Операция на щитовидната жлеза - 9

• 138 032
  • 995
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Малко съм изненадана за д-р Славов с мен се държа много добре,а ми се наложи поне 5-6 пъти да отида след операцията и съм му звъняла по телефона поне още толкова.Винаги ме е посрещал с усмивка,пари категорично не съм давала.
Не знам и skabiela да сподели мнение,тя също при него се оперира.

# 916
  • Варна
Аз нямам лошо мнение за Славов,човека си свърши работата.
Това,че получих гърчове не е по негоева вина,също че операцията ме боли и е подута също не по негова вина.Всеки оранизъм е индивидуален и отриаргира по различен начин.
За мен вече е важен ендокринолога!
Аз пък ти се чудя защо изобщо си ходила при Славов за болничен?
Глухарчето ти е казало много добре какво да направиш.
Моето Тсх също е вискоко ....ама като ни натъпчат с хормона ще си влезем в ред ,споко !

# 917
 За това ,че си е свършил работата професионално  не споря и съм благодарна , но това което видях и не само аз никой  неможе да ме обеди , че не е така.
Отидох при него за болничния защото никой не ми е обяснил друго, честно да си кажа от вас съм научила много повече от всички лекари през който минах за последните месеци.Благодаря .
Аз съм от малък град близо до Варна , в нашата поликлиника няма хирург  и трябва да ходя в града , а като незнам къде това се получава.

# 918
Това е хирурга които ме оперира . Изследването на ТСХ последно беше 3,26 което за карцином е високо , ръцете ми изртъпват , треперя  и също  имам пробождащи болки  около белега .Исках да питам за това , но не ми беше дадена възможност . Да си кажа честно и аз си помислих  ,че  отношението му можеше да е друго ако му бях дала допълнителни стимули . Аз и всички жени в стаята в която лежах след операцията бяхме свидетели как взима предложената му банкнота от възрастна жена с рак на гърдата , според мен това е отвратително.
Нямаш работа при хирург вече, ти си за ендокринолог, той пуска изследванията , пише протокол и те праща в ЛКК. Ако трябва да съм честна първите три месеца , ме пращаше самата джипка. Ендото да ти пусне калций най-вероятно е нисък, да ти предпише рокалтрол, защо да се мъчиш. и ние изтръпваме и аз треперя, за себе си установих, че не трябва да оставам гладна, чак пред погледа ми трепери, но ще се оправяме , аз съм все по-добре Hug. Просто си вземай направление и при ендо, там ще те диспанзеризират , така каза моето ендо де. Simple Smile . И те вече си знаят какви изследвания, какви лечения, колко хормон, те хирурзите хич ги няма по лекарствата, не се ядосвай, моят ми беше казал никакъв хормон 2 месеца, аз след 20 дена бях с ТСХ 33 #2gunfire, ей толко са наясно, ама да изрежат всичко пък това е важно , пълни благодарности, за което Hug

# 919
  • Варна
sisitons хирурга  е само за болничните,формално е при него.
Много ясно,че изследванията и следенето на хормоните е при ендокринолога.
Dobkata и ние повечето неща ги научаваме или от тук или от споделен опит по между си.Миналия месец беше моето ходене по мъките за болничен,връщаха ме два пъти.За този вече знам.
Аз също бях изумена,че ме разкарват а ми се полага.Лично с д-р Чаушев съм коментирала този въпрос.Нямат право да ни отказват болнични,но д-р Славов е доста зает,може би заради това те е скастрил.За това решението е кварталния хирург,който няма много работа и ще ти се зарадва,защото ще отчете дейност.

# 920
Значи на мен два пъти ме праща за болнични джипката, тя писа в картона, после ендото, никой не е казал хирурга, може да е при мен заради доказания следоперативен хипопаратереодизъм, но ви казвам как е. Аз хирурга не съм го видяла откакто съм изписана, то не е 5 дена след операцията де, аз си повисях там 20 дена , та не съм ходила след като направих месец, то ми излезе и хистология и всичко... и не съм се вяснала при него.

# 921
 Глухарче ако не е проблем пиши ми къде ходиш ти (както писах нямаме квартален хирург) може и на лични. Просто вече съм много объркана , а болничния ми е до 21,02,15 и незнам какво да правя.

# 922
   Joy  Вярвайте ми от ходене по лекари  вече когата трябва да се обърна към някой вместо г-не казвам д-ре . Joy тоталноооо сдухана

# 923
  • Варна
Ами аз живея във Владиславово и ходя в нашата поликлиника ДКЦ 3,а хирурга Ненов ли беше,какъв беше  ама той е само един.Пълно   хахо най-безцеремонно си пали цигара в кабинета докато ти говори.Точно за това се радва на направлението,пациент иначе не вижда.
Аз съм до 20.02. от петък тръгвам по мъките
А аз вече доктор не искам да видя.

# 924
Аз пък почвам работа , щото ми омръзна разкарването, пък ще видим...

# 925
  • Варна
Доби,първо си вземи направление от джипито за лкк комисия.Помоли лекарката си да провери и да ти каже на кой ден и вбколко часа е комисията!...и в кое лечебно заведение е

# 926
  • Варна
skabiela ако си спомняш аз ядох попарата с това направление за ЛКК,поискаха ми за хирург и ме върнаха.Вече хирурга пуска за ЛКК.Не казвам,че и при мен е било правилно,но е факт,че ме върнаха.
sisitons пък аз ти завидях  Crazy

# 927
............... за себе си установих, че не трябва да оставам гладна, чак пред погледа ми трепери, но ще се оправяме , аз съм все по-добре .........
Чела съм, че постоянното чувство на глад е симптом на небалансирано хранене и може много лесно да се повлияе. Една от причините е недостатъчно количество мазнини, другата - по-високо к-во въглехидрати от необходимото. Има храни които поддържат чувство за ситост. Опитай и храни с фибри - силно препоръчвам всекидневно 3 лъжици овесени трици накиснати предварително. Също като огладнееш изпий една голяма чаша топъл чай или топла вода 20-30 минути преди храненето, колкото по-често е това толкова по-добре. Намали малко хляба, картофите и ориза, добави поне 2 ябълки на ден и поне 300г портокалов сок примерно, колкото повече толкова по-добре.
На нашата възраст спортът е меко казано нещо досадно, но има едно много лесно, достъпно и полезно нещо - изкачване на стълби в блока. Води се кардио, колкото и невероятно да звучи. Опитай всеки ден да се качваш от първия до последния етаж няколко пъти. Пак ключовото "колкото повече толкова по-добре" ... давам си сметка колко съм досадна, сори  Flutter
последен съвет, аз все си го повтарям - не всичките ни проблеми са от жлезата, някои (повечето) са ни от мозъка...

# 928
Не не си досадна, но аз даже ползвам една диета за сваляне на килограми и топене на мазни ни от Руми Илиева и това след Нова година. та за сега съм свалила около 2,5 кг. И знам какво трябва да ям, но понякога , като дойде ламята Спаска малей....

# 929
  • Варна

последен съвет, аз все си го повтарям - не всичките ни проблеми са от жлезата, някои (повечето) са ни от мозъка...

Много си права Фри.Но понякога страховете са толкова силни и ти се струват реални.Така ти се замъглява мозъка,че трудно правиш преценка.
Не знам понякога какво да направя,да стана абсолютен темеруд и да не ми пука какво се случва с тялото ми,не ми е по силите сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт