червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 415
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  Ако имаш опит с бивши гаджета, защо тогава си задавала въпроси, от името на приятелка, а не й      дадеш отговорите, които би трябвало да знаеш.
   Не бе, няма значение дали си питала, заради себе си или друг. Все тая.
   Но резултата при всички е един и същ. Едни и същи маниери и поведение.
Защото като даваш съвет, някой трябва да го приеме. Пък и аз нямам претенциите да съм всезнаеща и всеможеща  Peace

# 511
Дами, телец се чака със страстен скорпион в леглото и забавлителен близнак в бара.  Чакате си го, не съм казала че не го чакате, пък той като се наколебае  Grinning, все ще го вместите там в графика и за него има малко място.

# 512
az sym si ,  ти търсиш оправдание на неговото поведение.  О, горкичкото то, то не се обаждало, защото си му била много важна и колко трудно му било. Wink,  ма то ангелче, то се разпокъсва, а ти не го разбираш, дай му шанс- втори, трети, десети, ми то се колебае милото, жал да ти стане. 

Може и така да е...опитвам се да го разбера.
Моето търпение е голямо, но не безгранично.
Истината е, че съм объркана и ме е яд ужасно много на телето.
Накараме да мисля и да разсъждавам, а така  магията изчезва.
Но желанието ми все още не е.
Така или иначе, свикнах с липсата му и само времето ще покаже какво ще стане.
Изморих се и ще се отдръпна, не за да играя игрички, а за да си дам възможност да се излекувам и да погледна на себе си отстрани.
Защото как ще се чувстсвам и как ще реагирам е мой избор, не негов...
Нещо ми се скапа настроението Sad

Колко познато... Sad

# 513
Мацки, оставете го БИКЧО ...

Е, и аз това казвам, аз угощение му готвя  smile3508, пък вие ми го плашите, амаха  Twisted Evil  Mr. Green.

Passionate_virgo, нямам намерение да те убеждавам, че си въобразяваш, но с всеки твой пост ти всъщност си отговаряш на въпроса "защо го прави?".
Нагон, привличане, предизвикване и т.н., и т.н., няма да цитирам дословно.
И сега си представи, че ти ги каже право куме в очи тези неща. Дали ще си запазите приятелството?
Едва ли, според мен. Даже ще бъда още по-откровена, това приятелство вече не съществува. То не съществува от момента, в който са започнали целувките и търсещите ръце. Каквото било, било.
От моята камбанария опциите за действие са следните:
1. Впускаш се в авантюрата, но преставаш да тормозиш най-вечe себе си с въпроси "ама защо го прави?" и се наслаждаваш на мига (доста хора преди мен го казаха това за мига, момента, спомените и бла-бла).
2. Разреждаш контактите постепенно и си даваш време да го преболедуваш.
Имала съм такова преживяване, не е било с мъж телец, но повярвай ми няма как да бъдеш приятелка на мъж, към когото изпитваш чувства, това за мен е еквивалентно на непрестанно сипване на сол в незараснала рана.
И последно, защо все пак го прави - ами защото му позволяваш!
Скрит текст:
People take advantage of you with your permission.

# 514

Е, и аз това казвам, аз угощение му готвя  smile3508, пък вие ми го плашите, амаха  Twisted Evil  Mr. Green.

Passionate_virgo, нямам намерение да те убеждавам, че си въобразяваш, но с всеки твой пост ти всъщност си отговаряш на въпроса "защо го прави?".
Нагон, привличане, предизвикване и т.н., и т.н., няма да цитирам дословно.
И сега си представи, че ти ги каже право куме в очи тези неща. Дали ще си запазите приятелството?
Едва ли, според мен. Даже ще бъда още по-откровена, това приятелство вече не съществува. То не съществува от момента, в който са започнали целувките и търсещите ръце. Каквото било, било.
От моята камбанария опциите за действие са следните:
1. Впускаш се в авантюрата, но преставаш да тормозиш най-вечe себе си с въпроси "ама защо го прави?" и се наслаждаваш на мига (доста хора преди мен го казаха това за мига, момента, спомените и бла-бла).
2. Разреждаш контактите постепенно и си даваш време да го преболедуваш.
Имала съм такова преживяване, не е било с мъж телец, но повярвай ми няма как да бъдеш приятелка на мъж, към когото изпитваш чувства, това за мен е еквивалентно на непрестанно сипване на сол в незараснала рана.
И последно, защо все пак го прави - ами защото му позволяваш!
Скрит текст:
People take advantage of you with your permission.

Разбирам, че аз му позволявам. Правя го защото имам чуства. А ако е само сексуално от негова страна, пак казвам няма да му се сърдя, колко мъже действат по тази схема, няма да е първия. Поне ще знам, че не си струва болката ми. А пък ако има чуства ще можем да ги преодолеем заедно. И в двата случая съм сигурна че ще успеем да останем приятели, защото можем много добре да говорим заедно (на друго теми) и сме наистина близки... Аз мога дефакто, а ако той не може поне да ми каже. Аз съм за сваляне на картите, не обичам игрички...

# 515
Passionate, а замисляла ли си се, че и той може би не е наясно какво точно иска? Предполагам, че е от всичко по малко. Разбирам, че искаш отговори, но ако наистина искаш да запазиш този човек, според мен, ще трябва да оставиш нещата да се случват от самосебе си и да видиш къде и дали ще ви отведат  Hug

# 516

Не слушай ВЪЛНОДАВАЩИ!

Колебаем се САМО, когато жената наистина си струва!
За блеещи и луди - колебания нямаме Wink

# 517
Passionate, а замисляла ли си се, че и той може би не е наясно какво точно иска? Предполагам, че е от всичко по малко. Разбирам, че искаш отговори, но ако наистина искаш да запазиш този човек, според мен, ще трябва да оставиш нещата да се случват от самосебе си и да видиш къде и дали ще ви отведат  Hug

То времето винаги е най-добрия лечител и учител Hug

# 518

Не слушай ВЪЛНОДАВАЩИ!

Ауууууу. Joy

# 519

Не слушай ВЪЛНОДАВАЩИ!

Ето точно това се опитвах да кажа и аз!

# 520

Не слушай ВЪЛНОДАВАЩИ!

Господи каква арогантност!

# 521

Mr. Green
Забавляват ни Wink

# 522
Дадох ви "тон" за деня..
Представлението да започва Mr. Green

# 523

Не слушай ВЪЛНОДАВАЩИ!

Може да звучи арогантно, обаче не е. Замисли се, че с всички ни е така (независимо от зодиите).  Peace

# 524

Не слушай ВЪЛНОДАВАЩИ!

Може да звучи арогантно, обаче не е. Замисли се, че с всички ни е така (независимо от зодиите).  Peace

Така е, но кой го направи него експерт по лепене на етикети кой е блеещ и кой не е...

Общи условия

Активация на акаунт