На море в Гърция 2014 - II

• 73 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
От един друг форум ми изпадна много ценен сайт:

http://en.parkopedia.gr/parking/athens/

Инфо за паркинги.

# 346
  • Europe
Хехееее, защо ми прави впечатление, че тази година темата е малко позаспала по отношение на...Халкидики.  Mr. Green Май повечето преоткриваме и другата прекрасна част на Гърция.  Grinning

Ами така си е, повечето хора тук са ветераните в "дисциплина" Гърция. И аз, на шега, на майтап но тази година ще ни бъде 10-та по гръцките плажове, а изобщо не броя да съм сред първите. Тук най-компетентно може да се изкаже Параход и останалите момичета. То заради тези хора я има и тази тема изобщо. Така да се каже тука са новаторите - откриватели, който първи експериментират и после "зарибяват" останалите. Аз лично предвиждам след някоя друга годинка, като се наскитаме добре, да има "възраждане" на Халкидики. Освен ако не сменим държавата, защото аз от миналата година започнах да се ограмотявам за о.Мавриции, Аруба, Кариби ..... започва да отеснява Гърция.  Joy Joy Joy

# 347
  • софия
Благодарности на Кари2 за сайта с температурите.Ориентира ме в датите за почивка.

# 348
  • Europe
Момичета има ли тема "На море в Кипър"? На първо четене открих само кипърски мами, които си обсъждат женски неща, но не и почивки и хотели. 

# 349
  • София
Има тема за Кипър, но не е особено активна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721963.0;topicrefid=4

# 350
  • Europe
Има тема за Кипър, но не е особено активна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721963.0;topicrefid=4

О, много благодаря! Полезна е.

Параход ти ме изумяваш с всестранната си информираност и двата смисъла на думата.   bouquet

# 351
victorias secret, много ти благодаря за отговора  Peace

# 352
Здравейте момичета! Съжалявам,че нахълтвам така в темата,опитах се да изчета почти всичко,но все пак да попитам.Най-накрая се очертава да сбъдна една мечта и да посетя Санторини през майските празници.Понеже сме само за 3 нощувки, ми се иска да успея да видя всичко,което си заслужава.Ще съм благодарна,ако някой от посещавалите го ми маркира горе-долу най-интересните места.Чета,че повечето забележителности са музеи. Също да попитам, някой ако имал досег с хотел Splendour Resort да сподели мнение. Благодаря ви предварително!!!

# 353
Чета,че повечето забележителности са музеи.
Eeeee!
Най-голямата забележителност е калдерата с белите къщички. Разхождаш се по нея, гледаш залеза в Иа, можеш да мръднеш с корабче но Неа Камени (действащата част от вулкана, пуши си), разкопките и по-интересният музей са в Акротири.
Пиргос, черния и червения плаж, винарните във вътрешността Grinning Ама за три дни кое по-напред. Иа да видиш е най-важното.
Санторини е толкова хубав, че и без никаква културно-историческа програма пак ще ти хареса Simple Smile

# 354
  • София
i.o.g.i. , освен нещата, които изброи Параход, аз съм си набелязала да посетим и музея на виното  Wine Glass
Вярно, музей е, ама изглежда интересно  Laughing

# 355
  • София
Здравейте фенове на гръцкото море  Hug
И нашето семейство отново се насочва към гръцките плажове.

Искам да Ви помоля за малко помощ. От седмица събирам оферти и вече съвсем се обърках.
Ние сме били само на Касандра/
Кой от плажовете се доближава до този на Крузо и става за малки деца:
На Неа ираклица, Неа Перамос, Сарти или Торони?

Благодаря предварително   bouquet

# 356
  • В полите на Пирин планина
geryger , за другите не знам, но плажът на Неа Перамос е прекрасен - пясъчен и широк, морето е плитко доста навътре.

# 357
  • София
Неа Ираклица плажът също е плитък и подходящ за деца. Торони е най-дълбок.
Сарти е нещо средно, според мен  Simple Smile

# 358
  • София
Благодаря момичета   bouquet

# 359
Благодаря момичета! Разбира се, аз отивам най-вече за калдерата и белите къщички smile3521,но понеже времето ни е много ограничено, искам да попия някак си всичко от острова.А музея на виното е задължителен Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт