ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 993
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Неро е пораснал от последните снимчици  Hug

О, да. Издължил се е.  Wink

# 691
Много хубав Неро  Flowers Sunflower

# 692
  • Пловдив
violetkatana  Hugмного сладка тая малката буболечка,как само позира
Тони-мама Тибър е страхотен,много се радвам  bouquetпредставям си как се гали като котка  Joy
Carrie Bradshow^ ах,какъв поглед има Бебълс
А Неро  колко е пораснал  bouquet
Да дам и аз малко данък

# 693
Тони, и аз като жгмъци все си мисля, че Тибо ще е гражданин  Flutter
Жгмъции, много сладък Нерко, седнал чисто по бебешки с разкикерени задни крачета и позира  hahaha Hug
Кари, много важно гледа сладурката  Simple Smile.
violetkatana, стахотна мацка и кактто винаги облечена стилно и с вкус  Heart Eyes!
melani14, сладка муцунка, между другото и Чара така като лежи си подгъва лапичката Simple Smile

# 694
Сладурски мопсита само за мачкане  Hug

Неро вече изсветлял на муцунката  Heart Eyes Личи си, че вече не е в бебешкия период  Heart Eyes Heart Eyes

# 695
mili , вие как се оправяте с космопада?  newsm78

# 696
Мецанчо има афинитет към определен тип мъже, тоест не ги харесва и не дава да го галят, тази сутрин един съсед видял като го прибира ММ и проявил любопитство, докато стоял Тиби не реагирал, в момента на посягане за погалване се опита без предупреждение да му съблече якето newsm78 това беше за секунда, снощи на село същия номер, явно не обича да го пипат чужди хора.Интересното е, че като ни го доведе англичанина ние го погалихме и той не реагира,не знам защо направи така, може би е усетил нещо в човека newsm78
Днес го водихме да потича на едно пооддалечено място, обича да му хвърлят топка и да я носи, около час поиграхме  той се умори и се прибрахме Simple Smile

# 697
Аууу, Тони, разкошен е! Явно има добри гени и е гледан много добре! Според мен е страхотем мъжки екземпляр от породата!!!
Това е типично поведение за ЧРТ. Маша реагира по същия начин, не лае, не дава никакви признаци, стои кротко и като реши, че някой е заплаха за мен (че само мене варди така) и директо напада. Прави ми впечатление, че това е само към мъже, особено ако са навлечени, с качулки, шапки. Винаги съм на щрек с нея и не давам непознати за Маша хора да я галят и да ме приближават. Моите приятелки се шегуват, че ММ  може да е спокоен когато съм с Маша - чужд мъж абсурд да ме приближи  hahaha. Най-кофти е, че нямате никаква информация за навиците на животното и тепърва ще го опознавате. Няма да е лошо да звъннете на англичаните и да ги поразпитате повече за всичко което се сетиш за животното - поведение, навици, как се държи към непознати хора, за храната, как реагира на чужди кучета най-вече мъжки и изобщо каквото се сетиш, паспорт, родословието му къде е.. Просто кучето е от едрите породи и създадено за пазач и е добре да знаеш повече за него  Hug!

# 698
За храната знаем каза ни как го храни и с какво, снощи беше на гранули, не можа да си ги изяде всичките не съм ги прибирала оставих му ги, тази сутрин ги беше изял гледам.Днес ще е на ориз с пилешко сварила съм му ще му дам следобяд, яде по веднъж на ден.

# 699
  • София
Тони, много се радвам за Тиби  Hug На клипчето изглежда много послушен  Peace

Мопсчетата и Неро са прекрасни  Hug

# 700
  • Пловдив
Carrie Bradshow^справяне няма,за съжаление.Или поне аз не съм намерила подходящия начин.Ползваме фурминатор http://karasto-pets.com/index.php?route=product/product&product_id=1039,ама не оригинален.Върши работа,но не очаквай чудеса.Може би оригиналния ще върши работа.Сега заедно с противопаразитната каишка съм поръчала и едни биотинови сърчица(по препоръка на една позната) http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/10444/beapha … n-quot-75-br.html ще ги пробвам пък да видим.
Вкъщи слава на богу всичко е в нейната цветова гама,та много много не личи Joy
Тони мама много  е красив Тиби,както е писала Маша,пък тя е специалист- страхотен мъжки екземпляр Hug

# 701
Днес мислим да купим фурмин.  newsm78 Макар, че и с котешкото ресало свалям ужаааасно много, къде МП вика "още едно куче"  hahaha hahaha hahaha

Абе по колко пъти на ден храните мопсовете?

# 702
  • Пловдив
Храня я по два пъти на ден-сутрин и вечер  bouquet

# 703
И аз съм така, една малка купичка сутрин и вечер, ама реално изяжда купичка и половин общо за деня и все оставя половинката  Whistling ... просто се заговорихме наскоро с познати дали трябва да е по 1 път

# 704
  • Sofia
Тони-мама, честито за Тиби! Прекрасно момче.  Heart Eyes
Пък ако не е в съвсем преклонна възраст може да се сватосате с Машкините девойки ....  Wink

Общи условия

Активация на акаунт