pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
Благодаря, denis _  Hug  bouquet

# 121
  • Бургас/Пз
А каква е цената на доставката от сайта до адрес във Франция?

често пускат оферти на 1.99 евро, следи. никога няма да си купя с доставка 6 евро до франция и после още до българия и да чакам много дни.

Благодаря   bouquet

# 122
  • София
Здравейте,
имам нужда от съвета ви!
Искам  да си взема ББ крем, който да е за нормална към смесена кожа. Кожата ми като цвят клони към тъмните. Обикновено ползвам като цвят 02 (примерно на Филорга ББ крем идеален ми е -02, но този продукт не е съвсем за мен, защото ми идва мазничък- много ми лъщи лицето от него.)
Моля ви препоръчайте ми от тази марка, кой да си взема- с УВ, трябва ми с лек матиращ ефект:
 http://www.pharmashopdiscount.com/fr/lift-argan/27408-liftargan- … 517360006551.html
или
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/lift-argan/27409-liftargan- … 517360006582.html
или
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/lift-argan/27464-lift-argan … 517360005257.html
...
Надявам се да се включат момичета, които вече са ползвали марката и да помогнат в избора!
Благодаря Ви!

# 123
  • София
Промоции м. МАЙ

# 124
  • София
Да ви похваля една марка, от чиито продукти съм много впечатлена
Dexsil
Марката предлага хранителни добавки, гелове за тяло и силиций кремове. Силицият подпомага, възстановява функцията на  съединителната тъкан  /кожа, хрущяли, стените на кръвоносните съдове и т.н./ 
Прилагат се при болки в мускулите, ставите, натъртвания / кръвонасядания/, спортни травми и т.н.

Имах спортна травма, която не отшумяваше повече от 20 дни и след всяка тренировка, отново се активираше и ме болеше / средно рамо - някакво сухожилие под мускула/ - постоянно бях на НСПВС.
Само с 4-5 намазвания с продукта:  DEXSIL GEL ARTICULATION ...  и нямам вече болки.
Много съм доволна. Продуктът ми беше препоръчан от професионален спортист.

Надявам се, това да е от полза на страдащите често от подобни проблеми Simple Smile

# 125
  • Пловдив
При мен има болки в колената при бягане,предполагам ,че ще помогне,благодаря ти ,че сподели! Hug
В момента кърмя и не ми разрешават да подновя тренировките за това ще си го поръчам по нататък Whistling

# 126
  • София

denis_ може ли да ми кажеш този гел, който си го ползвала само при физически травми ли се използва и може ли да се използва при болки в мускулите и ставите от смяна на времето и т.н. Питам, защото мъжлето на младини Wink  е играл волейбол много години и разни травми сигурно сега му се обаждат, защото понякога всичко го боли - като стара баба е и ми е мъчно за него.
Както и този крем със силиций само при проблем ли се използва или поже превантивно да се маже?
Поздрави и усмихнат ден!

# 127
  • София
Мagnollia  
Да, би помогнал - този, който аз ползвах съдържа и биоактивни - МСМ, Глюкозамин, Хондроитин и много етерични масла
Почти прозрачен гел - нанася се лесно, попива добре, не оставя следи, не цапа, нито загрява, нито охлажда / напр. както е Алга сан/
В началото го втривах, а трябвало да го нанеса и да го оставя да попие Simple Smile

# 128
Мagnollia  
Да, би помогнал - този, който аз ползвах съдържа и биоактивни - МСМ, Глюкозамин, Хондроитин и много етерични масла
Почти прозрачен гел - нанася се лесно, попива добре, не оставя следи, не цапа, нито загрява, нито охлажда / напр. както е Алга сан/
В началото го втривах, а трябвало да го нанеса и да го оставя да попие Simple Smile
[/quote

Може ли линк на продукта.Благодаря,че сподели.

# 129
# 130
# 131
  • София
Много благодаря @):-

# 132
  • Пловдив
Денис,не мога да си избера крем на Филорга за нощна грижа (освен слийп енд пийл) Blush
Използвах тестер на Слийп рекавър,но не видях ефект като при слий едн пийл.Какво ще ми препоръчаш? Hug

# 133
  • София
armira    
Този крем е за много уморена - девитализирана от умора и стрес, изтощена кожа, отпусната, без тонус и блясък.
Твоята кожа, най-вероятно, не отговаря на тези изсиквания и затова не забелязваш ефект Simple Smile

Като нощен, може да ползваш Time Filler или Iso Structure , както и серума Мезо+, ако ти е достатъчен

# 134
  • Пловдив
Благодаря за разяснението Hug
А каква е разликата между тайм филер и изо струкчър(последният който май само аз нямам) Blush

Общи условия

Активация на акаунт