На море в Гърция 2014 - II

• 72 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  Къде е по-добре според вас да се паркира колата (защото до Солун ще пътуваме с кола) - на летището, център или друго място ?
Ако не е на летището какви са вариантите да се стигне до там по-евтино - някакъв градски транспорт, shuttel или друго превозно средство (изключвам такси)?
Имате ли представа от цените за паркинг ?
Благодаря предварително  Hug
http://www.parking-byzantio.gr/index.php/en/

# 677
  • София
brayan В началото на темата коментирахме паркирането в Солун.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=766932.msg27529641#msg27529641
Има го и горния паркинг, цените са му изгодни с включен трансфер.

# 678
  • София
Bled , mama merita много благодаря за линковете, които сте ми дали. Ще ги разгледам и ще преценя. Ако нещо се затрудня ще питам пак, ако е възможно  Blush
Слънчев и приятен уикенд желая на всички  Hug

# 679
  • СОФИЯ
Невероятни сте! Съвсем сигурно е, че точно от тази тема се зарибих за Гърция и дори в момента гледам разни оферти  Heart Eyes
Искрено благодаря, мацки   bouquet Не предполагах, че нет комуникацията тук ще промени част от закостенелостите ми, но е факт!

# 680
Здравейте на всички в групата! За майските празници ние се насочихме за Тасос, но ще плащаме началото на април, така че да видим дали ще остане това.

# 681
  • София
Като стана въпрос за паркинг до летището в Солун, ние решихме да разучим идеята на Bled за хотел около летището и ползване на техния паркинг. Засега съм търсила само в букинг и там има няколко хотела, които са на 2-3км от летището, предлагат безплатен трансфер и в отзивите хората пишат, че са им позволили да ползват паркинга безплатно за по-дълъг период. Гледала съм хотели с цени 50-60 евро за двойна стая със закуска и може би ще се възползваме от тази идея, защото така хем ще ни излезе по-евтино, хем няма да се юркаме по нощите, за да не изпуснем самолета. Благодарности на Bled за идеята Hug

# 682
Moharet,
Лично на мен, танто за кукуригу ми изглежда този вариант с хотела. Цените на паркингите около летище Македония ми изглеждат абсолютно в реда на нещата, около 5-6 Е на ден. Хубаво, хотела ще ти направи трансфера на отиване, ами ако забрави да те прибере навръщане от летището, което не ми се вярва, де, но все пак, не им е това основния бизнес, докато на паркингите, това им е хлябът и са в час.
Някои смелчаци си оставят в съседния на летището квартал колите, и се придвижват с такси, но аз лично не бих.
ПС Сега прочетох , че сте за доста дни, на този паркинг попадала ли си, с увеличаване на престоя, падат цените.
http://www.parkfly.gr/en/pricelist.html

# 683
  • София
evhen, не съм попадала на този паркинг. Наистина цените са доста по-добри от останалите, които съм гледала, ще го имам предвид  Hug Засега идеята ни е да летим до Санторини и още същия ден(нощ) да стигнем до Астипалеа, през Наксос. Самолетът излита в 12ч на обяд от Солун, а фериботът стига Астипалеа около 04ч през нощта и затова си мислех, че ще е хубаво да пътуваме от София до Солун предния ден, за да разделим пътя. И с цел да спестим някой лев, ми хрумна, че може да минем само с разходите за нощувка при летището и да не плащаме за паркинг. Но това е още груб план и може да претърпи промени, особено след като Таис разкаже за Наксос  Laughing

# 684
Не мога да се справя със сайта на фериботите. Моля за помощ.  Simple Smile
Искам да видя цена Игуменица - Бриндизи за 2 възрастни, 1 бебе и 1 дете в самостоятелна каюта и една кола през юни.

# 685
  • София
Не мога да се справя със сайта на фериботите. Моля за помощ.  Simple Smile
Искам да видя цена Игуменица - Бриндизи за 2 възрастни, 1 бебе и 1 дете в самостоятелна каюта и една кола през юни.

millenitta Произволна дата, тройна кабина, една посока.

Itinerary   Departure   Arrival   Vessel   Company   Passengers   Vehicles
1. IGOUMENITSA-BRINDISI   10-06-2014, 01:00   10-06-2014 , 08:30   CATANIA   GRIMALDI LINES   

Passengers   Accommodation Class   Price
Male Adult   EST3B - 3 BERTH EXTERNAL CABIN (FOR 3 PAX ONLY) / Whole with EB           € 114,00
Female Adult   EST3B - 3 BERTH EXTERNAL CABIN (FOR 3 PAX ONLY) / Whole with EB   € 114,00
2123   CARS UP TO 6.00 M (MAXIMUM HEIGHT 2.10 M...                                             € 44,00
                                                                                                                        Sub Total: € 272,00

На кабините цената е сериозна.......

# 686
  • София
миленита, тук излиза към 300 евро:

http://paleologos.forth-crs.gr/english_int/npgres.exe?PM=BB

# 687
  • София
На мен ми се получи ето това от тук http://paleologos.forth-crs.gr/english_int/npgres.exe?PM=BP

Itinerary   Departure   Arrival   Vessel   Company   Passengers   Vehicles
1. IGOUMENITSA-BRINDISI   10-06-2014, 01:00   10-06-2014 , 08:30   CATANIA   GRIMALDI LINES   3   1
Change Selection

Itinerary Pricing Analysis
Outbound trip (IGOUMENITSA - BRINDISI)

Passengers   Accommodation Class   Price
Male Adult   INT3B - 3 BERTH INTERNAL CABIN (FOR 3 PAX ONLY) / Whole   € 94,00
Female Adult   INT3B - 3 BERTH INTERNAL CABIN (FOR 3 PAX ONLY) / Whole   € 94,00
Male Child   INT3B - 3 BERTH INTERNAL CABIN (FOR 3 PAX ONLY) / Whole   € 24,50
123   CARS UP TO 6.00 M (MAXIMUM HEIGHT 2.10 M...   € 44,00
Sub Total: € 256,50

Total Price: € 256,50

# 688
Благодаря ви много  Hug
Много скъпо. Тъкмо се бях ентусиазирала да почиваме на амалфийското крайбрежие и на връщане да останем за няколко дни в Корфу и тази цена на ферибота направо ми разби всички мечти  Simple Smile
Сега разбирам как се проверява. А там, където иска лиценз на автомобила номера ли се въвежда?
Не смея да тръгна с детето на самолетна седалка цяла нощ  Sad

# 689
  • София
millenitta Да, без данни не става. Има и промоции, но кабината вдига много цената. Ние сме пътували от 100 до 180 евро без кабина.

dechy Цените са различни, защото сме заредили аз външни, ти вътрешни кабини.........

Общи условия

Активация на акаунт