КАНАДА .. лято .. плаж .. мечти - 56 тема

• 45 803
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Лавал-Пловдив

kaka_dora честит нов дом! Къде избрахте да се преместите?

Лавал - Сейнт Франсоа до новия мост на 25 норд

Момичета от Квебек, видяхте ли, че на 7 април ще имаме избори. Ще съм първа на урната да гласувам против ПК. Толкова нерви да ми образуват тия тъпаци не е истина.

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 19:49 от kaka_dora

# 76
  • На бял кон в Pierrefonds
kaka_dora , значи твърдо оставате на изток.

Видях за изборите и отсега агитирам всички да гласуват. Дори и тези, които по принцип не гласуват.

# 77
  • Vaudreuil Canada
Мда в случая не е въпрос на политически пристрастия гласуването... Лудите да си ги събират в лудницата щото станаха много по политическите върхове.

Кака Дора честита придобивка - сериозна стъпка сте предприели като за пред потенциален референдум  Wink поне отразява ли се на цените?

# 78
  • Лавал-Пловдив
Кака Дора честита придобивка - сериозна стъпка сте предприели като за пред потенциален референдум  Wink поне отразява ли се на цените?
шемет, има лек спад в цените от миналата година, но пък повишиха лихвения %, така че танто за кукуригу. Лично аз смятам, че нашата я купихме на добра цена за 8 годишна къща, просто хората бяха на зор.

# 79
  • Калгари, Канада
kaka_dora , честита къща Grinning Леко и бързо преместване, и дано бързо свикнете и сте много щастливи на новото място   bouquet

# 80
Кака Дора, Честит Нов Дом!
Само здраве, радост, късмет и много любов да обгражда новият ви дом!

Мисля, че винаги е добра инвестиция покупката на недвижимо имущество!
Едно местене е добър шанс да се разчистят множеството ненужни неща натрупани през годините.

# 81
kaka_dora, да ви е честита новата къща! Леко настаняване.
Както denzul казва, възползвайте се от местенето и се изчистете от ненужни вещи. Ние го направихме, като купихме нашата и сега сме много пестеливи в покупките на "може и да ми потрябва някой път" вещи.

Ние сме на вълна покупка на втора кола. Дайте мнения. Трябва ни икономична, малка, хубав външен вид, м/у 2009-2012г. Засега сме се спрели на форд фиеста или хюндай аксант, ама 5 врати, по-новите.

# 82
Ние сме почитатели на японските коли Simple Smile.... най-вече Хонда....

# 83
Привет на вси4ки мами.

Кака Дора, поздравления за новия дом - много хубави моменти да изживеете в него!   bouquet

Розан4е, за колата - лятото си купих Акцент 2013г с 5 врати и съм супер доволна от возилото. Първо, 4е е оборудвана с вси4ки екстри и не беше необходимо да си допла?там за климатик например, както е в Хонда. Разход на гориво - в топлите месеци, когато не е необходимо подгряване на колата, ми хар4еше 5.3 -5.6 /100км ( смесено градско и магистрала), сега зимата ми дава около 7л/100км. Колата е много удобна и маневрена, но си направи един тест драйв, за да видиш дали ти допада малкото задно стъкло. На мен ли4но не ме дразнеше - аз се прехласнах по този модел, о6те с излизането му на пазара и се зарекох 4е 6те го имам. Тази зима, колата ми имаше много добър пърформанс на пътя в поледици и преспи - имах 4увството, 4е съм с танк на пътя - толкова стабилно се държеше. И т.н и т.н суперлативи  Rolling Eyes
Може да хвърлиш едно око и на Елантра ГТ с 5 врати - подобна е на Акцента, с много малки ъпгрейди, мотора е 1.8л, на Акцента е 1.6л
Ако те интересува не6то друго, питай   bouquet

# 84
  • Лавал-Пловдив
Мерси за пожеланията, момичета, сега да сме живи и здрави да плащаме.  Hug

Подкрепям дензъл за хондите, ние сме с 2 хонди - сивик на мъжа ми и одисей на мен и сме супер доволни, а одисеят какви километри навърта покрай нашите пътувания не е истина. Мъжът ми е във фирма за авто части и разбира от коли и поддръжка и казва Форд никога - най-големите буклуци били. Аз не разбирам много, само споделям неговото мнение

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 22:17 от kaka_dora

# 85
denzul, hoyden,kaka_dora, мерси за коментарите Hug Всички са ми от полза.

Ние гледахме хонда фит, ама не ми харесва нещо. Ние сме любители на мазда, сменили сме 3 за 11 години. Сега сме с 5-ца. Искаме нещо по-различно, като 2-ра кола.

# 86
  • Canada
Благодаря на всички, които се включиха с мнения за кварталите. Отчитаме, разбира се, че всичко е субективно...
Иначе, ние днес си купихме билети за 16.06. Летим през Истанбул с ЕърТрансат. Знаем, че са нискотарифна компания и има негативни мнения, но цената им е без конкуренция, а и полетът е само 10 часа. Та от идната седмица стартирам търсенето на квартира - било краткосрочна, било постоянна...
Кака Дора, честито за къщата... Peace

# 87
Честит 8 Март, мили Дами! Бъдете женствени и лъчезарни!

# 88
Здравейте момичета,

Включвам се и аз във вашите редици. Живот и здраве в средата на юни и ние ще сме на канадска земя след почти три годишна процедура. Но съм сигурна, че чакането ще си заслужава.
Насочили сме се към Бросар или Лонгьой, така че ако искате да споделите лични впечатления ще бъда на много благодарна   bouquet

# 89
  • Лавал-Пловдив
За мен южният бряг е странен избор за новодошли. Има 1 метро, а с кола връзката с Монреал става по едни мостове, които или са затворени за ремонт, или с трафик или пред падане. Не мисля, че и наемите там са много по-ниски, за да е заради наема. Колежи май няма, а може и аз да не знам. Имам приятели, които от идването си живеят там, там си и купиха къща, но не са учили, жената и не работи, така че не им се налагало пътуване до Монреал. Аз като млада учителка пътувах от Монреал до Лонгьой и ми отнемаше повече от 1:30. Сега се чудя как съм пътувала толкова.
Ако не е тайна, защо сте решили точно там, интересно ми е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт