червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 432
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
имам и аз въпроссс..-че.... загадка newsm78....Боби Турбото....заслужава ли си или не newsm78 #Crazy

newsm62  Peace

# 76
Ти нещо обърка рейса Mr. Green
Питай пенчо Wink

# 77

На теб съм ти "сърдит" Crossing Arms
Мирен договор подписала тя....... Twisted Evil Аз не съм  Naughty
Аз с кой ще си играя Crossing Arms

Ще ми разваля играта Mr. Green тя Twisted Evil
НЕМА ПЪК Crossing Arms

# 78
Скрит текст:
Whaasup

smile3508 newsm62 нема се плашиш...ножа(играта) е дървен.... Peace

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 15:12 от Ani Ta

# 79
не бе аз щ'то.....не ми се иска диета Joy...то храната...опс...

Да бе, да.... Mr. Green разбрах те... то

върти Laughing суче все за

мисли Joy

# 80
нищо не разбра  ooooh! Crossing Arms....не тази храна  ooooh! Crossing Arms
ай помисли пак  smile3527...и дай отг отново newsm78 smile3529
че после ще има... fight на некой...-я дето не заслужава като повечето тук.... newsm78 Peace

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 14:44 от Ani Ta

# 81
 Thinking newsm78
не тая

ама без НЕЯ не става Grinning
днес е мързел......... по важен въпрос от ЯДЕНЕ Mr. Green НЯМАААА Wink

Ти си се разплула в нещо такова

и само нареждаш Twisted Evil
побутни малко Mr. Green

# 82
 ooooh!............ Rolling Eyes....чекай да  smile3527..... noear clock

май вярно тр да хапна.... Joy Peace

то вие сте  newsm46 ама аз....се счупих от  smile3552  phoneuu ruporuu argue #Bad Talk newsm39 smile3529 travel motor и тия три неща.....нали е мързел  Joy

ама верно,че то телето докато се събуди...деня станал вечер...вечерта нощ...нощта сутрин...иска да пасе пък то станало пролет ,лято,есен,зима и няма тревица... hahaha

А сега на къде  newsm78 Joy Peace

# 83
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Това беше страхотно Mr. Green Peace

Да го разбирам като това ли: Wink

Нещо пак се случи тази вечер в моята малка размишляваща вселена .
Замислих се за големите неща , за пространството , за времето , за вярата , за вселената и за човека .
Чувствам , че наистина сме програмирани , вродено ни е или чрез някоя друга сила .
Наложени са ни някой твърдения , които да ни накарат да съществуваме , да ни дават стимул да мислим  , кое е добро кое е лошо , какво е земята , каква е нашата дейност ,какво можем и не можем да правим .
Програмирани сме , чрез собствените си действия, да създаваме индивидуалност , която да ни откроява от другите . А ако това не сме ние , ако черното не е черно и бялото не е бяло.
Склонни сме да вярваме в това , което не можем да видим , защото няма как да бъде доказано , че го няма или какво представлява , то е такова до доказване на противното. То е плод на нечий ум , който работи както много други умове , които са склонни да вярват в същото .
Религията , професията, хората, случките определят това, в което да вярваме на подсъзнателно ниво ..
Ако не се бяхме родили на това място ,  в това време - щяхме да сме други хора , с други вярвания . Ние не се раждаме с убежденията си , както си мислим , времето  и мястото ги определят и ни ги налагат.
Времето върви в посока напред , в посока бъдеще , което ни налага да се движим с него , което води до това, че времето налага кое кога и как да се случва . Раждане , детство , старост , смърт ..
А защо измерваме времето, ако не го правехме, сякаш то нямаше да се движи ли и щяхме да останем в едно настояще , което няма минало и бъдеще ..
Измерването  е начин човекът да бъде  контролиран , да бъде окован в границите на времето , което изминавайки го притиска. Измерва вдишванията му и тиктака в главата му като бомба със закъснител ..
Тук няма да цитирам Айнщайн , а ще продължа директно към религията .
Хората определят религията си , като своя генетика . Като нещо , с което са се родили . Човек не се ражда християнин или мюсюлманин , наложено му е , едно дете не може да избере в какво вярва . Пораствайки може би ще реши да смени религията си , но отново не защото се е родил с такава нагласа и с идеята да вярва в това , а защото хора или събития са повлияли на неговото решение и върху неговия мироглед ..
От къде идва вярата , и защо аз я виждам като начин хората да бъдат разединени , нали всички светци и богове са учили на любов, то тогава защо се самоопределяме по религия  ? Дори да не вярваш в божите учения , ти пак си вярващ ти пак си част от религията , макар да не я възприемаш - ти вярваш ,че тази сила не съществува , но как си стигнал до този извод  , след като не си си докоснал до нея - така както и тези които  вярват в нея , някои моменти в живота им са им дали усещането, че я усещат и според вселенските закони им е поднесено какво точно усещат. 
Вярванията са тези малки миражи на които вярваме, че ни разкриват смисъла на съществуването и неговата цел.
Вярванията са още и част от това да не изпаднем в паника , вярваме е нещо ,  защото то дава смисъл на нещата , които не можем да си обясним , нещата от които ние страх .
Източникът на вярванията , убежденията идва от въпроса " Как  и защо? "
И когато човек не намира отговора вътре в себе си  , започва да го търси извън себе си за да запълни празното пространство в ума си.
Така правят децата питат и изграждат себе си , чрез убежденията на другите , които са част  от целия вселенски замисъл.
А защо се нуждаем толкова от отговор? Защото , непознатото  обяснява познатото и му придава смисъл и ни кара да се чувстваме , знаещи , сигурни или спокойни , че това което виждаме и не разбираме всъщност е плод на нещо невиждано и ние вярваме , че го има за да успокои умовете  си или за да бъдем част от цялото?!

# 84
какво да кажа newsm78.....

В кабинета на психолог:
- Облегнете се удобно назад. Отпуснете се. Да се върнем назад във времето, дълго време назад. Кажете ми, какво виждате?
- А-А-А! Динозаври! Помощ!

newsm62

# 85
 Mr. Green пенчо е гОлЕмА работа Wink

Поздрав ЗА теб Wink
http://www.youtube.com/watch?v=Py4yg4sHl2k

# 86
 newsm62 tnx.... Peace

newsm17 че....  Sick #2gunfire в собствената си глава.... Joy

# 87
За това от утре, лека крачка назад и да видим кой е краставичарят и на кого ще ги продават тея краставици.  Naughty

newsm10 само така....напукай му зелката... hahaha Joy Peace
Да ви кажа тази тактика съм я прилагала, но с предишното ми гадже. Много се разбирахме, но имаше моменти в които просто ей така млъкваше и то без нищо. Като го оставех за няколко дни да " Пасе" както казва Анитка и той започваше да се обажда по 3 пъти на ден. Е той беше Скорпион, При Телетата явно този период е по-дълъг.

# 88
За това от утре, лека крачка назад и да видим кой е краставичарят и на кого ще ги продават тея краставици.  Naughty

newsm10 само така....напукай му зелката... hahaha Joy Peace
Да ви кажа тази тактика съм я прилагала, но с предишното ми гадже. Много се разбирахме, но имаше моменти в които просто ей така млъкваше и то без нищо. Като го оставех за няколко дни да " Пасе" както казва Анитка и той започваше да се обажда по 3 пъти на ден. Е той беше Скорпион, При Телетата явно този период е по-дълъг.

thumbsup само да ти кажа...доброоо утрооо и на теб  Hug smile3525
Вярно е......утрото е по мъдро от вечерта Peace

да запазим мълчание за един много мъдър човек.... Sad

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 18:11 от Ani Ta

# 89
Момичета Wink Имате нужда от малко ветрове в косите Grinning
Ще изпушите с тез телета! Mr. Green

.... и за анито Wink
http://www.youtube.com/watch?v=Un5SEJ8MyPc

Общи условия

Активация на акаунт