pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
samuel 
За терапията  MESO - C     
Активна съставка  -  висока доза чист витамин С (8%), -  много силен, мощен  антиоксидант, който подпомага и засилва синтеза на колаген и еластин, стимулира тъканната регенерация, обновява кожата.
- Стимулира клетъчните функции
- Омекотява бръчките
- Хидратира и подхранва епидермиса
- Изсветлява и изравнява тена, прави кожата свежа, подмладена, тонизирана

Нанеся се  на лице, шия и деколте
След активиране на вит.С, флакона се съхранява в хладилник
Терапията е за  21 дни - времето на един цикъл на обновяване на клетките - но, колкото и пъти да съм го ползвала 1 флакон ми стига за  12-14 дни
Ползвам го само вечер -  защото серума активира регенерацията на кожата, а тя е през нощта. След него изчаквам 2-3 часа, с колкото време разполагам - и нанасям крема / който не трябва да е ексфолиращ/.

# 211
Много добър сайт е това аз съм доволен портебител , а за цените е направо супер хранителните добавки са в 3-5 Пъти по евтини от най-евтината аптека тук.

# 212
  • София
Може би трябва да избера между time filler и sleep and peel,като приоритет ми е гневната бръчка,
петната засега ги маскирам с фон дьо тен..

Трябват ти и двата крема, защото единия е само нощен
Разгледай и тези продукти:
http://www.pharmashopdiscount.com/en/filorga/26356-filorga-age-p … 401353744035.html
http://www.pharmashopdiscount.com/en/filorga/26355-filorga-pigme … 401353655683.html
Заличаване на петна, както и тяхната превенция изисква много време и постоянство
Може да ти  е от полза и маската - изветлява тена и заличава по-малки пигментации.

За гневната бръчка - няма козметика , която да я заличи, но поне може да я тушира леко  / чрез добра хидратация да поопъне кожата  и леко да я намали визуално/
Най-подходящ продукт - само за нея, според мен, е това:  
http://www.pharmashopdiscount.com/en/daily-treatments/308-filorg … 401346975293.html  

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 12:55 от denis _

# 213
  • Бургас
Здравейте, момичета. Моля, за покана на следният мейл... Още веднъж благодаря!!!

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 14:50 от sisi_f

# 214
  • София
 Промоции м. Септември

# 215
  • ВАРНА
Запис тук,преди време ползвах Филорга,сега мисля пак да поръчам,въпросът ми е ако направя нова регистрация и пусна до превозвача във Франция (Франсделивъри) има ли проблем с приемането им на адреса там и за колко време пристигат?
Също моля да ми препоръчате околоочен крем, да не  много мазен Оптим сякаш ми идва слабичък,на 32г съм,вечно недоспала и уморена с 2 малки фурии вкъщи  Blush

какво друго си струва да се поръчва оттам - като марки козметика и хранителни добавки,моля споделете,защото изобщо нямам време да обикалям по магазини и аптеки и да сравнявам цени  Crazy

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 10:16 от morgana07

# 216
  • София
Нов продукт на  FILORGA

PERFECT +  serum
Перфектният серум за кожата

PERFECT + на  FILORGA е първият серум, който действа върху всички компоненти за една перфектна кожа
1. Омекотява кожата и фините линии
Чрез точно подбраните от FILORGA пет плодови екстракта, с техното незабавно пилинг действие, се постига бърз, моментален лечебен ефект.
Формулата включва последно поколение кожни ко-фактори, съчетани с NCTF®, сложни активни ревитализанти, които да засилят подновяването и изглаждането на кожата.
2. Свива порите и матира кожата
Незабавна ефективност благодарение на матиращите сфери, които имат невероятната способност да абсорбират мазнините. Депозирани на повърхността, те моментално уловят себума и неутрализират лъщенето ...  до вечерта.
Лечебен ефект: стягащо действие чрез отлични антиоксидантни агенти, признати със своите активни почистващи свойства, които намаляват размера на порите и придават на кожата постоянен матиращ ефект
3. Златна мина  за красотата
Незабавен ефект: екстрактите от бял сапфир, невероятно леко отразяват светлината, придавайки сияен тен на кожата.
Лечебно действие: паралелно, с много активни растителни кофактори за блясък и по-свежа кожа

# 217
  • Пловдив
Филорга пак вдигнаха летвата Peace Peace Този серум и черният крем са продуктите който ще чакам да пуснат! Hug

# 218
Записвам се и аз да следя, от скоро ползвам марката и съм много доволна

# 219
# 220
Филорга пак вдигнаха летвата Peace Peace Този серум и черният крем са продуктите който ще чакам да пуснат! Hug

"Черният крем"-skin absolute, си го купих - поръчах го в една аптека в Париж,и на 30.08.ми го доставиха с думите,че едва ли не, ще съм първата,която ще го ползва.Доколкото знам,в Испания е бил  на пазара, преди Франция.Цената му беше 119 евро,но мисля,че си заслужава.Определено е хубав крем,след 20-тина дни ползване.
Ще проверя за серума,за който е писала denis, и ще пиша .
За феновете на Филорга,мога да споделя от опит,че серията Skin perfusion е много по-добра,и си заслужава по-високата цена.От продуктите в аптечната мрежа също има много добри- пачовете за очи,ръкавиците за ръце,кремът за очи time filler-особено с ефекта му върху клепачите,серумът skin structure,и кремът iso -structure, аge-peel ,не е за пропускане и нощният sleep and peel.
Серумите на skin perfusion са прекрасни,бих казала, дори конкуретни на високия клас козметика. .Могат да се комбинират  с крем на Филорга и от аптечната мрежа.И са много икономични,достатъчно е по една капка за цялото лице.
Аз съм много доволна от пяната за почистване и мицеларната вода,защото почистват без да дразнят очите,и не ползвам специално почистващо за очи. Задължително ползвам и двете едно след друго.

# 221
  • София
От около месец ползвам серума Skin Structure и изобщо не ми харесва. При мен не попива и има "кир ефект", тоест лющи се, на парцали пада при потъркване на кожата. Ползвам го в комбинация с Тайм филър и Тайм филър мат.

# 222
  • София
Момичета,някой знае ли защо от доста време няма наличен серума на Filorga Meso +?Да не са го спряли?

# 223
Някой ползвал ли е това:
Filorga LUMITHERAPIST®
3 PHOTO-REGENERATING
PROGRAMMES
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/idees-cadeaux/24234-filorga … 401399364242.html

# 224
  • София
Момичета,някой знае ли защо от доста време няма наличен серума на Filorga Meso +?Да не са го спряли?
Ето го: http://www.pharmashopdiscount.com/fr/traitements-quotidiens/3144 … 401396638773.html  почти постоянно е наличен

Общи условия

Активация на акаунт