На море в Гърция 2014 - II

• 73 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте момичета   bouquet
Извинете, че така нахълтвам в темата ви, но се опитвам да намеря подходяща агенция за почивка в предстоящото лято на о-в Закинтос, или евентуално Скиатос. Честно казано съм много незапозната с островите, така че приемам всякакви предложения и за други острови, с изключение на Тасос, тъй като не го харесвам.
В Гърция почивам всяка година, последните 5 години, тъй като имам приятелка, която живее и работи там, но тази година съм решила да променя дестинацията, а при нея да ида за дълъг уикенд или нещо подобно отделно. Та, ако някой знае някоя агенция, ще очаквам помощ Simple Smile

Ще си позволя да вмъкна цитат на phile наколко поста преди твоя:

bibi_2, ето тази агенция има много добри програми за Гърция и Македония, редовно ми пращат оферти. Не съм гледала къде са нощувките.
Сега се зачетох, има с нощувки в Амудиа.

Аз също им позагледах програмите има не лоши неща.

# 331
  • София
Moharet,   bouquet  Благодаря, обаче не беше този  Simple Smile

Нищо де, като изровя на кой от всичките 4 компютъра вкъщи съм запазила линка, ще го пусна тук.

# 332
Ще си позволя да вмъкна цитат на phile наколко поста преди твоя:

bibi_2, ето тази агенция има много добри програми за Гърция и Македония, редовно ми пращат оферти. Не съм гледала къде са нощувките.
Сега се зачетох, има с нощувки в Амудиа.

Аз също им позагледах програмите има не лоши неща.
Ескурзията им до о.Лесбос е чудна.

# 333
  • София
Хехееее, защо ми прави впечатление, че тази година темата е малко позаспала по отношение на...Халкидики.  Mr. Green Май повечето преоткриваме и другата прекрасна част на Гърция.  Grinning

# 334
  • София
phile, благодаря много! Hug Ще разгледам какво предлагат.

# 335
Да напомня, че до днес са билетите от 24 евро на Aegean.
Аз не се въздържаш и букнах Крит за септември  Sunglasses,
да сме живи и здрави да ги ползваме.

# 336
Да напомня, че до днес са билетите от 24 евро на Aegean.
Аз не се въздържаш и букнах Крит за септември  Sunglasses,
да сме живи и здрави да ги ползваме.

Не сипвай сол в раната ми, моля те Laughing, точно го бях забравила, кажи точно какво букна за багаж, и какво ти излезе на финала като пари, че аз съм малко лаик в тази област.

# 337
evhen, 132 евро за двама с 1 брой багаж 23кг.
В тази сума има 6 евро за плащане с кр.карта.

# 338
  • София
phile, как излиза по-изгодно - 2 билета GoLight + багаж или 1GoLight + 1Flex?
Питам защото ме сърбят ръцете да букна за юни нещо  Laughing

Редактирам се.. Сметнах го и първия вариант излиза по-изгодно   Peace

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 14:41 от Moharet

# 339
Момичета, здравейте в тази прекрасна темичка! Исках да попитам по-запознатите от вас по Великден дали ще работят пекарните и таверните, защото си резервирахме една виличка в Неа Врасна и се чудя какво да пазарувам оттук, тъй като все още помня преди няколко години на Голяма Богородица в Солун как не работеше нищо.
А иначе Гърция е необятна и прекрасна за мен и постоянно натам си ме влече, едно от любимите ми градчета е Превеза, много си мечтая пак да го посетим, защото бяхме там само за една нощувка по пътя си към Занте. Но следващото ми желание е Корфу и нощувки в Йоанина и в двете посоки, защото също много ми хареса атмосферата там.

# 340
  • София
Момичета, много моля, ориентирайте ме за сайтова, в който да разгледам за настаняване по Лефкада. Изключвам букинг.  Mr. Green

# 341
Ето един, този на 1-ва страница също има, но е доста странно означен разделът за настаняване - "Residence", и голяма част от къщите там са само с телефон и адрес.
И в greeka.com има доста предложения.

# 342
  • София
На този от първа стр. определено не можах да се оринтирам  Embarassed затова и попитах.  Simple Smile
Благодаря ти, както винаги - насреща.  Peace

# 343
Често в темата се пита какви са температурите на водата и въздуха през отделните месеци. Ето един сайт за ориентир, за мен нов, има включени доста курорти. http://water.travel.org.ua/june/greece-water-temperature.html
Мисля, че може да отиде в информативната част на първа страница в следващата тема.

# 344
wildgirl - таверните и пекарните работят. Даже в събота вечерта след 24,00 се яде магирица. Това е супа с дреболии.

Общи условия

Активация на акаунт