pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 603
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Виждаш я.Аз имах 21 продукта в кошницата.Даже махнах 1 шампоан ,че подминах и доставката от 19,9 евро.Просто аз поръчвам рядко ,ама от сърце.
Доставката я виждаш постоянно в кошницата ,изненади няма.Спокойно пазарувай

# 256
  • Пловдив
явно аз не я подминавам и не ми се сменя! А какви са тези малки суми, тя нали си има фиксирано вдигане, защо 19...не я ли вдигат направо с 10 евро изведнъж...странно.

# 257
  • Пловдив
Доставката е фиксирана.Според мен на килограми.Аз поръчвам тежки неща-шампоани и води за лице,душ гелове и т.н.Като подминеш стандартната доставка от 16.90 /пиша по памет центовете/ ,доставката става 19,90.Обаче аз продължавам да си пълня кошницата и тя стана над 25-не помня точно.Тогава махнах един шампоан на малката щерка и доставката се върна на 19,90 отново.
Просто сложи една вода за лице ,която тежи и увеличавай количеството в кошницата си.В един момент ще видиш че се променя.Според мен не е на бройка артикули ,а на килограми.Защото съм поръчвала повече ,но по леки неща и съм била в малката доставка.
Сега прочетох 1 стр на темата.Денис както винаги е изчерпателна-всичко пише там

# 258
  • София
FILORGA -  C RECOVER  e наличен  Peace

# 259
  • varna
Здравейте,
може ли една покана на лични.

# 260
  • Пловдив
Дойде последната поръчка.Този път нямах липси.Обаче доста от кутийките бяха смачкани.Някой от нещата ги взех за подарък ,а в тази опаковка няма как да ги дам.Може би трябва да обърнат повече внимание при опаковането.

# 261
  • Пловдив
на мен всичко ми е 6, но въпреки, че ги помолих за конкретни мостри, нищо...ама нищо. Скръндзи!

# 262
  • Пловдив
При мен мостри никога не е имало,макар и поръчките да са ми над 200 евро почти винаги.Пазарувам 2 пъти в годината и се зареждам сериозно.Кутиите които са с целофан са супер.Но имах крем на Биодерма в кутия-тотално смачкана.А беше за подарък.Кутиите на роше позе също/шампоани имаше вътре/но те са за мен.Медикаменти бяха изпадали от кутииките.Все пак за 20 евро доставка смятам че трябва повечко да се постараят.А не все едно съм пазарувала от втора употреба

# 263
  • Пловдив
да, и аз пазарувам сериозно, то иначе няма смисъл за мен, последната ми е над 500 евро, предишните около 300. Пращаха ми преди година доста неща като мостри и изведнъж секнаха, въпреки, че този път ги бях помолила за някои неща  #Cussing out

Но имах 2 пъти развалени/нарушени опаковки, единия път и лек теч от душ гел на биодерма 1 литър, ами възстановиха ми стойността му по картата, а също и на смачканите опаковки правя снимки и ми пращаха ваучери за по 10 или повече евро, зависи от стоката! Пробвай, направи снимки, кажи, че самия продукт също е засегнат, направи грозни снимки, близки... Laughing

# 264
  • Пловдив
Изобщо не ми се занимава със французите.За сетен път се убеждавам ,че им куца работата.Затова и спрях да пазарувам от френски сайтове.Остана само този

# 265
  • Пловдив
мъка е, който не е свикнал на французи, смисъл да си наясно, че не са у ред  Laughing
аз се мъча с френски сайтове, защото имат неща, които ми допадат, някак по бутикови от масовите английски стоки по сайтове, по направени с вкус (за детски дрехи), най-хубавата козметика... Crazy

# 266
  • София
Честита Нова Година!  Hug

Промоции м. Януари

# 267
  • София
Нов продукт на Filorga

Крем  NUTRI-FILLER ®

съчетава изключителен комфорт и лифтинг ефект

NUTRI-FILLER ®  - CRÈME NUTRI-RECONSTITUANTE

1.Абсолютен, дълготраен подхранващ ефект
С масло от шеа и арганово масло - за незабавен комфорт.
Бустер-серамиди за дълбоко подхранване 
Активна съставка - растителен  "витамин D-подобен" агент за възстановяване кожната бариера и постоянно предотвратяване дехидратацията на кожата
Резултат: незабавен комфорт с дълготраен ефект
2. Попълване с нов колаген
Новите активни съставки, стимулират производството на колаген и намаляват въздействието на факторите, които го разрушават.
Резултат: ефект на пълнител /филър/, който изглажда кожата.
3. Лифт ефект на зона U
Комбинацията  Сhronospheres  NCTF ® , Хиалуронова киселина  и екстракт от червени водорасли -  противодейства на  отпускането на кожата, за промяна/реконструкция  контура/овала на  лицето,  включително и намаляване двойната брадичка, като придава по-динамичен вид на чертите

# 268
  • София
Denis, знаеш ли кога ще го има на пазара?

# 269
  • София
Denis, знаеш ли кога ще го има на пазара?

Не зная - дори информация, все още, е много оскъдна за него Simple Smile
Попитах, отговорят ли ми - ще пиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт