ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Таби е разкошен.  Heart Eyes

Момичета с мопсовете и проблемните козини,
опитвали ли сте с рибеното масло или бирена мая ?
Или пък не се хранят с хубава храна ?

# 706
  • на морето
Малеееей ...бях ангажЕ известно време и какво да видя ...темата свършила .   ooooh! ooooh! ooooh!Laughing Laughing Laughing Laughing
Ама, пък какви хубави емоции има ..Нови попълнения ..На всички добре дошли !
А на Тиби едно специално гуш   Hug Hug Hug

# 707
  • София
Аша, от твоите снимки винаги струи спокойствие. Идилия!
Съвършена хармония цари.  Heart Eyes

# 708
Колко добре си живеят куче и котенца! Heart Eyes Колко котета имаш, Аша?

# 709
  • София
Най-накрая да платя и аз данък.

Треските на последните две снимки не ги е правила тя, лежи на чужди лаври тука! Simple Smile
Купих Омега 3+Q10, има ли проблем някакъв да ги давам, или да почвам аз да ги пия? Mr. Green Няма да ги хвърлям, я, 180 капсули са  Crazy

# 710
  • Пловдив
жгмъц досега не съм и давала нищо за козината,вета смята,че след като се храни с хубава храна,няма нужда.На своя глава взех тия биотинови сърчица.Но честно казано,не очаквам чудеса,знам си,че при мопсовете космопада е силен,особено пролетта.Абе честно казано свикнах вкъщи никога да не е идеално чисто,косъм тук,косъм там Joyабе да сме  живи и здрави
Аша, от твоите снимки винаги струи спокойствие. Идилия!
Съвършена хармония цари.  Heart Eyes
все едно аз съм го казала  Hug

# 711
  • София
С какво я храниш ?

# 712
# 713
Каквато и храна да ядем, все си е така... Сега заради бъбреците сме на Роял Канин и ще продължим после на нея, но нормална...

Взехме днес фурминатор :

Това е сваленото / искам да ви кажа, че свалих почти толкова и сутринта с нормалното ресало/. Според МП нямало никаква разлика, но мен ми се струва, че това някак си ги подрязва и не хвърчат толкова много като решем с него. По едно време само дето не заспа от кеф  hahaha hahaha

Скрит текст:
Цената беше 52,00 лв с бонус лакомства за малки кучета.

От скоро давам и тези витамини :

http://www.shop.zoomagazini.com/application.php?appLoad=watermar … amp;imageId=16203 - с бирена мая и чесън , но сега се чудя като пие един куп други хапчета дали да ги давам и тях?!  newsm78

# 714
Тони, вече определено сте приети за негови стопани. Когато кучето смени стопаните често ако си хареса новите хора започва още на другия ден да ги защитава. Така бях с намерената си кавказка - у нас лигава и гушлива, а вън тиха, привидно спокойна и само чака някой да и наруши периметара около мен.
Коте, голямо дялкане е паднало  Laughing И аз ще си взимам за моите рибено масло пък ако не го искат аз го почвам  Wink

# 715
Тони, вече определено сте приети за негови стопани. Когато кучето смени стопаните често ако си хареса новите хора започва още на другия ден да ги защитава. Така бях с намерената си кавказка - у нас лигава и гушлива, а вън тиха, привидно спокойна и само чака някой да и наруши периметара около мен.
Коте, голямо дялкане е паднало  Laughing И аз ще си взимам за моите рибено масло пък ако не го искат аз го почвам  Wink
Анче, ние си го харесахме още като идваше към нас, дето се вика беше си любов от първа лъжица Joy.ММ цял ден си търси повод да слиза при него, освен, че го водихме на разходка да потича, днес го извежда поне още 5 пъти навън в нашата градинка Joy голям мерак му е да са заедно и Тиби много му се радва.

# 716
Тони, честита радост!  HugТиби е страхотен "мецан". Мноооого радостни мигове на цялото семейство. Нали усещаш, че мъжът ти затвърждава градския статут на Тиби? Wink

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 09:50 от marta1

# 717
Еооо къде са всички  newsm78 Laughing

# 718
  • София, България
Страхотен е Тиби  Heart Eyes  Голямо мече  Grinning

Carrie, аз съм тук, бре Flutter

# 719
Някакво затишие настана  Laughing Laughing
Снощи след ресането с този фурминатор не падаха никакви косми, направо с кеф си пограх с нея, докато не ми се качи кажи речи на главата и МП стои на дивана и  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт