На море в Гърция 2014 - II

• 72 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
divna, снимката не се вижда..поне при мен  Peace

# 706
Ан, много е на юг. Забележителностите са на север. Ще ходите ли на плаж или само ще разглеждате? Около столицата  е добре, както и на отсрещния бряг. Виж около Пелекас, Агиос Гордиос, та дори и на север около Сидари и Палеокастрица.

# 707
Що, какво им е на селцата на Ah?
Ако почивката е през лятото, а цел №1 е плажът, са отлична локация - Агиос Георгиос-юг (те са два) е на 5-10 км, самият Гарденос е с добър плаж, а селцата във вътрешността често са най-чаровното място на Корфу, където по принцип туристите и туристическата инфраструктура са твърде много Grinning
Керкира е на по-малко от час път, единствено северните забележителности (точно Сидари и Палеокастрица) се явяват по-далеч и би било известно неудобство пътуването до тях.
Вече ако целта е повече разглеждане, по-малко пясък и море, си струва да се мисли за настаняване другаде.

Дивна,
аз също не виждам снимката Simple Smile

# 708
  • Пловдив
Евентуално обмисляме да е началото на май и ако стигнем до там ще бъде с приоритет разглеждане , в такъв случай на север да мислим значи? Видях примамлива оферта за настаняване в тази част , за това там първо проучвам . Променихме малко целта ние, първоначално искахме Атина и метеора, но се събра малко по-голяма компания и предложиха Корфу, за плаж нямам надежди.  Grinning

# 709
  • СОФИЯ
Като сте на тема Корфу, този х-л как е http://www.gelinavillage.gr/ ? Виждам, че е близо да плажа, знам, че не тр да вярвам на гръцки 5 звезди, четох и доста разнопосочни отзиви в нета. Поне от двете страни пише, че има селца на 2 км.

# 710
  • София
Дивна, добре изглежда, при мен се вижда,но не мога да определя. Прилича малко на Какудия от дясната страна, но пък на снимката морето изглежда плитко, а там не е .

# 711
  • София
Имам въпросче към посещавалите о-в Корфу и са наясно с тамошните забележителности, дали е подходящо отправна точка да бъде Vitalades или Gardenos   https://www.google.com/maps/place/Vitalades+490+80/@39.4101099,2 … 0x500bd2ce2ba5820? Ако не е препоръчайте ми отправна точка за кратък престой на острова.  Hug

аН, millenitta и Параход вече са те ориентирали, аз потвърждавам. Щом е началото на май по-добре някъде в или близо до столицата или търси някое по-живо вътрешно селище, но аз не се сещам да препоръчам такова.

# 712
  • София
Каква цена ви предложиха и за кой период ? Благодаря.

Ние ще бъдем последната седмица на юни, в голям апартамент - 2 спални, хол,кухня,тераса, 1етаж, 4ма сме, на 47 евро със закуска.

# 713
Като сте на тема Корфу, този х-л как е http://www.gelinavillage.gr/ ? Виждам, че е близо да плажа, знам, че не тр да вярвам на гръцки 5 звезди, четох и доста разнопосочни отзиви в нета. Поне от двете страни пише, че има селца на 2 км.

Много е хубав хотела, но преди 2 години имаше адски много комари, обясниха ни, че е природен резерват и затова не можело да се пръска с химикали. Ние бяхме 10 дни в хотела, други забележки нямам към него. Има и малък аквапарк и мини зоологическа градина към хотела и е много подходящо за деца!!!

# 714
Здравейте, можете ли да ми дадете мнения за хотел Санта Бийч 4* край Солун /Агиа Триада/? Намерих само 1 отзив в темата. Интересува ме района как е, храната /офертата е за закуска и вечеря/, стаите разбрах, че са малки, всяка информация ще ми е полезна. Искаме за 3 дни от 1-3 май да отскочим някъде по-наблизо до границата. И това ми се стори хубав вариант, защото ако е лошо времето може да се разхождаме в Солун. Благодаря предварително.

# 715
Дивна,
видях вече снимката, на Портокали е снимана.
Скрит текст:
Оригиналният кадър с копирайт и по-малко фотошоп Simple Smile

# 716
  • София
Bled, май не се изразих много правилно. По-скоро искаме да не сме на остров. евентуално Халкидики или Кавала, но ми е трудно да се отиентирам. Ровя по линковете и се чудя. Най ми е лесно на мен да резервирам на старото място, ама не елоша идея и да зменим малко Simple Smile

# 717
Редрени,
ами тя ти е дала предложение не на остров Grinning
Паралия Офриниу, известна още като Тузла, е наистина най-близката точка на морето до София и Югозападна България (и поради това много популярно място сред нашенците).
Халкидики е по-далеч оттук, отколкото Тасос (това предполагам е имала предвид и Блед, като казваше, че "няма по-близки места" Wink) - със стотина километра за по-крайните точки на ръкавите.
Близко е районът Аспровалта-Ставрос-Олимпиада, той е и с добри цени.
Около Кавала също има курортни селца - Неа Ираклица, Неа Перамос, Палио - но там цените са леко по-високи. Самият град е хубав за разходка, но не става за море - няма добър плаж, а хотелите са "градски", скъпи и/или стари.
За всички споменати места би могла да почерпиш стотици идеи за настаняване от 1-ва страница.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 12:01 от Параход

# 718
  • София
Здравейте, можете ли да ми дадете мнения за хотел Санта Бийч 4* край Солун /Агиа Триада/?

ivelina666

Струва ми се, че писахме за този хотел, но не ми се търси. Да, чудесен вариант за три дни.
Хотелът се намира на хубаво място, но винаги съм се питала, защо този прекрасен район е занемарен. Това да не те притеснява, има си страхотен басейн, собствен плаж, хубава градина и места за паркиране. Стаите са малки с тераси, храната не е от най-обилните, но се стараят, има доста неща.
От него се открива страхотна гледка към Солун. Става за разходки покрай брега, има и малко заведения.
Чудесно може да се разхождате до Солун и търговския район, който е близо.
С една дума, резервирайте, цените в офертите са много добри, ако са същите.......
ВИЖ МАЛКО СНИМКИ

# 719
  • София
Мерси, Параход

Общи условия

Активация на акаунт