ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 48 002
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Carrie Bradshow^,жгмъц дано по-бързо се оправят кученцата,стискам палци Peace
Yolli много е сладко мъничето,как само е гушнало плюшката Hug
Аз минавам пода с доместос по силен разтвор,като беше по малка Тайра след разтвора минавах задължително по два пъти само с чиста вода,все се притеснявах,че кучето ще се натрови newsm78
Тези дни се замислям за противопаразитните каишки.Миналата година ползвах каишка Килтекс и празимекс/след отрицателен резултат/.Какво е мнението ви за този начин на предпазване?
Гънката ни сякаш малко е възпалена,дайте идея с какво да я почиствам.Принципно я чистя с бебешка мокра кърпичка.Тези дни я минавам със сребърна вода.
 vivi75 и утре ще ти бъде много натоварено HugДа се оправя бързо Брук  bouquet

# 661
ами не съм видяла такова отношение... държат се абсолютно нормално, особено при моята къде вечно ги лае и тръгва с лошо към тях, пак са много търпеливи и се държат прилично..Просто са обрани в поведението си и няма излишни лигавщини като някои други клиники, които сме посещавали с кучето преди.

А ако някой не дай си Боже си позволи такова нещо, да му мисли, че клиниката тясна ще му се стори!  #Cussing out

Манолов на кап.Райчо

# 662
Манолов до ХЕИ?

# 663

Честит празник момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 664
Честит празник и от мен,момичета!

# 665
Честито кученце на Yolli Iwanowa!  Hug

Честит празник на всички дами!  bouquet

Болничките да се оправят бързо.  Hug

И аз мразя доместоса и сега мия само с вода. Бари лиже наред и ме е страх да не се натрови. А и повечето пъти като бърша той търчи по мен и лапа бърсалката на игра.

Деси,ще запишеш ли името на този препарат за дезинфекция,който са ти дали на теб. Hug

# 666
  • София
Честит празник!  Wink

Анче, не намирам много инфо в нета за този ювенилен целулит,
даже почти никаква. Но от снимките, които видях в нета ми се струва, че
не е това болежката. Имаш ли представа къде да прочета за това ?

# 667
Честит празник, момичета!   bouquet

# 668
Честит празник от мен, бъдете усмихнати и много обичани!!!!!

# 669
Честит празник!   bouquet

Маша хубава "картичка"  Embarassed Laughing

# 670
  • София, България
Честит праник и от мен, дами!   bouquet

Маша хубава "картичка"  Embarassed Laughing

smile3521

# 671
  • Пловдив
Честит празник и от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 672
  • София
Деси,ще запишеш ли името на този препарат за дезинфекция,който са ти дали на теб. Hug

Разбира се  Hug

Тони, стискам палци  Praynig

# 673
Анче, не намирам много инфо в нета за този ювенилен целулит,
даже почти никаква. Но от снимките, които видях в нета ми се струва, че
не е това болежката. Имаш ли представа къде да прочета за това ?
И аз не знам много за това и бях ровила ама само някоя и друга снимка. Виж в тази тема и ако искаш пиши на момичето за повече инфо. Говорила съм си с нея и тя каза, че се оправят, но е много бавен процеса. При вас може изобщо да не е това и дано не е!!!

Машкаааа, много букети много нещо, да се чуди човек кой букет първо да си избере  Grinning

# 674
Честит празник мами Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet Аз имам добри новини.. Оказа се, че Джарко няма гъбички  Party било е явно алергия само .. козинката се сгъсти и вече почти не личат петната.. Даже е възмъжал - има косми по коремчето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт