КАНАДА .. лято .. плаж .. мечти - 56 тема

• 46 137
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Тарилилей, дано бързичко намерите стопанин на прасенцата. На мен един заек вкъщи ми стига, иначе ако питам децата, веднага ще ги осиновят  Simple Smile .
Завиждам ви за пътуванията до Щатите. Ние така и не се наканихме да си извадим американски визи. Докато го направим, ще опознаваме Канада. Моят мъж е маняк на тема хотели и пътувания, така, че не се оплаквам от липсата им.
Аз сега съм на вълна английски летни кампове. Тъй като почти се укротихме с местенето  към Торонто, поне да запознаем децата с английския. Спряла съм се на YMCA downtown и Леонардо Да Винчи в Ст. Леонард. Ако имате впечатления или се сетите за някой друг, споделете. Намерих един до Метро Бери Юкам, но се оказа, че децата там учат всяка сутрин английски, френски и китайски  Rolling Eyes

# 361
... но се оказа, че децата там учат всяка сутрин английски, френски и китайски  Rolling Eyes

Трите най-важни езика в Канада Simple Smile

# 362
  • Лавал-Пловдив
YMCA е по-добро от Леонардо да Винчи, но много зависи какъв ще е учителят. Не центъра учи децата, а човека. Ако учителят е мързеливец или няма подход  -:) (как плюя колегите само) hahaha

# 363
  • Vaudreuil Canada
Някой може ли да ми каже къде е регламентирано от каква възраст децата могат да седят сами в къщи? и да се прибират от училище сами в къщи пеша/колело?

Sonya ние записахме големия за втора година на камп където се говори основно английски - но няма специално часове по езика.

# 364
Някой може ли да ми каже къде е регламентирано от каква възраст децата могат да седят сами в къщи? и да се прибират от училище сами в къщи пеша/колело?

Sonya ние записахме големия за втора година на камп където се говори основно английски - но няма специално часове по езика.

http://www.safekid.org/en/magazine-issue/issue-06/item/30-home-alone

No one law across Canada stipulates how old a child must be to stay home alone, but the Canada Safety Council (CSC) recommends age 10 as a minimum, and that children younger than 12 shouldn’t be left in charge of their younger siblings. Manitoba and New Brunswick regulations state that children can’t legally be left alone until age 12.

Beyond that, it’s a decision best made between parents and children.

# 365
За ходенето до училище при нас мисля, че само в матернел не се разрешава децата да отиват и да се прибират сами Peace

# 366
Цитат

Shemet_neveroiaten, аз като не много амбициозна майка предпочитам децата да играят през лятото. Къде намерихте камп с основен английски?

# 367
  • Vaudreuil Canada
sophiemmaspencer много благодаря  Hug     bouquet 

Sonya ето това е нашия камп от познати разбрахме за него и сме доволни - физическата активност я имат - имат и някакви други занимания защото научаваха доста нови неща но не са обявени отделно.

# 368
  • Лавал-Пловдив
Аз никога не съм ползвала камп дьо жур, защото лятото почивам (ако не работя на кур д'ете) а и имаме голяма 16 годишна кака, която помага, но ми звучи доста добре да занимават децата, да учат език и т.н. Но много ме е ужасявало, като ги видя по метрото как ги разкарват няколко тийнейджъра, все си мисля, че ще загубят някой. Вас не ви ли е страх?

# 369
  • Vaudreuil Canada
kaka_dora разбира се, че ни е страх - но и в къщи да седят може да влезе някой малоумен и да се случи нещо - никой не е застрахован. Така че не наливай масло в огъня. На този лагер по метро май не ходят, но пресичат влакова линия за да ходят на басейн - няма как да не ми е притеснено - ама това е положението с майчинството - пускаш сърцето си да ходи извън теб и никога вече нищо не е същото. От друга страна като знам на тяхната възраст аз какво съм вършила и се чудя колко ли живота имам и колко са останали от тях  Wink

# 370
  • Монреал
Интересна информация в последните постове.

Искам да попитам какъв продукт използвате за почистване на фугите в банята?

# 371
Момичета, здравейте отново,
Има ли по ваша лична преценка разлика за работодателя ако сте завършили или учите бакалавър във франкофонски университет и ако е с английски език. Става въпрос за университети в Монреал. Специалността, която гледам, я има в няколко университета, а на мен би ми било много по-лесно да я уча на английски.
И още нещо. В Université de Montréal приемат с изпит по френски като ако не го изкараш те насочват към курс по френски език. Въпросът ми е, дали може да се запише въпросния курс предварително и след 2-3 месеца да се кандидатства за специалността?
За камповете информацията е много полезна   bouquet Ще погледна на каква възраст трябва да е детето, за да го посещава през лятото. Синът ми е на 8г., а малката на 5г.
Хубав и слънчев ден   bouquet

# 372
  • Canada
Интересна информация в последните постове.

Искам да попитам какъв продукт използвате за почистване на фугите в банята?

Белина  Simple Smile

# 373
Аз за всичко ползвам сода за хляб, само за прозорците ползвам разреден с вода оцет.

# 374
  • Монреал
Момичета, здравейте отново,
Има ли по ваша лична преценка разлика за работодателя ако сте завършили или учите бакалавър във франкофонски университет и ако е с английски език. Става въпрос за университети в Монреал. Специалността, която гледам, я има в няколко университета, а на мен би ми било много по-лесно да я уча на английски.

Зависи от работодателя и на какъв език се извършва дейността на компанията. Иначе моят опит показва, че работодателите не гледат много образованието, а повече опита. Единствено гледат дали имаш диплома, а каква е , що е - не се интересуват много много.

Мерси за съветите за почистването, намерих някаква рецепта комбинация сода и белина - смятам да я опитам този уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт