червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 292
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Защо не му подариш нещо за рождения ден, да видиш как ще реагира?

Сигурна съм че ще му хареса, пазарували сме често заедно и имаме един и същи вкус. Така ме мога да му направя перфектния подарък и той няма да скрие че му харесва. Но това не говори нищо за чуствата му. Аз знам че сме приятели и много държи на мен. Просто искам да знам дали има нещо повече от това Sad

# 241
Добре де, той -телецът, предава приятеля си, а ти не предаваш ли мъжа си, флиртувайки и допускайки флирт с най-добрия му приятел?

# 242
Добре де, той -телецът, предава приятеля си, а ти не предаваш ли мъжа си, флиртувайки и допускайки флирт с най-добрия му приятел?

Естествено. Мислиш ли че не се чуствам виновна. Много даже. Но за мен поне знам че не исках да стане, борих се да не стане, но се влюбих все пак. А ако той не е влюбен, значи съвсем съзнателно е направил всичко. Според мен това е предателство. Човек не може да избира какво да чуства, но може да избере дали да се отдаде на чуствата. Аз затова не съм и няма да изневеря физически, но емоционално за съжаление не успях да предотвратя, а опитвам от доста време Sad

# 243
Добре де, дори и да е влюбен какво, ще спиш с него и после какво? Ти казваш, че той изневерява на жена си - рецидив. Всеки път ли е бил влюбен ? Най- добре виж венерата му да не е в овен.

# 244
Оф, сестра ми е дева, вие девите като се вкарате в едни любови....Някак си за вас идеален няма Grinning
Ама не се чувствай виновна на всеки се случва да се влюби. А жена му каква зодия е? Тя не го ли обича, какво се случва между тях?

# 245
Добре де, дори и да е влюбен какво, ще спиш с него и после какво? Ти казваш, че той изневерява на жена си - рецидив. Всеки път ли е бил влюбен ? Най- добре виж венерата му да не е в овен.

Аз няма да спя с него, дори и влюбен. Просто искам да знам истината. Побърквам се при идеята че интуицията ми ме е лъгала и той ще се окаже един играч, който не се спира от нищо докато не вкара всяка една в леглото. А за изневярата му, ако това което съм изчела за телците е вярно, то той търси истинската любов, защото жена му не му я дава. Те не си пасват в нищо, тя е риба. Студена, без амбиции. Представям си че му липсва ласка, уют... Точно това е тъпото, на мен нищо не ми липсва а се влюбих, а той с "лошата" връзка да е търсил само секс? Незнам...

# 246
Не е риби, водолей е, на границата с риби

# 247
Глупости момиче, търсел истинската любов..нищо не търсят. Нали съм женена за телец, а първия ми беше пак теле.  Жена му, не му давала любов, не е амбициозна, не е достатъчно висока, много е слаба, много е пълна, няма вкус, не е забавна..... Grinning
   Не му вярвай, те всички така разправят, за да оправдаят шавливия си нрав Grinning
   А той гледа ли жена си по начина по който гледа теб- не нали.

# 248
Глупости момиче, търсел истинската любов..нищо не търсят. Нали съм женена за телец, а първия ми беше пак теле.  Жена му, не му давала любов, не е амбициозна, не е достатъчно висока, много е слаба, много е пълна, няма вкус, не е забавна..... Grinning
   Не му вярвай, те всички така разправят, за да оправдаят шавливия си нрав Grinning
   А той гледа ли жена си по начина по който гледа теб- не нали.

Може би си права... Каквото и да го кара да се държи така с жените около него, само гой го знае. И предполагам че никога няма да ми го каже, колкото и да сме близки и да можем да си кажем всичко. Или поне така мислех, сега имам чуството че не го познавам вообще... Sad благодаря ти все пак за откровеността Simple Smile Понякога знаем истината дълбоко в нас но имаме нужда да я чуем от друг...

# 249
Ти постъпи както искаш, не ти казвам никога не ходи при друг, но ти казвам пази си сърцето.
Ами пробвай го да видиш, колко е влюбен, кажи му , че си казала на мъжа си , че си влюбена в него, да видиш как ще избяга  Grinning ( пошегувай се нещо)
   По същия начин флиртува и с колежката, съседката и още две от вашата компания.

# 250
Ти постъпи както искаш, не ти казвам никога не ходи при друг, но ти казвам пази си сърцето.
Ами пробвай го да видиш, колко е влюбен, кажи му , че си казала на мъжа си , че си влюбена в него, да видиш как ще избяга  Grinning ( пошегувай се нещо)
   По същия начин флиртува и с колежката, съседката и още две от вашата компания.

Не мога да му кажа това за мъжа ми, защото той не обича дебелашките шеги, познавам го. А и не мисля с трикове да го карам да ми каже какво чуства. Ако иска иска, ако не не. Аз няма да изневеря никога, ще го преживея някак си. Вътрешно. Няма да е лесно, защото се виждаме, но нямам избор. Ако се отдръпна мъжа ми ще се усъмни. Аз съм такава, мога да съм нещастна, стига хората които обичам да са щастливи. А теленцето ми... Дано и той да бъде щастлив...

# 251
Ти направо си го докарала до любов, .....не знам мила бъди силна и постъпи както искаш. Човек съжалява за нещата,който не е направил- така че ти си реши. Hug

# 252
Ти направо си го докарала до любов, .....не знам мила бъди силна и постъпи както искаш. Човек съжалява за нещата,който не е направил- така че ти си реши. Hug

Не бих казала любов, по-вероятно привързаност, незнам. Знам обаче че човек в повечето случаи по-съжалява за нещата които Е направил. Аз не бих си простила да изневеряи и да се окаже че за него е било само секс. Тогава наистина ще ме разруши.

# 253
И един ден разбираш, че твоя благоверен си е намерил забежка Wink,  и тогава как ще съжалиш, че си се отказала  Grinning  Просто казвам различните варианти и възможности в живота.

# 254
Мъжете телци никога не знаят какво искат. Правят се на голямата работа,вдъхват респект,харесваш ги,супер лесно им падаш в капаните,а после се дърпат като попарени,все едно нищо не е станало.... Simple Smile
Много са подли в това отношение, но го правят толкова невинно,докато не се усетиш колко си използвана. Имам много телци приятели и приятелки.Аз самата съм теле Simple Smile Тези игри са ми до болка познати.
Поговорката за майстора,май за тях е писана. Те трябва да си намерят майстора,за да се кротнат или поне за да се влюбят истински. Покажеш ли им чувства ти вече си "спечелена битка".  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт