червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 427
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
 Wink

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 18:05 от BIC

# 106
за теб Зара.... Hug....най важен е баланса... Peace

"Трябва да се научите как, къде и кога да давате: някъде всичко, някъде нищо."

"Колко е важно. Да имаш търпение, без да спреш да настояваш. Да имаш надежда, без да имаш очаквания. Да запазиш равновесие, без да останеш безразличен. Да отстояваш себе си, без да се натрапваш. И да умееш да искаш, без да ти пука от отговора. Да си като котката – като те изгонят от едната врата, да влизаш през другата, но в същото време да запазиш достойнството си. Да оставиш нещата да се случват, без да изгубиш себе си по пътя. Да не страдаш по миналото, но да не го забравяш. Да вярваш в бъдещето, но да живееш днес, тук и сега. Да бъдеш свободен, но да знаеш какво да правиш със свободата си. Да мислиш като мъдреците, а да живееш като новороден."

Скрит текст:

Hug  Wink  hahaha

Хай добро ви утро.....прилепчета.... Wink

от всяка лоша вечер може да излезе.....един ПРЕКРАСЕН ден.....утрото е по мъдро от вечерта.... Wink Grinning......пожелавам ви го....днес и сега.... Hug Grinning

и не забравяй......дишай.....омммм... newsm65

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 06:39 от Ani Ta

# 107
На някой това да му е познато newsm78 hahaha

"Ти в кой филм си newsm78
Драма
Комедия
Трилър
Романтичен
Ужаси
Екшън
Прилюченски
Мистерия "

мисля,че мисията е изпълнена 100%..... newsm65 ..... thumbsup

# 108
Здравейте приятели!
Докато вие тук въртите чат, моята връзка се преобърна на много градуси и вече съм тотален мат!
Реших да не се натрапвам да го търся и т.н,все пак деня му беше доста зает работно,та реших ако се сети да ме потърси. Но по някое време реших да звънна да видя какво се случва все пак ок ли е. Беше ми затворено и от това ми стана кофти! Ок толкова ли е трудно да вдигнеш да кажеш зает съм и да затвориш-5сек!. Ами ако умирах,ако ме бяха блъснали,ако бях в катастрофа,ако имах нужда от помощ? Писна ми от тестове! В реалния живот хората градят доверие. Аз вече нямам никакво такова,единят ден да съм с него и семейството му, а на другия да не ми се вдига телефона!
След час и кусур получих позвъняване,но бях много ядосана и в гнева си му казах да не си прави труда и затворих. Но след обмисляне на ситуацията реших,че все пак може и да е имал някаква логична причина за тъпото си поведение, и че може би ако поговорим ще ми я каже!
 newsm78
Да ама не! Звънях му,не ми се вдигна телефон. До у тях бях, не ми се отвори! Ужасно грубо,детинско и нелогично поведение. И сега какво? Sad
Криво ми е. Всичко останало беше супер добре, можех да изтърпя почти всяка глупост,стига накрая да сме двамата. Но това какво означава? Ако не иска да бъде с мен защо не ми го каже,вместо да ме разиграва и да се опитва да ме превъзпитава? Просто да каже,не става не те искам и до там. И ако е така,защо един ден вечерям със семейството му, а след това се държи все едно не му пука за мен?  А това днес беше върхът на всичко. Сега не знам какво да правя. Трябва да се извиня ли? А на мен кой ще се извини? Трябва да го потърся и да докажа любовта си и колко много го обичам ли? Или да го оставя на мира?  smile3518 Мъчно ми е хора! Аз наистина много държа на него, но имам чувството, че постоянно съм в грешка спрямо него!
Какво да ти кажа, Зара и аз съм в същото положение в момента, всички тези неща които описваш ми се случват и на мен . Това до някъде ме успокоява защото ме навежда на мисълта, че явно те са такива, че моя случай не е изключение. Както ми казаха и BIC  и Анита явно това си е тест: на чувства, на издържливост(дали лесно ще се откажеш),преценка, изучаване и т.н.
И при мен като при теб го има момента да не пише или да не си вдигне телефона,след като допреди няколко часа например сме били заедно и ни е било хубаво, което наистина не е приятно но....нищо не можеш да направиш. Аз затова изчаквам, опитвам се от време на време да напомням лекичко за себеси(не знам дали е правилно) и това е. Надявам се тази негова "буря" скоро да отмине и да изгрее най-прекрасното слънце на хоризонта(поне според всички тук обикновено е така).

# 109
Аз тръгвам и се спирам! Иска да му се доказвам или иска да го оставя на мира?
Аз също съм теле! Или е мое или да не ме разиграва!  Crossing Arms Какъв прекрасен ден- как да го изкарам нацупено-инатлива или настоятелно-нахална  newsm12 newsm12

# 110
Аз тръгвам и се спирам! Иска да му се доказвам или иска да го оставя на мира?
Аз също съм теле! Или е мое или да не ме разиграва!  Crossing Arms Какъв прекрасен ден- как да го изкарам нацупено-инатлива или настоятелно-нахална  newsm12 newsm12
Не мога да ти отговоря на този въпрос, защото аз самата не знам отговора newsm78, но факта, че като се видим се заглежда, даже онзи ден ми направи комплимент ми говори, че явно не е безразличен. Нека по-мъдрите и опитни отговорят. Явно ние бързаме нещата да се случат, но като се замисля аз също като харесам някого първо го преценявам, подлагам го някои мои си тестове....
С годините почваме явно повечко да мислим преди да направим крачка напред. Явно и при тях е така Simple Smile

# 111
July, вие вървите към градация. При мен е обратното. Ние от самото начало тръгнахме добре, но сега нещата дават пълен назад. Плюс факта,че се сърди (като малко дете) и аз не получавам обяснение защо. И сега не знам отдръпнал се е, защото иска да се разделим или е временно състояние на преценка. И периода на чакане е най-тежък. Чакам някакво решение, което явно не зависи от мен и в което нямам думата! А колкото повече се боря за вниманието му, толкова по-глупаво се чувствам! Наистина не искам да си отиде, но и не знам какво се случва в главата му.

# 112
Момичета отговорите са във вас...и около вас.... Hug....никой не е в състояние да отговори на въпросите...но..."огледай се,ослушай се....и тогава премини"..... Wink Hug

Скрит текст:

не,че е голямо успокоение.....но....поне... малко кураж  thumbsup

# 113
Като че ли превърнахме темата в "лична драма".
 ooooh! Сега като се замисля аз от страна на жена телец как съм се държала преди, как не съм вдигала телефона, защото не съм била на кеф, как съм отрязвала или не съм търсила,защото не съм била в настроение или защото така ми е скимнало. Мисля си аз колко по-зле съм била и как съм се държала и винаги съм очаквала да тичат след мен да ми се доказват, а на когото не му изнасяше му показвах пътя! Боже как се връща всичко в тоя живот!  Thinking

# 114
ще,ще..... Party Party Party Hug Joy

# 115
July, вие вървите към градация. При мен е обратното. Ние от самото начало тръгнахме добре, но сега нещата дават пълен назад. Плюс факта,че се сърди (като малко дете) и аз не получавам обяснение защо. И сега не знам отдръпнал се е, защото иска да се разделим или е временно състояние на преценка. И периода на чакане е най-тежък. Чакам някакво решение, което явно не зависи от мен и в което нямам думата! А колкото повече се боря за вниманието му, толкова по-глупаво се чувствам! Наистина не искам да си отиде, но и не знам какво се случва в главата му.
Още по- горе ти писах, че нещата при мен са същите 1:1. Той се държи точно така, аз се чувствам и си задавам същите въпроси точно като теб. newsm78 Не е по- различно.

# 116
Надявам се, че не е един и същи човек  newsm17 newsm10

# 117
Надявам се, че не е един и същи човек  newsm17 newsm10
Моето Теле се казва Ники Simple Smile
И аз се надявам мила, защото тактиката е една и съща, просто все едно ми пишеш за него.

# 118
Стана драма...хайде, Зара, кажи името  Praynig Да видим дали Ники ще яде бой. Flutter Hug

# 119
Днес е ден за релакс от всякакви проблеми. Предстои нова седмица с надявам се нови и положителни емоции за всички  Hug   bouquet  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт