На море в Гърция 2014 - II

• 73 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Elysana, не е голям този къмпинг. След като нямате дестинация, мога да ти предложа и Аликес на Амуляни. Не е най-добре устроения къмпинг, но плажът е супер и ще сте на остров  Hug Този ми е голяма мечта, но е доста по-далече от дестинациите, които ти си избрала. Много обичам къмпингуването и съм пообиколила доста с бившия мъж, но настоящия не се кефи и ходим по квартири. Въпреки това ще следя с голям интерес постовете ти, може някой ден да го навия Hug

# 301
На изложението в ИЕЦ съм си грабнала някаква брошура на къмпинг в Ситония, добре изглежда, мисля че е коментиран тук, припомням го
http://www.lacaracamping.gr/

# 302
Даа, хубав е.  и цената не лоша, но с това, че има ферибот не съм сигурна, че ще успея да се преборя. Като за начало без ферибот, по нанатам да го зарибя и на ферибот.

Лакара- много скъпо ми се вижда- BIG КЪМПИНГ PLACE (1 LARGE TENT / CARAVAN + едно превозно средство)   9,00 +Паркиране в място за къмпинг   10,00+ 18- за хора + ток 4 и то излиза за мен много

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 17:30 от Elysana

# 303
Лакара има жесток плаж и природни дадености, като къмпинг не мога да го оценя Grinning

Еlysana,
фериботът до Амулиани е 15 минути точно и върви на всеки час.
А другият, по-далечният, който е показала Мохарет, до него ферибот няма, той е на Йонийското крайбрежие, но на сушата.

# 304
Еlysana, не разбирам от цени на къмпинги, но щом профучавайки покрай щанда с периферното си зрение съм мернала брошурата и съм я взела, значи ме е впечатлило, а и Параход потвърди. Защо не си наемеш каравана тогава, наместо да я влачиш, 33 евро ми се видя цената.
За туристическата борса, не ми се пишеше тогава, но да ви кажа, на три пъти попаднах на разговор на туристически агенции, които се обясняваха с хората от щанда, че трябва да разработват нови дестинации за българите, познайте на кои щандове ставаше това, на тези, които ги коментираме тук в темата Joy Едното беше на Парга щанда, другото на Пелион, третото не го помня вече.
Така че Параход е права, от тук си сверяват часовниците.

# 305
Е, не само ги сверяват, а даже подозираме и кои са им часовникарите, Evhen.
 Joy

Elysana,
къмпингите в Гърция не са евтини. Трябва да калкулираш цена от място (за палатка или каравана), кола (ако не сте с кемпер, а с палатка или закачена каравана), отделно такса на човек, отделно електричество, ползване на пералня и др.
Общо взето за 2-3-членно семейство се връзва около 30-40 евро на ден в не най-скъпите къмпинги и в не най-високия сезон, че то аз на студио ще ида за тия пари и ще спя в легло и ще имам климатик и т.н. Grinning
Но за някои хора къмпингът е най-добрият начин на почивка, и те уверявам много хора ги плащат тия цени (Арети до Неос Мармарас - един от най-скъпите къмпинги, няма да ти обяснявам колко се пълни).
За сметка на това, местата са поддържани и светят, не като тукашните мизерии - доколкото са останали.

# 306
Е, не само ги сверяват, а даже подозираме и кои са им часовникарите, Evhen.
 Joy

В тази връзка аз отдавна се каня да ви призова, да не внасяме толкова патос в писаниците си тук, защото понякога и само от четене между редовете човек може да се ориентира, информацията я има. Разбирайте ме, както искате Peace А и има ЛС за целта.

# 307
  • София
Третото място дано да не е Евия  Rolling Eyes

еvhen, не можем да говорим с половин уста само и само да не ни надушат агентите от ТА.
Аз например съм емоционална, винаги съм била такава. Не знам дали говоря с патос, или не, но ако трябва да говоря не-емоционално, ще ми е голяма мъка.

# 308
Третото място дано да не е Евия  Rolling Eyes

еvhen, не можем да говорим с половин уста само и само да не ни надушат агентите от ТА.
Аз например съм емоционална, винаги съм била такава. Не знам дали говоря с патос, или не, но ако трябва да говоря не-емоционално, ще ми е голяма мъка.

Е, то заради теб, Таис, Евия стана модна дестинация сред ТА тази година. И заради Теди. Вижте там да си уредите  заслужените комисионни  Simple Smile!  Hug Hug

Параход, тоя лаф с часовникарите ме уби!

# 309
Здравейте, има ли някой отзиви за Cronwell Platamon Resort. Вече имаме резервация за Великден, но не намирам да е коментиран. Моля ако някой е бил да сподели  Praynig

# 310
Даа, хубав е.  и цената не лоша, но с това, че има ферибот не съм сигурна, че ще успея да се преборя. Като за начало без ферибот, по нанатам да го зарибя и на ферибот.

Лакара- много скъпо ми се вижда- BIG КЪМПИНГ PLACE (1 LARGE TENT / CARAVAN + едно превозно средство)   9,00 +Паркиране в място за къмпинг   10,00+ 18- за хора + ток 4 и то излиза за мен много
Миналата година бяхме тук http://camping-goldbeach.gr/?page_id=75
Много ми хареса. На есен май пак ще се отбием. Сезона започва юни и свършва 10 септември. Ние бяхме след 15 и беше празно и пусто ето така http://www.album.bg/sisi7312/albums/205639/. Така, че ако решите трябва да се обадите предварително. Наоколо има само къмпинги.
Ето още един в района, който ни хареса, но беше по-далеч от плажа.
http://www.camping-stolos.com/indexeng.html#/home

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 21:27 от sisi73

# 311
  • София
Анна БелHug
Аз само чакам Теди да каже кога отиваме да си търсим правата и дивидентите..все за едно септемврийско море може и да съберем двете парички  Joy Mr. Green

# 312
  • София
Здравейте, има ли някой отзиви за Cronwell Platamon Resort. Вече имаме резервация за Великден, но не намирам да е коментиран. Моля ако някой е бил да сподели  Praynig

maiags Набързо да ти кажа, че и ние заминаваме за Гърция. Не го мислете, хотела си заслужава, сега офертите за него са ниски, в по-активния сезон или няма места или цените са много високи. Не знам къде ще се настаните, вилите или основната сграда, но няма значение, навсякъде е прекрасно.
Едно от най-добрите места на Олимпийска Ривиера.
Басейни, СПА, храна, плаж, персонал...не се сещам от какво да се оплача.
А за децата, един малък рай. Става въпрос, когато е топло/както е тръгнало, може и да е/.
За Великден едва ли ще се разбере, но ви пожелавам приятно изкарване.

# 313

maiags Набързо да ти кажа, че и ние заминаваме за Гърция. Не го мислете, хотела си заслужава, сега офертите за него са ниски, в по-активния сезон или няма места или цените са много високи. Не знам къде ще се настаните, вилите или основната сграда, но няма значение, навсякъде е прекрасно.
Едно от най-добрите места на Олимпийска Ривиера.
Басейни, СПА, храна, плаж, персонал...не се сещам от какво да се оплача.
А за децата, един малък рай. Става въпрос, когато е топло/както е тръгнало, може и да е/.
За Великден едва ли ще се разбере, но ви пожелавам приятно изкарване.

Благодаря ти Bled

# 314

Понеже и аз го загледах сега, нали и ние търсим къмпинг, видях, че има доста солидни отстъпки - преди 11 юли и след 25 август има 20 процента отстъпка за престой над 4 вечери, което горе-долу ще го докара на цените на другите къмпинги. А освен това "Паркиране в място за къмпинг   10,00" според мен е ако искаш да си оставиш допълнително превозно средство на място за палатка или каравана, защото колата ти е включена в Big camping place.  Като цяло доста добре ми изглежда на мен и ще го обсъдим и вкъщи Simple Smile

Иначе ние за момента сме си харесали ето тези, на Атон: http://www.camping-comitsa.gr/ или http://www.camping-ouranoupoli.gr/

Общи условия

Активация на акаунт