На море в Гърция 2014 - II

• 72 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, ще си позволя малък оф-топик:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767871.0

Който може нека помогне.   bouquet

# 211
  • Някъде на път....
Записвам се да следя темата, защото мислим с приятеля ми тази година да ходим в Гърция и се оглеждаме за оферти. Досега не сме ходили и е голяма каша  Laughing

И ние, и ние.... Embarassed

# 212
  • Europe
Момичета, ще си позволя малък оф-топик:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767871.0

Който може нека помогне.   bouquet

Пуснах го на стената на Милен Цветков с молба да го придвижат към Новините на Нова. Дай боже .....  

# 213
  • Вила Великула
Bled, благодаря ти.

# 214
  • София
aleina, не разбрах какво общо има плажа Мандраки и настаняването с изглед към морето.
Плажът е в защитена зона и поради тази причина няма къщи в непосредствена близост, но къщи и хотели на острова, които са до плажове има в изобилие.

# 215
Интересувам се за Великден в Кавала и Александропулис  - кой от двата града е за предпочитане и ако има почивали там за 3-4 дена някакви отзиви за хотелите. За Нова Година имаше доста оферти за там.

# 216
  • София
Интересувам се за Великден в Кавала и Александропулис  - кой от двата града е за предпочитане и ако има почивали там за 3-4 дена някакви отзиви за хотелите. За Нова Година имаше доста оферти за там.

Определено - Кавала. Има много повече неща за разглеждане. Никога не сме спали в самия град, а в близките курортни селца.

# 217
Кавала на 100 %. Александруполис не е нищо особено. Там интересни са малките села наоколо и местните кръчми разбира се   chef
Кавала е много по-красив и в предвид факта, че няма да ходите на плаж има интересни места за обикаляне.
Сега виждам, че вече са ти отговорили

# 218
  • Europe
aleina, не разбрах какво общо има плажа Мандраки и настаняването с изглед към морето.
Плажът е в защитена зона и поради тази причина няма къщи в непосредствена близост, но къщи и хотели на острова, които са до плажове има в изобилие.

Не мога да разбера питането ти, ще го отдам на късния час ... Под наименованието Мандраки аз познавам само - хотел, но не и плаж. Проблемът ми е, че от стаите на х-л Мандраки, дори и от най-луксозните няма как да има гледка към морето, което е жалко, защото иначе хотелчето е сладурско. Преди години, когато момичетата тук ме зарибиха за този хотел, това не ми пречеше. Но в последно време тази проста гледка е една много успешна терапия за мен, която ме връща в равновесие след преумората ми от града. Басейни и барове не ме впечатляват.

Зная, че само от тук получавам вдъхновение и реализирам прекрасни почивки, без грешка. И този път ще е така. Само да видим кой ще ми пусне мухата този път...  Hug

# 219
  • София
aleina, в първия си пост не си написала, че говориш за хотел Мандраки и аз помислих, че говориш за плажа - http://www.panoramio.com/photo/33907456, от което се получи объркване. Peace

# 220
  • София
За юнското ни море,което традиционно организирах на Тасос,срещам голям отпор. Роднините ми искали нещо по южно,защото водата била студена. Но хем на юг, а пък и да не пътуваме много,да е на плажа,да има дървета,голямо мрънкане. Ще избера нещо без много консултации с тях. Започвам да препрочитам,да ми дойде музата newsm78

# 221
  • Сoфия
Записвам се да следя темата, защото мислим с приятеля ми тази година да ходим в Гърция и се оглеждаме за оферти. Досега не сме ходили и е голяма каша  Laughing

И ние, и ние.... Embarassed
И ние се присъединяваме  Embarassed
Иска ни се нещо през юни месец за 3-4 нощувки. Ако някой има предложения- приемаме   bouquet

# 222
Ние като за 1-ви опит, решихме сега да отскочим до Тасос за Майските празници. Спряхме се на този хотел: http://www.booking.com/hotel/gr/louloudis-boutique.bg.html и ще сме организирано, като има разходка из Кавала като пристигнем, на другия ден Панагия, залива Алики и Лименария, третия ни ден е свободен и на четвъртия - Филипи и пещерите Алистрати.
Май като за първи път бива  Rolling Eyes

Благодаря за полезните теми, определено са ми от полза   bouquet

# 223
  • Сoфия
Ние като за 1-ви опит, решихме сега да отскочим до Тасос за Майските празници. Спряхме се на този хотел: http://www.booking.com/hotel/gr/louloudis-boutique.bg.html и ще сме организирано, като има разходка из Кавала като пристигнем, на другия ден Панагия, залива Алики и Лименария, третия ни ден е свободен и на четвъртия - Филипи и пещерите Алистрати.

Kато за първи път звучи много добре. Хотела ви изглежда прелестен.  Heart Eyes Ще разказваш после, защото и аз искам по-натам на Тасос. Heart Eyes На мен ми се иска нещо на Халкидики. Който е ходил може ли да сподели кога резервирате почивка-на ранните записвания или по-късно? Дали разликата в цените е много голяма? И как е по-добре да се резервира -чрез агенция или не?

# 224
  • София

bungle, добра ви е програмата. Ще се радвам, ако после споделиш отзиви за хотела и плажа в близост. Btw, хотела го дават Adults only и за мен това е добре.Тази година си мисля и за вариант за почивка евентуално на Тасос.

Благодарско на Параход, както винаги красиво оформена тема!

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 10:26 от bibi_2

Общи условия

Активация на акаунт