На море в Гърция 2014 - II

• 72 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Много се радвам се, Моharet! При тези цени и аз взех да се замислям силно и да преосмислям плановете. Ако не тази, то догодина със сигурност ще се възползваме от тези полети.

# 46
  Хайде и аз тук. Юни резервирах отново за къмпинг "Талата", но все още обмислям за септември къде да сме. Покрай темичката и за май месец почнах да се чудя  Simple Smile
Много ме впечатли къмпинга , но се вълнувам от бунгалата, защото не сме подготвени за друг вариант. Имате ли инфо имат ли санитарен възел или се ползват общите. Открих офертата за 2014 г ,но уви ще се боря с превода от гръцки. Ето я-http://thalattacamp.gr/uploads/pricelist/greek_2014.pdf

# 47
  • София
Параход, благодаря за темата!  bouquet
Таня, и аз гледах майските чартъри до Санторини, но това което ме спря е, че са само за три дни. Коя ТА прелага 6 дни? Ако прецениш, може и на л.с.

# 48
...Таня, кво има да се чудиш толкова. Искаш Санторин - по-удобно от чартър нямаш в случая. Хотелът не е от първа важност, не отиваш на дълга лятна почивка. Ще обикаляте и разглеждате по цял ден...
Абсолютно  Peace За кратка ваканция хотелът не е от особено значение. Много по-важно е възможно най-бързото стигане до дестинацията, за да не се губи време в път.

Таня, и аз гледах майските чартъри до Санторини, но това което ме спря е, че са само за три дни. Коя ТА прелага 6 дни? Ако прецениш, може и на л.с.

Давайте, давайте инфото тук, че и мен ме замислихте  Laughing Но пък ако направим майска Гърция, ще трябва да жертвам юнското море, а не знам дали съм готова на това  Rolling Eyes

# 49
  • София
Записвам се и аз, благодаря на Параход за чудесната тема!
Много ме радват плановете, които чета в последно време, давайте в този дух, момичета Simple Smile

# 50
  bouquet
И пак между другото
Thessaloniki → Crete (Chania), през май за двама възрастни 132 евра отиване и връщане. Как е времето в началото на май на остров Крит?

# 51
mama mеrita, има го и на български, защо се мъчиш http://www.thalattacamp.gr/uploads/pricelist/bulgarian2014.pdf

# 52
  • в града на вечния купон
Mежду другото Aegean предлагат и полети до някои острови и от Солун на много добри цени. Има до Санторини, Миконос и Родос. До Миконос беше малко посред нощите, но до другите са си удобни часовете. Цените бяха нещо от рода на 24-35 Евро на посока. То зависи и от датата де.
перфектна идея  bouquet

# 53
Искам да питам нещо, ама няма да ми се смеете:
Ще бъдем в Торони( Торони блу....) Дали ще виждаме изгряващо слънце направо от морето? Мечтая си за хубави и красиви изгреви, но все ми се падат зад някой хълм...Не мога да си представя точно от къде ще изгрява там...

# 54
Благодаря и аз за темата...   bouquet Сега се опитвам да наваксам с миналогодишните, но ще следя и тази!

# 55
  • София
Таня, някой ден със сигурност и до Крит ще стигнем за по-дълго, за да можем да го разгледаме. Пък и с тези цени на билетите си е срамота да не се иде Laughing

valya_bl, не искам да те разочаровам, но слънцето би трябвало да изгрява зад гърба ви, но пък ще се наслаждавате на прекрасни залези  Hug

# 56
  • София
Искам да питам нещо, ама няма да ми се смеете:
Ще бъдем в Торони( Торони блу....) Дали ще виждаме изгряващо слънце направо от морето? Мечтая си за хубави и красиви изгреви, но все ми се падат зад някой хълм...Не мога да си представя точно от къде ще изгрява там...
valya_bl, няма как да виждаш изгряващо слънце от морето в Торони, защото то е на западния бряг на Ситония. Може би някой залез в морето може да видиш...

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 23:41 от dechy

# 57
  • софия
Записвам се  Sunglasses
Чудесна снимка от Агиофили! Параход,   bouquet

# 58
  • София
Като си говорите за полети и тази авиокомпания лети от Солун, имат май добри цени, но само за сезона ако не бъркам:

http://www.astra-airlines.gr/frontend/index.php?chlang=EN

# 59
  bouquet
И пак между другото
Thessaloniki → Crete (Chania), през май за двама възрастни 132 евра отиване и връщане. Как е времето в началото на май на остров Крит?

Е кажете как ги докара 132 тези евра, аз гледах, на втора стъпка има една такса багаж, която е на посока и на седалка, иии... работата става дебела. Аз ли нещо не гледам както трябва newsm78

Радост, къде резервира, пиши на ЛС, че и аз това направих, ще пътуваме заедно, аз само дето един ден след тълпата, натам и насам, че много мразя да пътувам по официални празници.

Общи условия

Активация на акаунт