Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 786
  • 723
  •   1
Отговори
# 615

[/url]
,,Недовършена мелодия '',не че не сте го виждали ,но аз много си го обичам Embarassed

[/quote

Хаяско,

Ако позволяваш да ти споделя, че това е колажа ти, който най-много харесвам. Дори съм го
слагала в темата. Много подходящо  име си му дала - "Недовършена мелодия." Поздравления.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 14:59 от komet

# 616

Хаяско  Two Hearts радвам се !

Обаче можеше и една фотка да сложиш !

То това си е показване !

# 617
  • Бургас
Скрит текст:

Хаяско  Two Hearts радвам се !

Обаче можеше и една фотка да сложиш !

То това си е показване ![/b][/color]
Ще,ще Мартичка ,ама Хаяско е малко скаран с техниката и ще чака да си дойде фотографа .

# 618
  • Пловдив

http://www.ratingkurdu.com/kara-para-askin-iste-kesinlesen-yayin-tarihi/

Тук пише с кои сериали ще си съперничи "КРА" в деня на излъчването си:
Ден сряда:
- ATV - "Мръсни пари и любов";
 - Star.tv - "Великолепният век";
 - Kanal D - "Zeytin Tepesi" - в гл. роля Аслиан/Асие от АБО;
 - Show TV - "Sevdaluk".

# 619

Скрит текст:
Момичета,здравейте!Тези дни много ми липсвате,но нямах никакво време,понеже дечицата ми минаха на проверка.А  в такива моменти зарязвам всичко и се чудя какво да им приготвя.
Комет,ако си щадиш нервите не надничай по чуждите къщи.Ние не се занимаваме с клюки и не обременяваме съзнанието си с лоши мисли. Това,което ме вълнува  и вдъхновява е единствено и само Енгин-Керим-Булут-Текин-Йомер.
Днес ви подарявам поредния израз на моето вдъхновение.

МИЛЕ, все по-добра ставаш в направата на клипове!  Grinning
Скрит текст:
Това КАЛАНХОЕ е същото, като на моята тераска.   bouquet

# 620
  • Пловдив

http://favoriforumum.net/threads/marka-de%C4%9Feri-artanlar-ayn% … 5%9Fenler.213847/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=644956078910882&set= … ype=1&theater

Това е форум, като нашия, но ето за какво става дума:
"Към 2013 година по канал МВС, най-гледани/рейтингови сериали са - "Каква е вината на Фатмагюл?" и "Перла". По канал OSN, най-гледани са "Великолепния век и "Нарекох те Фериха".
Кои имена на актьори са на върха? /говорят за Енгин и за други - но ето това което е за него/
Най-много е оценен в сериала "Каква е вината на Фатмагюл?". Почти във всичките страни от които е бил закупен и излъчен, е на върха. Канал МВС закупи и излъчи и АБО, но той получи среден рейтинг. "Брак с чужденец" бе излъчен на Балканите, но актьорът получи своята популярност с "КВФ". "АБО" се закупи и излъчи също, като той имаше добър рейтинг. За 2013 г. в Хърватия, АБО стана най-гледания сериал. В Русия "КВФ" получи голяма популярност. Много телевизии излъчиха "Великолепният век" и "Чучулигата" /с изключение на Русия/, но "КВФ" спечели многобройни фенове в Русия.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 16:01 от mariana51

# 621

Един от любимите ми стоп-кадри...
Марианка, а рейтингите на въпросните "конкуренти" как се движат? Има ли такава информация?

Р.Р. КВФ не е бил закупуван и излъчван в Русия. Там го гледат благодарение на Азербаджан или Казахстан - не съм много сигурна коя от двете страни го е направила с дублаж. Любителите на турски сериали си следят сайтовете, в които се подават преведените серии и затова познават КВФ.

# 622
  • AMS

Привет!!!
Реших да споделя тук впечатленията си, вместо в другите 5-6 теми, които следя и в които пиша. Повод ми дава това, че тук се обсъжда филма МСП и Енгин се явява, своеобразна пресечната точка на последните три филма, които съм изгледала.
Барисеа, благодаря за преразказа на МСП. Наистина много ме впечатляват постовете ти, които пишеш по съдържанието, което си гледала, премислила и преживяла.  
Аз имах възможността да изгледам и трите филма  на партньорките на Енгин. Гледах единия, без превод и лошо качество, гледах другия, с превод не на турски и много добро качество, и третия  без превод и лошо качество. Снощи имах щастието да изгледам Фарах с превод и много добро качество.
Е, това вече е съвсем друг филм, в сравнение с този, който гледах преди година, на пиратско копие и без превод.
В трите филма ми направи впечатление, че историите не са кой  знае какво невиждано, но режисурата и най-вече актьорското изпълнение са изключително добри. Фарах, Берен и всички артисти играят превъзходно. И трите филма завършват трагично.
Но каква ирония на съдбата и Енгин и К Т играят  интелектуалци - единият художник, а другият поет. И двамата са много грозни, но с хубави души. И двамата накрая умират. Ролите им в тези филми, ще останат за мен емблематични. Ролята на Берн също. Фарах сигурно, ще има в още много роли да се доказва, но виждам добрия потенциал в нея.
Много ми се иска в друг вариант на МСП Керем Дерен да включи всички заснети сцени с Енгин. Тогава бих му простила прекаленото заиграване с машината на времето.
Желая успех на Туба в темата на Енгин!!!
Извинете ме за дрънкането, за поливането на троскота, и че ви нарушавам "позитивизма" към екранните партньорки на Енгин!!!
Булут ви връща топката!!!

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 16:36 от di...va

# 623

И пак любимия момент...

Плюс още един вълшебен миг...

# 624
  • Пловдив

Скрит текст:

Марианка, а рейтингите на въпросните "конкуренти" как се движат? Има ли такава информация?

Р.Р. КВФ не е бил закупуван и излъчван в Русия. Там го гледат благодарение на Азербаджан или Казахстан - не съм много сигурна коя от двете страни го е направила с дублаж. Любителите на турски сериали си следят сайтовете, в които се подават преведените серии и затова познават КВФ.

Не пише, че е закупен, нито аз съм го превела така - В Русия "КВФ" получи голяма популярност.
Скрит текст:
Ayrıca FGSN ouncuya Rusya'da da popülerlik getirdi
Рейтингите лично аз на въпросните не съм следила, но явно това ни предстои....

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 16:17 от mariana51

# 625

Не пише, че е закупен, нито аз съм го превела така - В Русия "КВФ" получи голяма популярност.
Скрит текст:
Ayrıca FGSN ouncuya Rusya'da da popülerlik getirdi

Точно де. Популярен е, но не защото е излъчен по ТВ. Една от малкото страни, които не са закупили сериала. Рускините много се жалват от този факт.

Оххххххххх...

# 626
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-ask-dizisi-o … kimdir/184959/18/

"Актьорите в "Мръсни пари и любов" - кой кой е в сериала"
Горе - долу знаем, но е препоръчително да ги видим пак - да ги позапомним....

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 16:41 от mariana51

# 627
Лично аз с нетърпение очаквам да започне сериала на Енгин.Напоследък следя едни сериали,които ако трябва да степенувам са в категория от тъп нагоре -грозни и некадърни актьори,застой в действието. Ще бъда безкрайно щастлива,ако видя нещо добро като цяло,а не само блестящата игра на Енгин, за която изобщо не се съмнявам.
Тануш,благодаря за оценката и особено ме зарадва с тази разкошотия.
Скрит текст:
Ти явно си голям майстор. Аз имам много хубави екземпляри в двора,но поради невъзможност да ги обгрижвам се доверих на един "майстор" и той заедно с плевелите ми изскуба цветята.Едва не се гътнах.

# 628
  • Пловдив

А тук вече новата седмична прогама на излъчващите се сериали по канал АТВ.

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/ozelvideo/dizi-atvde-izlenir-1 … 9de5-d3b96cc4e5a8
....................................

"Да се надяваме, че тази седмица ще имаме още един трейлър."

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 17:03 от mariana51

# 629
  • Бургас
Документирам се с едно фото  Laughing
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт