Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
-
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Преди операция с проф. Пандев се изискват пълна кръвна картина, рентгенова снимка на белите дробове, електрокардиограма (ЕКГ), консултация с кардиолог, индиректна ларингоскопия и тест за чувствителност към анестетици. Някои от тези тестове се покриват от здравната каса, като например пълна кръвна картина и рентгенова снимка на белите дробове.
-
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
-
Какви добавки се препоръчват след операция при проф. Пандев?
-
Какви са изискванията за придружител по време на операция при проф. Пандев?
( Малко съм голяма вече за да вярвам в чудеса. ) Е направих го няколко пъти, но се обринах от тиквата и спрях . Предполагам е статистическа грешка при отчитането.
Всичко мина много добре засега, резултата от гефрира /извинете ако не съм го написала правилно/ е добър, дай боже и хистологията да е така. Професора каза че може да има 10-15% разминаване, което не ми се вижда никак малко, но ще бъда оптимистка. Трябва да ви кажа, че от моя страна имаше прекалено много страх от всичко свързано с операцията, най вече и от упойката. Бях прочела какви ли не щуротии за безумни сънища и т.н. Както се оказа абсолютно неоснователен. Нямах никакви проблеми с повръщане, само ми беше замаяно и вечерта имах леко сърцебиене, казаха че е нормално, обратното действие на упойката. За разреза - той е 2.5 см, в момента съм със Стери Стрип, който трябва да махна на 2.04. Имах три възела, единия от които беше голям и със сраствания, отстранен ми е почти целия ляв лоб и малка част от десния, там също имаше малко възелче. Професора е много внимателен, преди операцията ми обясни подробно как ще протече, вечерта ми се обади по телефона да се информира имам ли някакви проблеми. Целия екип е много внимателен. В момента все още имам болка при преглъщане и лек дисконфорт от раната, но предполагам че е нормално. Самото място е леко подуто и някак си безчувсвено а и ме сърби и някак си все още ме опъва. В стаята бяхме с baba mp3
Голяма