pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Май имаше промени в доставката до БГ,не е като записаното на 1ва страница,моля някой да сподели правилно ли помня и какви са актуалните условия?
Ето:

Комплектите на Филорга, отново са налични  Peace

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 21:50 от denis.

# 586
  • ВАРНА
Благодаря  Peace

Някой от Варна да иска нещо?

# 587
  • София
Ako някой е ползвал тази пяна, моля да сподели?

Трябва ми за 14 год.  дете, но се притеснявам дали няма да изсушава много кожата.

# 588
  • ВАРНА
Някакви отзиви за ХидраХиал серум ? И хранит.добавки за кова/коса/нокти да препоръчате от сайта ?

# 589
  • София
Някакви отзиви за ХидраХиал серум ? И хранит.добавки за кова/коса/нокти да препоръчате от сайта ?
На мен серумът с ХК много ми харесва. Нанасям го преди крема - хидратира, освежава, леко опъва кожата.
Като прозрачен гел е, не оставя следи, попива добре.

Добавки, разгледай тези:
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/visage-et-corps/capillaire … -240capsules.html
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/complements-alimentaires/ca … -180-gelules.html
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/visage-et-corps/capillaire … lot-de-3-eco.html
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/complements-alimentaires/f … 33.html#features2
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/visage-et-corps/capillaire … -2-1-gratuit.html

Само да вметна, че Шампоанът DUCRAY  ANAPHASE е наличен, доста по-рано от обещаното Peace

# 590
  • ВАРНА
Благодаря за отговора,още едно въпросче - 1 код само еднократно ли се ползва,искам пак да пусна,а не го приема  newsm78

# 591
  • София
Благодаря за отговора,още едно въпросче - 1 код само еднократно ли се ползва,искам пак да пусна,а не го приема  newsm78

Различно е. Понякога и го деактивират за няколко дни, дори и да не е ползван.

# 592
За пръв път попадам на сайта и докато разглеждам продуктите виждам някакви точки за лоялност. За какво служат?

Също така искам да попитам дали някой има отзиви от козметиката PHYT'S?

# 593
  • София
За пръв път попадам на сайта и докато разглеждам продуктите виждам някакви точки за лоялност. За какво служат?

Също така искам да попитам дали някой има отзиви от козметиката PHYT'S?
За точките за лоялност -трансформират се в €, като получаваш код, който може да се ползва до 1 година.

Да дам отзиви за Детокс  Пяната на JONZAC - много е хубава, нежна, не изсушава и ухае приятно.

# 594
  • София
...За точките за лоялност -трансформират се в €, като получаваш код, който може да се ползва до 1 година...

Може ли малко повече информация за това трансформиране? Аз съм поръчвала няколко пъти и за всеки продукт определя колко точки за лоялност се дават, но кога и как могат да се ползват като пари?

# 595
  • София
...За точките за лоялност -трансформират се в €, като получаваш код, който може да се ползва до 1 година...

Може ли малко повече информация за това трансформиране? Аз съм поръчвала няколко пъти и за всеки продукт определя колко точки за лоялност се дават, но кога и как могат да се ползват като пари?

MON COMPTE - MES POINTS FIDÉLITÉ - натискаш бутона да се конвертират в Промо код.

Ето как изглеждат

# 596
  • София
Супер, много ти благодаря, denis.! bouquet

# 597
Намерих страхотни продукти на сайта, специално в раздела за биокозметика. Почти съм готова за поръчка, но остана само едно - не намирам био хидратиращ дневен крем за суха кожа със слънцезащита. Авени, Уриажи, Биодерми - бол, но нито един не минава теста на ecogolik.ru, където проверявам безопасността на съставките. Нещо не ми се получава да направя филтър за био+хидратиращ+защита от слънце. Някой може ли да помогне?

P.s. Такъв продукт няма, прерових целия сайт. Явно никой не иска да си разваля имиджа на био-производител с добавяне на UV-филтри - всички са малко или много опасни за кожата или поне потенциално опасни за някои кожи  Laughing Оставам на старата схема, два пласта мазило ми идват много, хидратант+защита, така че ги размесвам преди употреба и нанасям на един слой.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 11:37 от Тъмнозелена

# 598
Вече е юли, няма ли да сменят промоциите и кода за отстъпка?

Точките за лоялност от първата поръчка не ми ги начислява. Платена е, но статусът ѝ е Préparation en cours. В кой точно момент ще ми ги отрази?

# 599
  • София
Вече е юли, няма ли да сменят промоциите и кода за отстъпка?

Точките за лоялност от първата поръчка не ми ги начислява. Платена е, но статусът ѝ е Préparation en cours. В кой точно момент ще ми ги отрази?
От скоро / 3-4 месеца/ кодовете са валидни цял месец / с малки изключения от най-много 7-10 дни, общо, за месец/.
И се надяваме това да продължи, защото преди бяха активни по 6-7 до 10-12 дни в месеца.
За точките - след като шипнат поръчката, трябва да станат активни. / твоята още не е шипната/.

Общи условия

Активация на акаунт