На море в Гърция 2014 - II

• 73 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
За туристическата борса, не ми се пишеше тогава, но да ви кажа, на три пъти попаднах на разговор на туристически агенции, които се обясняваха с хората от щанда, че трябва да разработват нови дестинации за българите, познайте на кои щандове ставаше това, на тези, които ги коментираме тук в темата Joy Едното беше на Парга щанда, другото на Пелион, третото не го помня вече.
Така че Параход е права, от тук си сверяват часовниците.
Laughing То това не е лошо за такива като мен, които за по-голяма почивка са без кола, но организирана почивка или екскурзия до Парга не съм видяла по сайтовете на ТА. За Евия съм гледала да се предлага някакъв Гранд блу хотел още от миналата година с автобус, но нещо не ми вдъхва много доверие. Както и този, за когото питах преди няколко страници в Палерос. Simple Smile

# 316
  • София
Laughing То това не е лошо за такива като мен, които за по-голяма почивка са без кола, но организирана почивка или екскурзия до Парга не съм видяла по сайтовете на ТА. За Евия съм гледала да се предлага някакъв Гранд блу хотел още от миналата година с автобус, но нещо не ми вдъхва много доверие. Както и този, за когото питах преди няколко страници в Палерос. Simple Smile

Една приятелка беше на автобусна екскурзия "Йонийски острови". Звучи направо екзотично.  hahaha  Всъщност са спали в Сивота и са ходили всеки ден с корабче до околните острови.  Laughing Единият ден са били и в Парга.

Снаха ми лятото почива на Евия в голям хотел с басейн, AI и т.н., с агенция, автобусна екскурзия. Така и не я разпитах в кой край на острова са били.

# 317
  • София

Една приятелка беше на автобусна екскурзия "Йонийски острови". Звучи направо екзотично.  hahaha  Всъщност са спали в Сивота и са ходили всеки ден с корабче до околните острови.  Laughing Единият ден са били и в Парга.
Танче, ако видя такава някаква с преспиване в Сивота направо се записвам. Grinning Но, за съжаление, засега не откривам. Абе друго си е като сам си харесаш мястото за преспиване и как да почиваш, но при мен няма как да стане на по-големи разстояния, а и не само. Абсурдно е да ангажирам сина ми с колата за повече от 2-3 дни. Човекът си има свой живот. Пак, добре, че и за малко понякога се съгласява. Влиза ни в положението, особено на мен, която съм с приключенски дух, но без шофьорска книжка. Wink Няма грешка "детето".
Таня, ще съм благодарна, ако питаш снаха ти. Hug

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 23:59 от bibi_2

# 318
  • София

Една приятелка беше на автобусна екскурзия "Йонийски острови". Звучи направо екзотично.  hahaha  Всъщност са спали в Сивота и са ходили всеки ден с корабче до околните острови.  Laughing Единият ден са били и в Парга.
Танче, ако видя такава някаква с преспиване в Сивота направо се записвам. Grinning Но, за съжаление, засега не откривам.

Утре ще я питам за името на агенцията.

# 319
  • София
Анна БелHug
Аз само чакам Теди да каже кога отиваме да си търсим правата и дивидентите..все за едно септемврийско море може и да съберем двете парички  Joy Mr. Green

Само да ми мине лудницата с годишното приключване и ги почваме   Mr. Green

И в същите срокове смятам да започнем да  се организираме по-сериозно за среща пак. Като мине на Параход РД, тя си знае Simple Smile   Hug

# 320
  • София
ТедиSimple Smile Аз много искам втора среща, нали на първата бяхме болни вкъщи и не можах да ви видя. А кога е на Параход РД, аз не знам  Crossing Arms  Simple Smile
Моят е на първи януари  Wink

# 321
  • София
  Чакам с нетърпение отзиви за къмпинг. Ние миналата година бяхме за няколко дни на "Талата" на палатка, а след това септември на "Батис" до Кавала. От Батис не съм особено доволна, особено от дискотеката до него  Simple Smile
  Определено не излиза евтино на палатка, но на Талата примерно излиза поне 3 пъти по-ниска цената за нас отколкото в шестица къщичка. Все пак защото исках за по-дълго време да сме там този път предпочетох къщичката с хладилник и кухня отколкото палатка с трите деца. За септември все още не съм решила и събирам отзиви и предложения.  Simple Smile

# 322
  • София
Аila, точно сега последните страници (19 - 21), се обсъждаха няколко къмпинга по-подробно.

# 323
Здравейте отново! Добрах се до компютъра най- после. Относно ферибота- видях и времето и цената, въпроса е, че ММ все още не е готов както се казва Simple Smile. За цените на къмпингите точно така ги калкулирам и ми излиза межде 21- 30 Е на вечер. Ходим на палатка защото по цяла година сме заврени в апартамента и душата ни се свива. А и друго си е вечер да си седнеш отпред и да се радваш на всичко около теб. Отивам да гледам снимките и линковете, че стана голям ферман.

# 324
  • София
  Таис аз затова писах, идеята ми беше като се върнат хората от къмпинга, ако го посетят сега началото на сезона, да споделят за да мога да се ориентирам за септември  Simple Smile

# 325

Танче, ако видя такава някаква с преспиване в Сивота направо се записвам. Grinning Но, за съжаление, засега не откривам.

bibi_2, ето тази агенция има много добри програми за Гърция и Македония, редовно ми пращат оферти. Не съм гледала къде са нощувките.
Сега се зачетох, има с нощувки в Амудиа.

# 326
  • София
Aila, ясно, разбрах  Peace  Simple Smile М/у другото на Пелион също имаше интересен къмпинг, яд ме е само, че не мога да си намеря линка..а уж си скътвам всички готини местенца из Гърция.

# 327
  • In the shadows of my mind
Здравейте момичета   bouquet
Извинете, че така нахълтвам в темата ви, но се опитвам да намеря подходяща агенция за почивка в предстоящото лято на о-в Закинтос, или евентуално Скиатос. Честно казано съм много незапозната с островите, така че приемам всякакви предложения и за други острови, с изключение на Тасос, тъй като не го харесвам.
В Гърция почивам всяка година, последните 5 години, тъй като имам приятелка, която живее и работи там, но тази година съм решила да променя дестинацията, а при нея да ида за дълъг уикенд или нещо подобно отделно. Та, ако някой знае някоя агенция, ще очаквам помощ Simple Smile

# 328
Екскурзиите с круизи са хубави , за малко време доста места се обикалят. Спи се на кораба , няма да търсите хотели и местене на багажи . С яхти е скъпо , големите пасажерски кораби мисля имаха прилични оферти , за обиколка . Мисля и едно ядене включват на ден там , освен закуската разбира се. Всеки ден различен плаж и остров.

# 329
  • София
Aila, ясно, разбрах  Peace  Simple Smile М/у другото на Пелион също имаше интересен къмпинг, яд ме е само, че не мога да си намеря линка..а уж си скътвам всички готини местенца из Гърция.

На Пелион съм си набелязала този къмпинг , него ли имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт