pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Bulgaria
Здравейте   bouquet
искам да попитам за този крем на Filorga,чудя се кой нюанс да си взема и доволни ли сте,който го ползва.А ето и линк http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/26002-filorga-bb-pe … 401353655744.html По принцип съм с бяла кожа,но пък лятото се придобива тен на лицето и за това не зная  Thinking

# 136
  • Wolwedans
Здравейте   bouquet
искам да попитам за този крем на Filorga,чудя се кой нюанс да си взема и доволни ли сте,който го ползва.А ето и линк http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/26002-filorga-bb-pe … 401353655744.html По принцип съм с бяла кожа,но пък лятото се придобива тен на лицето и за това не зная  Thinking
Вземи си единицата, двойката е много тъмен Peace

# 137
  • София
Здравейте   bouquet

Аз имам единицата и съм много доволна.Двойката е доста тъмен, а щом си с бяла кожа,по-добре вземи единицата.

# 138
  • Bulgaria
 TETA1976,Ally_t благодаря, така ще направя.

# 139
denis _, моля за малко помощ. Търся олио за къпане на бебета от серията Primalba на A-Derma трябва да е. Понеже не говоря френски, не съм 100% сигурна дали аз не го виждам сред продуктите на фармашоп или просто не го разпознавам поради френския превод на името на олиото. Благодаря ти предварително.   bouquet

# 140
  • София
Благодаря за разяснението Hug
А каква е разликата между тайм филер и изо струкчър(последният който май само аз нямам) Blush

Time-Filler e  комбинация от няколко терапии  /постижения на  Филорга/,       иновация, връх в борбата на Filorga с бръчките, както  и презентират този продукт Simple Smile  - действа като филър, ботокс и  мезо-пилинг терапия  -  действа във всички направления едновременно, или
 - релаксира, отпуска контрахираните линии на бръчките
 - тушира, изглажда бръчките чрез дълбока хидратация / чрез ХК, която се използва във всички продукти на марката/
 - запълва бръчките в задълбочина
Той е симно концентриран и трябва да се прилага в малки кол-ва за оптимален ефект

Iso Structure -  Специално разработен с иновативни  по-мощни активни съставки, които регенерират и  стягат кожата, включително и контура на лицето, стимулират синтеза на собствен колаген и еластин, изглаждат и попълват по-дълбоките бръчки, подобряват еластичността, възстановява плъността на кожата и разбира се  хидратират  в дълбочина.

Или по-простичко и обобщено казано:
Time-Filler -  основно хидратация и ботокс ефект и малко регенерация на кожата
Iso Structure - основно подпомага структурните процеси - регенерация и синтез на колаген и еластин и малко хидратация
Много добре се комбинира с новия серум

# 141
  • София
denis _, моля за малко помощ. Търся олио за къпане на бебета от серията Primalba на A-Derma трябва да е. Понеже не говоря френски, не съм 100% сигурна дали аз не го виждам сред продуктите на фармашоп или просто не го разпознавам поради френския превод на името на олиото. Благодаря ти предварително.   bouquet
Eто:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/visage/27546-aderma-primalb … 282779348171.html

# 142
  • София / Перник
Да се включа и аз с един въпрос относно Filorga: в момента ползвам Hydra Filler и от време на време Sleel & Peel нощем, доволна съм от резултатите, но предвид наближаващите (да се надяваме  Thinking ) слънчеви дни ми се иска през деня да ползвам крем със UV защита. Разглеждах кремовете на Filorga и май само UV Defence има защита или се лъжа? Не ползвам ФДТ и ББ, затова си търся крем със защита и анти-ейдж ефект. Ще се радвам ако ми препоръчате такъв крем, дори да не е на Филорга (просто тази марка доста добре ми се отрази)!

Хубав и усмихнат ден!

bouquet

# 143
  • Пловдив
Денис благадаря ти! Страхотна както винаги Hug  bouquet

# 144
Този код видяхте ли го:

10jours

за -10%

# 145
  • София
Този код видяхте ли го:

10jours

за -10%

Къде се виждат такива кодове? И за какво важат?
Благодаря. Simple Smile

# 146
  • Пловдив
видяхме го. На имейл го пращат, там пише за 10 марки.

# 147
Аз не съм го получила на мейла. Видях го когато тръгнах да поръчвам.

# 148
  • София
Как мога да разбера кои са десетте марки, които имат 10% намаление, защото или не съм получила мейл или съм го изтрила. Напълнила съм кошницата, но един от продуктите, които искам не е наличен, и мислех да изчакам малко, но ако има намаление може и да поръчам сега, пък със следваща поръчка да си взема липсващия продукт.

# 149
  • София
Ето:
DARPHIN,
CAUDALIE,
MENE&MOY,
FILORGA,
GARANCIA,
MELVITA,
ERBORIAN,
NEOSTEM,
DERMACEUTICS,