На море в Гърция 2014 - II

• 72 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви за помощта  Hug Аз пак нещо не прявя както трябва. Значи да не въвеждам бебето като четвърти пътник, така ли? 
Мисля си ако на отиване пътуваме в каюта за 250 евро, то няма значение вътрешна или външна нали. А на връщане пътуваме през деня и ползваме въпросната отстъпка от 30% и сме без кабина, то крайната цена може и да е по-приемлива.  newsm78

# 691
millenitta - вътрешните кабини са по-евтини от външните. Вътрешните кабини нямат прозорец. Бебето се въвежда като четвърти пътник. Затова цените които показват момичетата са различни.

# 692
  • София
millenitta, страхотен план си измислила   Hug  Амалфи ми е голяма мечта! Стискам палци да успеете да го организирате и да разказваш после  Laughing

# 693
Здравейте, момичета! smile3525
От известно време ви чета, много сте ми полезни! Искам да изкажа специални благодарности на Параход, за оказаната ми помощ!!!!  Hug
Обръщам се с един въпрос към вас! Можете ли да ми дадете информация за Айос Николаос ( Ayios Nikolaos, Sithonia Halkidiki) на Ситония. Ще бъдем в едно студио на около 500 м от плажа. Също така как е с ресторантите? Благодаря ви много  Hug

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 23:27 от Beibi_78

# 694
  • София
Beibi_78 , плажът пред вашите студиа е Трани Амуда, който е един от най-хубавите на Ситония (по мое мнение). Там е нещо като вилна зона и самото градче Агиос Николаос се намира на няколко километра навътре. Градчето е малко и много уютно. Има един магазин - Фрумелия, в който продават сладка и други благинки. Оттам си купувам ликьор от трендафил, който придава супер аромат на сладкишите. Около вашето студио няма таверни, нито магазини. Има един хотел на плажа - Антигони и той има ресторант, но не съм впечатлена от храната там, нито от цените. Други таверни има в Ормос Панагиас на няколко километра от вас, може да се ходи и пеша до там, но е далечко, ако ще сте с дечица. За магазини ти препоръчвам да отскачате до Никити, там има Масутис и Лидл. По пътя от Никити за Аг.Николаос има няколко павилиона за плодове и зеленчуци и една месарница, която беше около бензиностанцията. На пристанището в Ормос продават прясна риба всяка сутрин и пак там има пекарна с много вкусни закуски  Hug

# 695
Moharet мерси за палците  Hug
Но май ще се откажа от идеята. С малко дете и висока цена на всичко... А и мъжа ми е против. През май ще ходим в Северна Италия, където ще похарчим доста. Според него е по-добре да отидем на евтино гръцко море в близките части, а аз резервирах на Корфу. А сега искам и по-далече да стигна  Simple Smile
Аз ще чакам с нетърпение твоите разкази за прекрасните острови, които сте избрали тази година и ще се надявам някой ден и ние да ги посетим.  Simple Smile

Beibi_78 чудесен избор е Агиос Николаос. Аз нямам лични впечатления, не стигнахме до него, но го проучвах с идеята да почиваме там.

# 696
 Moharet Безкрайно благодаря за изчерпателния и бърз отговор!  newsm51
 millenitta Надявам се на една спокойна почивка със съпруга ми и 22 месечната ни дъщеря  Heart Eyes

# 697
  • София
millenitta, добре сте си планирали годината в Италия и Гърция, другите дестинации ще почакат за догодина  Hug И аз искам да отида на толкова много места и то на момента, ама нито отпуската е достатъчна, нито финансите, но пък си пътувам редовно в Гугъл Мапс и кроя планове за бъдещи пътешествия  Laughing Иначе всички ще разказваме наесен, а някои и по-рано  Hug

Beibi_78
, със сигурност ще имате спокойна и релаксираща почивка с бебка на мястото, което сте избрали  Hug

# 698
  • София
Ние бяхме в Антигони, на този плаж, миналата година. Хубав е плажа, а в таверната на хотела точно на плажа на мен поне ми беше вкусна храната, там обядвахме обичайно. Peace

# 699
  • София
Е, всеки си има различни предпочитания, разбира се  Hug Ние обядвахме два пъти в Антигони - веднъж през юни и веднъж през септември. Стори ми се по-скъпо от обичайното, тиквичките бяха с доста дебела хлебна панировка, а количеството на гръцката салата беше като в нашенска пицария. Но може би сме попаднали на кофти готвач тогава  Hug Иначе обстановката е много приятна и за един обяд на плажа е ок.

# 700

Ние юни ще бъдем тук http://www.keramotigoldensands.gr/contact.html със сигурност ще има писма, но най-добре им пишете на мейла. Отговарят по-бавно. На нас ни дадоха чудесна цена, а и вече сме били тук. Галерията отговаря на това , което е. За разлика от повечето места в Гр, където сме били. Хотелът не е нов, но е чисто, закуската прилична, на хубаво място е и цените са много приемливи!
Каква цена ви предложиха и за кой период ? Благодаря.

# 701
  • София
Привет!

Ще се радвам да ми дадете предложения за студиа и апартаменти на плажа.

Досега сме ходили само на Тасос. За този година май ще се ориентираме към по-близка дестинация.

# 702
  • София
Привет!
Ще се радвам да ми дадете предложения за студиа и апартаменти на плажа.
Досега сме ходили само на Тасос. За този година май ще се ориентираме към по-близка дестинация.

redreny2000 Тасос е от близките дестинации, до България. Но щом ти се вижда далече, трябва да се ориентираш за района от Кавала до към Аспровалта, по-близо море няма. Освен ако не идвате от Златоград към района на Александруполис, това е най-близо, стотина км. и хоп на плажа......
Ето ти възможно най-близкото място от Кулата, на Paralia Orfaniou:
 http://www.fernandos-apartments.gr/

# 703
  • София...........
Момичета, къде се намира тази красота?

Дали се вижда вече?  Embarassed

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 19:38 от divna_

# 704
  • Пловдив
Имам въпросче към посещавалите о-в Корфу и са наясно с тамошните забележителности, дали е подходящо отправна точка да бъде Vitalades или Gardenos   https://www.google.com/maps/place/Vitalades+490+80/@39.4101099,2 … 0x500bd2ce2ba5820? Ако не е препоръчайте ми отправна точка за кратък престой на острова.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт