ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 48 011
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Знам че ако спра да мажа ще е готова за изследване, но ме е страх да не се върне в много лошия си период. Мажа я с Фусикорт, след няколко намазвания всичко изчезва, но след време се появява на друго място. Петна т.е. без козина вече няма. Откакто давам рибеното масло козината е прекрасна. Но в критичния период беше доста плешива милата ми кучинка. Толкова беше зле, че не мога да ви опиша.
Сега има няколко места с въпросните корички, които тя чеше, но козина не пада грам.

Анче, ювенилен целулит нямам си идея какво е.  Confused

На мен доместоса много зле ми действа на кожата а и на обонянието.  Sick

# 646
  • София
жгмъц ако се оправя от това, значи не са гъби!

# 647
  • София
Защо ?

Ако искаш пиши ми на лични, че стана чат.

# 648
Момичета, бясна съм..... вчера сутрин занесохме урина за центрофуга и казаха елате вечерта, вечерта отидохме и  ни казаха обадете се утре сутрин. Звъня днес казват на обяд, звъня в 2 на обяд казват звънни в 3 и умишлено звъннах ей сега- пак не са готови... Казвам им вие майтап ли си правите с нас?! Ами тооо ние ще ви се обадим  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 649
Охх мамино сладко пумпалче.. Heart Eyes, миличкото .. търси мама явно, затова му ехубаво да се гуши. Yolli, виж мила важното е да го обичаш с цялото си сърце, нищо, че ще не ти ясно колко ще е космато или че ние не можем да си представим комбинацията от породите на родителите  Hug Hug Hug! Няма значение как иглежда, нали и то душичка има милинкото!
Много ми хареса поста ти!  Hug

Yolli много е сладко! На мен лично ми прилича на голдънче и мисля, че ще бъде със средна големина и косъм.
За ваксината - 20-25лв., вътрешно обезпаразитяване, ако изака глисти, след 14 дни пак, ако ли не, след месец.
Външно обезпаразитяване, ако мислиш, че е необходимо. Аз не слагах в началото, защото нали е бебе и не излиза.
Храненето е добре, да бъде с адаптирано кучешко мляко и лека по лека в идния месец, да добавяш гранулки накиснати в същото или малко консерва. Храни го на 3-4 часа и постепенно увеличавай интервалите, след месец - два примерно по 5 пъти на ден. След това по 3 и после по 2.
Завивай го хубавичко, виждам че играчки си има, да ти е живо и здравичко!

жгмъц, Carrie Bradshow Дано ви се оправят кучовците!   Praynig

Тони Много се радвам за вас. Ако зависи от мен ще гледам много кучета в нас, че и котки. Ама, не ми дават..

Да ви се оплача, Руфъс си изяде половината мартеница и  Sick Кучешка му работа  ooooh!  Laughing

# 650
SisiHug
Кал не кал, тъмно не тъмно отивам да изкарвам мецани.. Мразя дъжд..

# 651
Преди малко ми се обадиха от клиниката с резултата от центрофугата на урина - киселинни камъни или нещо такова беше, утре ще ми го обяснят по-подробно... Антибиотик още 10 дни по 1/4-тинка + цистон сутрин и вечер по 1, но-шпа сутрин и вечер по половинка и Роял Канин за проблеми с бъбреците....

# 652
  • София, България
Тони-мамаPraynig  стискам много силно палци!

# 653
Момичета, извинявам се, че ще дойде малко като спам, но просто току-що гледах нещо, което са давали онзи ден по ТВ, но съм пропуснала и което ме накара да се чувствам много добре и да пусна и аз няколко сълзи от хубаво и реших да го споделя с вас :

bouquet

# 654
Момичета, извинявам се, че ще дойде малко като спам, но просто току-що гледах нещо, което са давали онзи ден по ТВ, но съм пропуснала и което ме накара да се чувствам много добре и да пусна и аз няколко сълзи от хубаво и реших да го споделя с вас :

bouquet
Благодаря ти за този линк. Като те целуне господ и ти дари талант няма значение къде си роден и как се казваш. Успех му желая на момчето от сърце!

# 655

Мишето като ми го дадоха ми казаха, че е взело едно хапче за глисти и днес ще взема още едно. Пак ли трябва да се обезпаразити при ветеринар или остава само външно обезпаразитяване? Ръмжи насън и хапе  Joy
Ау , колко е миличко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656
Анче, ювенилен целулит нямам си идея какво е.  Confused
Не съм виждала, но едно момиче беше споменало, че имали пъпчици по петната и им поставили такава диагноза. Казах го само, за да питаш вета и да каже дали да го отхвърли като вариант.
Carrie Bradshow^ , къде ходите на лечение?

# 657
Малко извън темата Simple Smile
Момичета предварително  ви честитя 8 март Simple Smile
Работя в цветарски магазин и съм ни жива ни умряла,та за това ви честитя сега.
Поздрави от милата ми Брук,още е с конците.

# 658
Вет.кабинет д-р Манолов

# 659
Аз не съм доволна от Манолов.
Скрит текст:
Един път само ходих при него, беше изключително груб с кучето. Малкия имаше пъпчици в ушите и исках, да ги погледне лекаря. Той му хвана главата толкова силно го дръпна и стисна, все едно че хваща питбул, а не пинчер, че малкия изскимтя. Стана ми много неприятно. Оказа се, че нищо му няма на ушите, ама отношението..
Иначе имам познати, които ходят там и уж са доволни. Само едно момче ми каза, как същия Манолов му ударил кучето по главата, че да слушало. Пък в нета четох за куче, избягало от там..
Просто изказвам мнение, никого не искам, да обидя.

и аз извън темата:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 21:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт