На море в Гърция 2014 - II

• 72 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Moharet
Цитат
Bled ,  ще съм много щастлива, ако намерим и безплатен паркинг, който обаче да е сигурен, защото няма да оставим колата за няколко часа, а за 17 дни и малко ме притеснява да я оставя на паркинга на някой хотел. От една страна не ми се струва редно, а от друга не знам до колко е сигурно. Може би се притеснявам прекалено много, защото нямам още опит в тази посока...

И сега да се похваля  Laughing Имаме си вече билети и съм много щастлива  newsm44
Засега маршрутът е следния: Санторини-Аморгос-Астипалеа-Куфониси-Санторини.

Moharet Аз ти казах, че ще са пет острова, видя ли, и аз се радвам за теб.
Права си да се притесняваш за колата. Нашите са на лизинг, имат пълно каско навсякъде, без Русия, какво да ги мисля. А и тук в темата досега няма оплаквания по този въпрос, дано да няма.
Паркинга прави и двата трансфера, поне така беше.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 23:47 от Bled

# 106
  • София
Е, не, 4 са островите, защото от Куфониси ще се върнем на Санторини само, за да излетим оттам  Hug
Иначе в понеделник мисля да звънна на този паркинг и да ги разпитам за подробности.

# 107
  • на Мелмак
Вчера направих резервация за Юни на Лафкада - Никиана.
Днес реших да видя фериботи до там , такси и се сетих за миналогодишните разкази за о.Евия.
Та сега пак отивам в Букинг  Laughing

# 108
  • София
За Лефкада не трябва ферибот. До острова се стига през тунел, за който има малка такса.

# 109
  • София
Здравейте,
 Как е морето  там в този период, дали има водорасли? Дали е ветровито много, тъй като гледаме, че е малко открит залива, извиняваме се за глупавите въпроси, но нямаме представа от гръцкото море. Проверихме го в агенция излиза приблизително за периода около 2300лв за 2в+2д. Как смятате това много ли е или е добре, тъй като нямаме представа за съотношението цена-качество?
fishi_fishi, в Егейско море няма като черноморските водорасли. Ако има водорасли, те са едни дълги, тънки и черни.
dechy благодаря за пояснението   bouquet

Здравейте,
Разглеждахме няколко хотела и попаднахме на този http://www.dolphin-beach-hotel.com/ в Касандра /Халкидики/. Някой бил ли е

fishi_fishi Мисля, че писах за този хотел, но не мога да си го открия.
Първо виж снимките ни на хотела:
ТУК
ТУК ПЛАЖА
Хотелът става за почивка, през улицата е морето. Мястото е малко пусто за развлечения.
Няма да пиша повече, за да не се повтарям. Ако имаш въпроси, питай......
Bled питах на лични, благодаря   bouquet

# 110
  • София
здравейте, чудесна тема, радвам се че я открих и благодаря на авторите  Peace
ще се върна по-назад да изчета идеите които сте пускали и ще задам куп въпроси сигурно  Grinning
за начало, питане за пътуване с новородено бебе - за него предполагам също е нужен паспорт, както за по-голямо дете, има ли нещо по-различно ми е въпроса?
връщам се да чета

# 111
Най-красивия остров в Гърция , за мен е Санторини .

# 112
  • София
за начало, питане за пътуване с новородено бебе - за него предполагам също е нужен паспорт, както за по-голямо дете, има ли нещо по-различно ми е въпроса?
връщам се да чета
За бебето също трябва паспорт.
Копие от първа страница:
Документи за пътуване:
1. Лична карта или паспорт за възрастните
2. Червен паспорт за дете под 18 г. (над 14 може и с лична карта)
3. Ако родителите нямат брак или са с различни фамилии - копие от акт за раждане на детето.
4. Ако пътува с един родител - нотариално заверено пълномощно от другия+копие от акта.
5. Документи за колата - като в Бг. Зелена карта в рамките на ЕС не се изисква.

# 113
Тази година, живот и здраве, отново ще сме на море в Гърция, сега предстои само да изберем мястото. Иска ми да е някой остров, но да видим как ще стане.

Темата е страхотна!

# 114
  • София
От първа ръка за Lagomandra....Хотелът е на прекрасно място и хубав плаж. Но шезлонгите така бяха наредени, че чуваш дишането на другите. На всичкото отгоре си ги плащаш.
Алтернативно мнение от мен. Лагомандра е много хубав плаж. Има част с шезлонги, има и достатъчно без. Вляво от широкия плаж, тоест в южна посока има по-тесни плажчета, които опират в иглолистен храсталак. Ние често се къпем там пристигайки в района напът за където ще отсядаме. Това за плажа - един от хубавите е, в сезон по-добре да се избягва.
Хотелът е голям, човек трябва да харесва такива места, за да отседне там при толкова алтернативи в района за по-уединено настаняване - Неос Мармарас е на няколко километра от Лагомандра и няма незастроен метър по цялото това трасе.

# 115

Меденият ни месец  Crazy
И аз съм много впечатлена. Изкарахме 15 страхотни дни. Хотелът беше Maison des Lys.

# 116

Меденият ни месец  Crazy
И аз съм много впечатлена. Изкарахме 15 страхотни дни. Хотелът беше Maison des Lys.

Peace

# 117
Ох,обичам си я почивката там,та да видим тази година...Ще ви чета с интерес.

# 118
Санторини, басейнче с гледка Grinning

# 119
 Не мога да схвана  що лежи на ръба мацката  Simple Smile Иначе гледката е много драматична!

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:35 от Anna bel

Общи условия

Активация на акаунт