На море в Гърция 2014 - II

• 73 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Планираме да ходим през Юли на Закинтос. В началото мислехме да ходим с колата. Обаче си мисля, че пътя до там е много, а в началото на темата споменавате за чартъри. Има ли такива от София до Закинтос или има ли евтини полети от Гърция до Закинтос.
Въбоще, ако може да ми дадете някакви препоръки как да пътуваме до там. Приятелят ми обаче сигурно ще се заинати да ходим с колата, защото ще иска да обикаляме с нея на острова.
Тези https://e-ticket.olympicair.com/pl/A3Online/wds/Override.action?WDS_JS_TRACE_OFF излезнаха на перво четене сигурно има и други. Тези пътуват от Атина. Билета излиза 150 евра за юли и 120 за юни. Не знам дали си заслужава.

# 286
  • Sofia
Здравейте. Тази година решихме да планираме почивката си в Гърция от по-рано, като се насочваме към места, където не сме ходили все още. Събирам информация за о. Евия и изчетох почти всичко, написано от вас. Планираме морето си към края на лятото, последната седмица на август или първите десетина дни на септември. Не мога обаче да се спра на добра за мен оферта - търсим студио, което да е сравнително близо до хубав плаж. След миналогодишната почивка на Лефкада, децата не искат море с вълни Simple Smile. Ще съм ви благодарна, ако ме насочите към подходящо място. Не сме почитатели на лукса, държим да има обаче пространство за игра навън и за барбекю  bouquet 

# 287
  • София
Здравейте, харесах си няколко къмпинга - Каламици, Арменистис, Реа, Ретцика- за периода 01,05-05,05 интересувам се ако отидем без резервация ще има ли места, предвид ранния период или задължително трябва с резервация? И ако някой е ходил моля за отзиви. На снимки всичко изглежда прекрасно.

Горещо препоръчвам Каламици и Арменистис  Hug Била съм и на двата и са много добре устроени. През Реа само съм минавала от любопитство и ми се стори по-хипарски, на мен това също ми харесва, но на някой може и да не му се понрави, а и плажът пред Реа не ми е от любимите. Ретцика не ми е познат. По принцип за май месец би трябвало да има свободни места за палатки, но ако се спрете на Каламици и Арменистис, по-добре да им пишеш, защото са доста посещавани от български групи и точно за празниците може и да се запълнят.

# 288
Рецика е по-близо до Солун, на Епаноми, аз отдавна го заглеждам, има и къщички, но не съм ходила.
Поради близостта до града държат сравнително високи цени.
http://www.retzikas.gr/

# 289
Здравейте,
Исках да питам, ходилите на Закинтост, къде препоръчвате да спим? Предпочитаме къщички, в близост до морето, с барбекю. Когато ходихме на Тасос спахме в такива от камък. Това беше най-добрата ни почивка. Истинка медитация! Събуждаш се, гледаш морето от терасата, четене на книжка, кафе...просто разкош!

# 290
Благодаря за съветите Мохарет и Параход. Ние сме с палатка, за Арменистис ми писаха, че има място А- това предполагам е на първа линия? За Рея също- там от картинките ми хареса, че на всеки парцел има чешмичка- каменна. Сега чакам Каламици. Да Ретцика ми е най- близо, ама от там ще се свържат с мен. Какво не му е наред на плажа пред Реа?

# 291
  • Sofia
Здравейте,
Исках да питам, ходилите на Закинтост, къде препоръчвате да спим? Предпочитаме къщички, в близост до морето, с барбекю. Когато ходихме на Тасос спахме в такива от камък. Това беше най-добрата ни почивка. Истинка медитация! Събуждаш се, гледаш морето от терасата, четене на книжка, кафе...просто разкош!
дай линк на къщата, плииз!

# 292
Дами,
до утре 28/02 с Aegean може да се букне до Родос и Крит, за двама възрастни+дете, плюс даже и един платен багаж излиза 174 Евро в двете посоки и 70-тина евра за паркинг за 10 дни и 70-80 Евра да се дотътриш до Солун с малка колица.
Кажете ми моля, че бъркам някъде в сметките, че ми иде да заплача, защото мъжът ми ще има някакъв ангажимент първите дни на септември, неясно кога и не мога от сега да резервирам.

# 293
  • София
Какво не му е наред на плажа пред Реа?

На мен просто не ми е от любимите - плажът ми е тесен и имаше доста водорасли в морето, когато ние ходихме. Там се намира и прословутата пясъчна коса на Вурвуру, която също не ме впечатлява, но много хора я харесват. Аз харесвам големи плажни ивици с малко хора на тях и чиста вода в морето, даже предпочитам повече да е дълбоко, отколкото плитко, но това са си мои предпочитания и не означава, че на вас няма да ви хареса. Ще е хубаво, ако някой, който го харесва също се включи, за да получиш и друго мнение по въпроса  Hug

evhen, сега ти видях поста  Hug Ти смяташ тази цена с тарифа Go Light за 3мата + само 1 багаж отделно, така ли? Защото, ако е така, е напълно възможно сметките да са ти верни.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 15:09 от Moharet

# 294
Здравейте,
дай линк на къщата, плииз!
http://www.booking.com/hotel/gr/arsinoi-stonehouses.en-gb.html?s … 9e5c643ede18c77X1 Заповядай! Плажът е наблизо, но ние се местихме от плаж на плаж. Arsinoi Stonehouses

# 295
Ахаа, значи така, то и ние предпочитаме широка плажна ивица. Имам време да размислям.

# 296
  • София
Elysana, ако искаш погледни и този къмпинг на Ситония. Не сме нощували там, но отдавна съм му хвърлила око и мин. лято отидохме да го разгледаме - малък е и много приятен, просто бонбон  Hug

# 297
# 298
Moareyn, ние бяхме тук и много ни хареса http://www.aeolos-villas.gr/. Не е на плажа, но е на хълм и от терасите се вижда морето. Плажовете около Василикос на нас ни допаднаха най-много.

# 299
Мохарет в продължение на няколко дни съм разгледала около 20 къмпинга, видях и този но ми се стори много голям, прочетох че организират и сватби и се разколебах.  Иначе като разстояние и цена ме устройва. Най. много ми хареса Мелиси обаче доста далече. Благодаря отново. Отворена съм към всяко едно предложение. Най- после успях да навия ММ за почивка в Гърция и не искам да се излагам.

Общи условия

Активация на акаунт