, тъй де да се представим и ние от село.
Вместо да гадаеш в кой край съм да беше казала,че идваш.