Пазаруване в Енцо /вече Нотино/:
РЕГИСТРАЦИЯ - както навсякъде, с потребителско име и парола. Адресът за доставка, името и фамилията, e-mail, телефонът за връзка могат да се променят при всяка нова поръчка.
ОТСТЪПКИ
Вече не се предлагат от сайта. Много рядко пускат безплатна доставка или кодове за нея.
ПОРЪЧКА: При финализиране на избраните продукти, могат да се направят корекции (например да се махне застраховката на пратката), може да се избере една безплатна мостра (а може и да не се предлага) и да се въведе кода на ваучер (ако имате такъв).
Потвърждаването и изпращането на поръчката става по имейла.
ДОСТАВКА: В рамките на 3 - 5 работни дни с фирма СПИДИ. Не се предлага опция „Преглед на пратка преди доставка“. Цената на доставката стандартно е 5.90 лв.
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: Наложен платеж (препоръчително) - при получаване на пратката.
Банков превод - поръчката се обработва и изпраща едва след като дължимата сума от страна на купувача постъпи по банкова сметка на Енцо.
РЕКЛАМАЦИЯ: http://www.enzo.bg/lesna-reklamacia/
Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни, след датата на заявяването ѝ.
Рекламацията се подава на имейл info@enzo.bg или на телефон +359 24 928311.
Връщането на парфюм е отказ от сключен договор!!!
ОТКАЗ ОТ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
За целите прилагане на правото за отказ от сключен договор, купувачът следва да уведоми за отказа от сключен договор продавача по електронната поща на адрес: info@enzo.bg
Негативни отзиви за сайта само от предната тема:
РЕГИСТРАЦИЯ - както навсякъде, с потребителско име и парола. Адресът за доставка, името и фамилията, e-mail, телефонът за връзка могат да се променят при всяка нова поръчка.
ОТСТЪПКИ: няма постоянни. Но има различни:
Текущи промоции - Парфюми в промоция - Козметика в промоция
ДОСТАВКА: В рамките на 3 - 5 работни дни с фирма СПИДИ. Цената е 5 лв до Ваш адрес и 4 лв до офис на СПИДИ.
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: Наложен платеж (препоръчително) - при получаване на пратката.
Банков превод - поръчката се обработва и изпраща едва след като дължимата сума от страна на купувача постъпи по банкова сметка на Парфимо.
ВРЪЩАНЕ НА СТОКА:
Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушен нейният търговски вид (напр. разкъсана опаковка, целуфан, премахнати етикети, липсващи части и др.) и да е придружена с всички съпътстващите я документи - касова бележка и/или фактура, гаранционна карта, упътвания за употреба и др.
Потребителят следва да изпрати по електронен път стандартния формуляр за отказ съгласно приложение №6 към ЗЗП, като се приложи към следния имейл адрес: reklamacia@parfimo.bg, с текст, който съдържа недвусмисленото решението за отказ.
Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към www.parfimo.bg са за сметка на клиента, като негово право е да избере дали да я донесе лично в офиса на магазина или да я изпрати по куриер.
Адресът е Сливен 8800, ул. Черно море 20, вх.А, ет.1, офис 3
Негативни отзиви за сайта само от предната тема:
Приключвам с този казус вече, имайте едно наум, че не са коректни.
И....повече от този сайт, даже и без пари да ги раздават, нищо не може да ме изкуши да купя или взема.
Аз също имах един казус скоро, но не ми се занимаваше с тях. Поръчах парфюм, на който в описанието пишеше EDP, а пристигна EDT с лосион за тяло, който миришеше ужасно. Много добре познавам парфюма и в момента, в който пръснах се изумих и в последствие видях, че е EDT (беше в комплект). Писах им да им кажа поне да си оправят в сайта и те до последно ми казваха как нищо не могат да направят по въпроса, не отваряли комплекти, искаха снимка на бач кода, но беше изключително малък и нямаше как да го снимам, но те едва ли не изкараха, че лъжа. Ходих във физически магазин да сравня аромата и се оказа, че наличния в момента EDT е съвсем различен, а този който имам аз е спрян от производство. Смешна работа.. ама и ние все им се връзваме на примамливите цени.
В checkcosmetics ми дава че са произведени януари 2013.Много съм разочарована.

... и е заради негативен отзив за техен продукт (оставих мнение за Viva la Juicy Gold Couture, да не се прецака още някой, и бях го написала много сдържано и кратко);
Мнението ми са го изтрили, разбира се!
ВНИМАНИЕ!
Пазаруването онлайн е ваш избор! Винаги има риск в тези случаи да получиш не това което очакваш, но пък пестиш време и пари.
Предишни теми: тема 1, тема 2, тема 3, тема 4,тема 5, тема 6; тема 7; тема 8; тема 9; тема 10
Въпрос за запис