На море в Гърция 2014 - II

• 72 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Потвърждавам казаното от Параход за плажа. Точно там е хубавата част. Морето е чисто и плитко. Като минеш камъните в началото, стъпваш на приказен пясък в морето и все още е плитко. Плажа е спокоен, не е пренаселен.

# 661
Плажа е спокоен, не е пренаселен.

В събота и неделя, когато си дойда солунчани хич не е спокоен. Но по това време става гъчканяк на всички околни плажове. От петък на обяд до неделя при вечер е пълно с гърци.

# 662
Да,
за събота и неделя - Н. Мармарас, Лас Бандидас, Тристиника...
Но в делник наистина е много спокойно, хеле пък юни.

# 663
Наистина в почивните дни имаше малко повече гърци, но в никакъв случай не беше претъпкано. Ние бяхме средата на юни. Дори ми направи впечатление, че имаше такива, които си бяха зарязали чадърите и шезлонгите от предния уикенд. Гърците се появяваха на плажа за много кратко време, не повече от час.

# 664
Наистина в почивните дни имаше малко повече гърци, но в никакъв случай не беше претъпкано. Ние бяхме средата на юни. Дори ми направи впечатление, че имаше такива, които си бяха зарязали чадърите и шезлонгите от предния уикенд. Гърците се появяваха на плажа за много кратко време, не повече от час.

Ние сме били края на август и началото на семптември и на Агиос Йоанис трудно си намерихме шезлонги, а на Никити беше чак неприятно защото гърците са мега шумни. Идват късно дори за моите критерии (около 9.3/10 ч.) и стоят до късно.  Това със зарязването на чадърите и щезлонгите е за целия сезон даже. Врузват си ги с катинари.

Но това е през уикендите. Иначе през седмицата няма такъв релакс.

# 665
# 666
Здравейте,
попаднах на една оферта за Никити, Гърция http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=17086 според Вас заслужава ли си? За момента обмислям варианти с какво да пътуваме до там, тъмна Индия ми е отвсякъде Simple Smile  Ще се радвам да изкажете мнението си и благодаря предварително Simple Smile

# 667
  • София

Абсолютно! Снимката от Фолегандрос, снимката с кучето и Акропола, леката ирония за турското присъствие.. Simple Smile

Баси колко обичам тази страна  Heart Eyes Може би защото от страна на майка ми корените са ми от там и кръвта ''говори'', не знам, но когато съм в Гърция, се чувствам у дома.

Благодаря за линка   bouquet

# 668

Съгласна! Веднага взех линка на заем!  Hug

# 669
Peace помечтахме с колегите за гръцкото лято на по кафе със сайта  Wink

# 670
  • София
 Simple Smile даа, уф, доходи ми се!

# 671
Е, има ли някой от нас да не е съгласен?
pontes, благодаря!
А аз ще си позволя да добавя думите на моя позната, която живее на един гръцки остров: "Няма зима, няма студ, всичко е зелено, тихо и спокойно. Няма стрес, никой за никъде не бърза. Храненето, спането и пазаруването са национален спорт. Както и дремането с часове в таверните и дрънкането на празни приказки".  Wink

# 672
  • София
И аз...и аз....
kattrin и казаното сякаш се корени във всички гърци. Еееххх чудя се дали и за майските празници да не прескочим до..кавала примерно. Но нещо букинга ми дава малко хотели и на странно високи цени според мен или.... Rolling Eyes

# 673
  • София
Каква приятна гръцка разходка ни подари pontes   Hug

dama, аз резервирах от букинг за майските празници 1 нощувка и то не съвсем в Кавала, а извън него. Наистина ми се сториха много високи цените за такъв ранен сезон - 70 евро за тройка и 60 евро за двойка. Може би, ако се бях разровила, щях да намеря и по-добри цени, но не ми се занимаваше за 1 нощувка.
Също така по време резервацията ми искаха кредитна карта за удостоверение без да се изисква предварително плащане на хотела, поне така бяха написали. И днес получих смс, че ми е изтеглена сумата. Обадих се на картов център и ми казаха, че само е блокирана от хотела. Никъде не пишеше такова нещо при резервацията, а и не ми се беше случвало досега с резервации от букинг и сега не знам като отидем дали да платя кеш или с картата  Thinking

# 674
  • София
Здравейте пътешественици  Heart Eyes
Благодарение на вас резервирах самолетни билети Солун-Атина и се надявам да изненадам приятно скъпия ми мъж  Crazy
Имам обаче няколко питанки. Къде е по-добре според вас да се паркира колата (защото до Солун ще пътуваме с кола) - на летището, център или друго място ?
Ако не е на летището какви са вариантите да се стигне до там по-евтино - някакъв градски транспорт, shuttel или друго превозно средство (изключвам такси)?
Имате ли представа от цените за паркинг ?
Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт