червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 324
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Тези се подиграват с жените  Grinning, а колко са раними и нежни  Simple Smile и после пън.

# 316
Добре, да приемем че успея да се правя на разсеяна и недостъпна. При мен има и друго, аз съм с мъжа ми, той ни вижда, че се обичаме (което наистина е така). Няма ли да си каже "ето, добре че и е дошъл акъла и се е отказала от мен"?

Абе ,каквото иска да си мисли бе, телеца не се развежда с жена си( нищо че е много нещастен с нея  Grinning), ако ще и умрял от любов да е.

# 317
За разводи не мога да коментирам, но от дългогодишни връзки си тръгват. Познавам трима, които се бяха обвързали с жени, които вече имаха деца от предишни връзки,но си тръгнаха.Разбира се има много комплексни проблеми, които спъват връзката, никога не можем да сме сигурни в кой момент ще му превърти резбата и ще откачи  newsm78 . И моят случай беше такъв.

# 318
Добре, да приемем че успея да се правя на разсеяна и недостъпна. При мен има и друго, аз съм с мъжа ми, той ни вижда, че се обичаме (което наистина е така). Няма ли да си каже "ето, добре че и е дошъл акъла и се е отказала от мен"?

Абе ,каквото иска да си мисли бе, телеца не се развежда с жена си( нищо че е много нещастен с нея  Grinning), ако ще и умрял от любов да е.

Аз не го искам да се развежда, нито пък аз се бих развела. Но искам един ден да разбера този цирк в който ме въвлече и защо. Дано това стане... Пак казвам, като се има в предвид че сме приятели от толкова време, как така се реши съвсем съзнателно да подложи приятелството с мъжа ми на риск да ми се сваля ако няма чуства, защото според мен ако си влюбен до уши само тогава подлагаш такова приятелство на риск.  newsm78

# 319
А тези телци, свободни ли са били? Не знам, може би си тръгват аз говоря за женените.

# 320
Passionate_virgo,  той иска да свириш по партитурата на големия му струнен оркестър.  А ти си съгласна да си втора цигулка или трета, седма знам ли.

# 321

Аз не го искам да се развежда, нито пък аз се бих развела. Но искам един ден да разбера този цирк в който ме въвлече и защо. Дано това стане... Пак казвам, като се има в предвид че сме приятели от толкова време, как така се реши съвсем съзнателно да подложи приятелството с мъжа ми на риск да ми се сваля ако няма чуства, защото според мен ако си влюбен до уши само тогава подлагаш такова приятелство на риск.  newsm78

Ами това ги забавлява, да направи другите на глупаци. Не винаги е любов. При теб не знам как е.

# 322
Passionate_virgo,  той иска да свириш по партитурата на големия му струнен оркестър.  А ти си съгласна да си втора цигулка или трета, седма знам ли.

Тук вече ме загуби тотално??? Нали все пак е женен, аз винаги ще съм втората цигулка...

# 323
EloraE и твоята ситуация е направо ужасна, не ти завиждам, дано по-скоро вземеш някакво правилно за теб решение.  Hug Но колкото по-дълго отлагаш, лъжеш себе си и човека до себе си, че и телето Simple Smile и накрая да не останеш на земята от двата стола.

На мен ли говориш, аз не съм в такава ситуация  Grinning

# 324
Дааа извинявай, обърках се с Hold on и нейната дилема....

# 325
за да се отдрапва от вас начи има нешто дето не му дахва довери един маж телец си проучва дамите не се фарля а сляпо задава вапросчета уж наивни шиговити ма това е вашата за него авто биография после следва как се даржите с хората  какво бихте направили за него и какво не и на основа на сичко това се тегли калема обаче за да се отдрапне от вас начи доста пати сте прекали с нешто дето не му е харесвало

# 326
за да се отдрапва от вас начи има нешто дето не му дахва довери един маж телец си проучва дамите не се фарля а сляпо задава вапросчета уж наивни шиговити ма това е вашата за него авто биография после следва как се даржите с хората  какво бихте направили за него и какво не и на основа на сичко това се тегли калема обаче за да се отдрапне от вас начи доста пати сте прекали с нешто дето не му е харесвало

Моля те пиши правилно, поне едно нещо да ви е като хората.  Grinning

# 327

Ох и този анализ теглих. 100 пъти Sad Нищо не се е променило в държането ми, последния път когато се видяхме, все така ме ласкаеше, прегръщаше, галеше, флиртуваше. Промени се едва когато след това по телефона му казах че съм влюбена... Изведнъж искара че нищо нямало... А това галене под масата, целувките и тн????

# 328
Когато срещнах моето теле, то беше обвързано  от доста години с жена, която имаше дете. Аз научих случайно седмица по-късно след първата ни среща. Беше ми обидно,че мисли,че може да ме разиграва и директно му казах,че аз втора цигулка не играя и че не искам да го виждам повече. Тогава той ми каза, че не можел просто така да си отиде от другата жена без да ме е преценил, което за мен беше още по-обидно да бъда подлагана на тестове. Нямах нито време,нито желание да  му играя на свирката и да му се доказвам. И му го казах.След време сам започна да ме търси и да ми се обяснява в любов.
Според мен с телеца трябва да си твърд и да не му се обясняваш много много. Когато между двама човека просто не се получава,всеки е свободен да търси щастието си някъде.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 15:15 от Zara_05

# 329
Е той телеца е съвършен, и трябва да му се доказвате  Grinning, я нещо ако не сте на ниво- червен картон.

Общи условия

Активация на акаунт