Нашите идеи и декорации за Великден

• 87 622
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
за тази година съм направила само тези: .
от миналите години снимките са ми на външния хард, пък той не е при мен, та засега ще се отчета само с това Simple Smile

# 136
Днес направих пробно козунак, първият в живота ми. Ето моята идея за Великден Simple Smile

# 137
ще споделиш ли с нас рецептата.....станал е страхотен  bouquet

# 138
Благодаря Stone flower  Simple Smile Ето и рецептата:

Козунак без месене

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B5

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 11:58 от zllate

# 139
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
успях само деко за входната врата да направя

чудя се с какво да боядисам яйцата, че хем да може детето да помага, хем да могат да се консумират после...
някой има ли опит?
мога ли с боичките на малкия? на водна основа са, но са гъсти... Thinking

# 140
  • София
Преди много години баба ми боядисваше яйцата с шушлопки от лук.Варят се заедно яйцата и шушлопките.За декорация на яйцата използвахме листа на различни тревички сложени върху яйцето и после го слагахме в парче от чорапогащник.Така боядисани яйца не оцветяват ръцете.Недостатък е,че всички яйца са с еднакъв цвят.

# 141
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
боядисвала съм яйца с люспи от лук, но те се варя с люспите. не става с чорапогащник да се топнат вътре.
аз яйцата ги правя 1 цвят по принцип и това не ми пречи.

реших да ги боядисам в 1 основен цвят и после с неговите боички да ги "рисува". Mr. Green

# 142

sweet_maniche много ми харесва твоето зайче  newsm10 . По някакъв шаблон ли се прави?

# 143
Здравейте, искам да ви покажа моите морковчета, весели калинки и цъфнали маргаритки за Великден  Laughing
Освен че са много вкусни за похапване, ще са част от украсата на празничната ни трапеза.
Весели празници на всички  Grinning

# 144
Браво, изглеждат страхотно Heart Eyes Simple Smile

# 145
  • София
Наистина! Как се прави цветната украса отгоре?

# 146
feria99 , Госпожица Лаленце , радвам се че ви харесват  Grinning Украсени са с  фондан, очичките на калинките са от бели перлички, а зениците нарисувах с хранителен маркер.

# 147
  • Пловдив

sweet_maniche много ми харесва твоето зайче  newsm10 . По някакъв шаблон ли се прави?
да Simple Smile
Мога да ти го пратя ако искаш, само пиши мейл Simple Smile

# 148
и аз искам и ако може zllate малко сладки да изпрати   chef  bouquet

# 149
  • Euskal Herria
Много красиви неща показвате, момичета! Ще покажа и моите неща, които правя за този Великден, макар и да не са толкова прецизни.
zllate, наистина ще внесат настроение твоите сладки. Много са ефектни, а не се и съмнявам, че са вкусни.
asyalein, мисля, че и с пастели може да доукрасите яйцата. Поне братовчедка ми така практикува от доста години.

Общи условия

Активация на акаунт