ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 998
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря Анче, но по скоро не е това при Бианка,
нито по описание, нито по снимките, които видях.
Няма такива голи участъци по нея. Явно при тази
диагноза е характерно обрива да е на муцуната, а
при Бианка обривите са предимно по корема.

# 676
Каталясах да притичвам и рефрешвам темата  Crazy и си мисля, че Тони щом не е писала още най-вероятно са взели хубавеца и му се радват на село.. ми не се търпях  hahaha Rolling Eyes

# 677
  • София
Честит празник!

# 678
violetkatana  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И още нещичко по повод празника  smile3503
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 14:47 от Анонимен

# 679
Такааааааа, ми взехме се Joy , момчето е доста едро около 70кг. ще го командваме на английски, харесахме се от пръв поглед гальовен е ама успя да ме отъркаля в калта  Joy Joy като ме дръпна ето го и него.

а сега ще е в гаража  до като му направят място.......много е сладък и се казва Тибър, на галено Тиби Simple Smileс моя хубавия английски разбрах че е внесен от Канада, собственика ни го доведе на центъра на селото то валеше дъжд разменихме по някоя приказка и ни го връчи, каза че е чипиран, ще видим кога ще го водим на вет.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 16:58 от Тони-мама

# 680
О,Тони , страхотен е !

Честит празник!

# 681
Еххххххххххх Тониииииииии, най-накрая  newsm44 newsm44! Браво, браво, браво! Еми добре дошъл на Тибо при нас! О, толкова се радвам! Миличкия сега ще изжиее известен стрес, но важното е че е в добри ръце! Тони, ще помагам с каквото мога, ако имаш нужда естествено Wink! Урааааа...

# 682
Йеее честито на Тони и добре дошъл на Тибо! Heart Eyes

# 683
Мерси момичета от 6 съм се събудила та до 13,30 докато го взехме голям стрес, то в едно село беше та объркахме малко пътя и после с английския ми ......абе ще се учим, с мъжа ми много се харесаха, явно си допаднаха даже му дава прегръдки гали се като котка Simple Smile
не разбрахме дали е родословен нали и не говорихме, ама вета каза като разчете чипа всичко ще се изясни.Нахранихме го с гранули и сега си лежи, че днес голямо возене направи.Ще остане при нас докато оправим документите му и минем през вета и после вече ще е на село, обаче моя ММ като гледам как се харесаха си мисля, че може и да си остане при нас  JoyМашке ще се радвам да ми даваш акъл  newsm78по отглеждането на Тиби.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 18:47 от Тони-мама

# 684
Тони да ти е честит черния рошльо, много е сладък, а това с мечешките ласки ми е добре познато от моя разбойник. Чудесно е, че сте се решили да му предложите дом на този прекрасник. А, и честит празник на всички и от мен!

# 685
жгмъц, много добре, щом не е тази болест аз все не я запомням по име  Embarassed

violetkatana, много е сладка малката и столчето в тон с якето, а очичките й и сребърния перчем ..  Heart Eyes

Тонии, айде да ти е честит осмомартенския подарък  Grinning Тиби със сигурност е умно момче и бързо ще научи български  Wink

# 686
Тони, честитоооо   bouquet

Ето и нещо прясно от нас, пари пари още  hahaha

# 687
Добро утро, момичета!  Simple Smile
Carrie Bradshow голяма е сладурана! Heart Eyes

# 688
  • София
Тони, честито!!! Късметлия е Тиби!  Heart Eyes
Мисля, че няма да иде на село, а ще си
остане при вас. Ами това са цели 70 кг.
за мачкане.  Laughing Кой би ги отказал ?!  Mr. Green