Украйна!

• 241 757
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 565
А тук в българки форум на руски?
Не забранихте ли езика?
Пиши на английский.

Малък урок по история ли искаш?До 18 век нямаше понятие Киевска Русь, имаше просто Русь.Киевски князь Юрий Дългорукий основава Москва.Когато в Киев имаше Крещение Руси Москва беше една гора.Петър 1 нарича Московия с името Россия през 18 век.Московия НИКОГА не е била Русь.А сега кажи,кой е яйцето,а кой -кокошка?
Киев мать городов руских. Аз съм учила в България, може да греша. За яйцето незнам, но кокошката е тук и огромна.Никога не е била? Е! Ти кажи за Украина? Мога да дам линк Жириновски обяснява от къде произлиза Украина.

# 5 566
  • София
А тук в българки форум на руски?
Не забранихте ли езика?
Пиши на английский.

Малък урок по история ли искаш?До 18 век нямаше понятие Киевска Русь, имаше просто Русь.Киевски князь Юрий Дългорукий основава Москва.Когато в Киев имаше Крещение Руси Москва беше една гора.Петър 1 нарича Московия с името Россия през 18 век.Московия НИКОГА не е била Русь.А сега кажи,кой е яйцето,а кой -кокошка?
Киев мать городов руских. Аз съм учила в България, може да греша. За яйцето незнам, но кокошката е тук и огромна.Никога не е била? Е! Ти кажи за Украина? Мога да дам линк Жириновски обяснява от къде произлиза Украина.

Русских-не российских.Фашист-Жириновский smile3532

# 5 567
Русия има газ и петрол , с които изнудва  тези страни , които е заклещила  - Украйна ,
Беларус , Армения ,
останалите бягат далеч от нея и са си много по-добре ...
Германия не е ли от "заклещените"? Нека сланца спаси тез страни.

Ами не, не е заклещена. Неудобство някакво би се причинило на Европа разбира се, стрес и покачване на цените също,  но нищо невъзможно за преодоляване и оцеляване. Ще се фокусират в стабилизиране на страните от северна Африка и по-здраво свързване на Европа и Щатите и ще се преодолее. Дори за България не е болка за умиране, гръцката тръба е близо и като един Хаимбоаз може да се построи за броени дни, ако се наложи. Не е да не сме виждали по-лошо.
Като цяло тези легенди как видите ли без руската газ слънцето няма да огрее са силно преувеличени и драматизирани, ясно защо. Просто това им е най-силната карта,  след което ако и когато я изиграят ще си построят нова, много висока стена, чиито основи вече са положили, но честно никак няма да ми е мъчно за Путин.

Между другото позитив , който виждам в това той все пак да изиграе газовата карта е, че това ще катализира Европа да се впрегне най-после в други решения.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 20:45 от 10 c`s

# 5 568
Т.е не искаш да обясниш произхода на Украина. До каква степен имате връзка с Русия. Според него "фашиста" Украина е създадена от болшевиките. Земите са подаръци от Ленин, Сталин, Хрущев... В 19 век има Киевкая русь, няма Украина. Както и да . Знайте си корените.

# 5 569
Русия има газ и петрол , с които изнудва  тези страни , които е заклещила  - Украйна ,
Беларус , Армения ,
останалите бягат далеч от нея и са си много по-добре ...
Германия не е ли от "заклещените"? Нека сланца спаси тез страни.

Ами не, не е заклещена. Неудобство някакво би се причинило на Европа разбира се, стрес и покачване на цените също,  но нищо невъзможно за преодоляване. Ще се фокусират в стабилизиране на страните от северна Африка и по-здраво свързване на Европа и Щатите и ще се преодолее. Дори за България не е болка за умиране, гръцката тръба е близо и като един Хаимбоаз може да се построи за броени дни, ако се наложи. Не е да не сме виждали по-лошо.
Като цяло тези легенди как видите ли без руската газ слънцето няма да огрее са силно преувеличени и драматизирани, ясно защо. Просто това им е най-силната карта,  след което ако и когато я изиграят ще си построят нова, много висока стена, чиито основи вече са положили, но честно никак няма да ми е мъчно за Путин.

Твоите постове са ми интересни. Мерси. Няма да умре нито Европа нито Русия. Подценяваш Путин. Grinning

# 5 570
Ами не знам дали са интересни, просто не виждам никаква кой знае каква драма в това Путин да изиграе газовата карта, нито да се построи нова стена. Разбира се, че Русия няма да загине, преживявали са какво ли не тези хора, не мога да ги мисля - ще живеят както си изберат.

# 5 571
  • София
Т.е не искаш да обясниш произхода на Украина. До каква степен имате връзка с Русия. Според него "фашиста" Украина е създадена от болшевиките. Земите са подаръци от Ленин, Сталин, Хрущев... В 19 век има Киевкая русь, няма Украина. Както и да . Знайте си корените.

Нали,няма такава държава, и език е смесица на полски и руски ,и всички земи ни ги подариха.
http://urb-a.livejournal.com/3810942.html

# 5 572
Ама моля ви се, още ли спорите по тия въпроси  Shocked

# 5 573
Ами не знам дали са интересни, просто не виждам никаква кой знае каква драма в това Путин да изиграе газовата карта, нито да се построи нова стена. Разбира се, че Русия няма да загине, преживявали са какво ли не тези хора, не мога да ги мисля - ще живеят както си изберат.
Изборът за съжаление зависи и от двете страни! Еднополярната политика не е предпоставка за голям избор на когото и да е. Русия не го прави просто така. Избира по-малкото зло.

# 5 574
Ами честно казано нямам интерес от позицията на Русия вече, отказах се да опитвам да ги разбирам, невъзможно е, просто сме други вселени и спрях и да се интересувам.

Но ми се струва, че отиват нещата към нова желязна завеса и  нямам нищо против Русия да се самоизолира  и да си ползват интернета Чебурашка, или каквото там са намислили, все ми е тая.
За мен всичко което е мир е приемливо. Ясно се вижда, че тоя гном е в състояние да подпали света.
Аз лично нито му ща газа, нито каквото там копаят. Предпочитам ги изолирани, ако това ще гарантира мир за нас и децата ни. А вече те дали ще ползват айфони, какво ще ядат и къде ще си прекарват ваканциите не е моя грижа, туризъм и технологии се развиват и ще се развиват и без руските пари, както е било винаги, всъщност. Важното е да няма драма и страх сред народонаселението, че без Русия сме загубени. Няма такова нещо.
Също не е вярно и обратното - че те видиш ли ще се върнат в тъмните векове.  Китай ще се погрижи да ги храни и снабдява с основни стоки и технологии, така че всичко ще е в порядке, само мир да има.

# 5 575
  • На земята, която е всъщност звезда.
Горката Русия - нищичко си няма, пък все става на нейната...

Кое точно е нейната и какво от това е станало?  newsm78

Не бъркай Путин и неговия олигархичен кръг с обикновените граждани, които са едни пионки и  ще изнесат на гърба си амбициите и интересите им. В момента, в следствие на санкциите и политиката на така обичания им политик номер едно, рязко пада стандартът на живот на средната класа и най- бедните руснаци, а не пада този на средния американец или западноевропеец. Това ли е желанието на Русия? Не мисля.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 13:48 от Вселена

# 5 576
Вселена, отговарях на ето това:
причината Русия да не участва с/у ИД е , че тя няма сили , няма авиация - една изостанала страна ...
малка Белгия участва , ''Великата'' сила не ...

Може би защото няма сили и авиация, ей така си анексира Крим без военни действия.

А относно санкциите, да не сравняваме стандарта на средния руснак с този на средния западноевропеец. Нека го сравним с нашия например, и без да имаме санкции от ЕС.

# 5 577
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
причината Русия да не участва с/у ИД е , че тя няма сили , няма авиация - една изостанала страна ...
малка Белгия участва , ''Великата'' сила не ...
Като пишеш и сама не си вярваш. То затова американските моряци като видяха руския Сухой се насраха от страх. http://www.blitz.bg/news/article/262249

# 5 578
  • На земята, която е всъщност звезда.

... ей така си анексира Крим без военни действия.

А относно санкциите, да не сравняваме стандарта на средния руснак с този на средния западноевропеец. Нека го сравним с нашия например, и без да имаме санкции от ЕС.

Анексира си Крим, защото Путин е непредсказуем и никой не иска военните действия да излязат извън Украйна. Ако САЩ и Зап. Европа бяха решили да се противопостяват на това анексиране то нямаше да се случи. А и аз съм почти сигурна, че тогава имаше договорки, които руската страна просто не спази. Тип мутренско поведение: човекът взе парите и каза "ще видим".

А по въпроса за сравнението, защо пък да сравняваме с нашия. Нали руснаците тук се пънат да докажат, че страната е световна сила и се мерят със западняците. Ами да си мерят и стандарта тогава. Освен това, да не говорим, че дори страни като Словения, Полша и Гърция имат по- висок стандарт, а са в Източна Европа. Само ние от ЕС сме по- зле /мисля, че румънците вече се изравниха/ и то само защото още не сме се откъснали точно от руската орбита и икономиката ни се движи по техния начин: мутренски и чрез олигархични кръгове. Или мислиш е случайно, че най- големите приятели на Русия все са най- бедни? Сигурно си спомняш какво заявиха в прав текст когато влязохме в ЕС. То вече не е тайна за никого, че Русия плаща на 3/4 от нашите политици.

# 5 579
Словения и Полша си бяха добре и преди, а не защото сега са се откъснали. А на нас сигурно Русия ни е виновна, че си ликвидирахме всякакво производство и всичко внасяме и сме най-бедни.

Общи условия

Активация на акаунт