ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 48 053
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Да чукам на дърво не ми е гризала нищо, а и по-добре, че МП ако му изгризе нещо, ще стане страшно  #Crazy Rolling Eyes Embarassed

# 541
Бебълс е принцеса направо!
Ох, не знам как ще докараме пролетна снимка. Локви, кал и в тях дълъг корем с къси крачета и гордо вирната опашка. Това гледам всеки ден. А вкъщи се държи като Властелина на излежаването. БелИ правеше като малък. Много. Не обичаше цветя във ваза например. Събаряше вазата, тя се счупваше съответно, водата се разливаше по масата и всичко наоколо, а той взимаше китката и я "заравяше" в някой диван или друга подходяща мебел. Не късаше цветята, но си ги криеше. Любимият му празник беше Цветница. Laughing ooooh!
Иначе Дългото е на тази вълна:
Скрит текст:

# 542
marta1 , при нас не вали, но и на нашата мадама и е любима поза  hahaha

# 543
  • виртуално
Мопсчето Стинки и дакелчето Сачи очакват своите осиновители в PETS&U този уикенд

http://arsofia.com/bg/43790/mopscheto-stinki-i-dakelcheto-sachi- … ts-u-tozi-uikend/

# 544
марти  Joy Joy Joy! Опасено е твоа дългото, само като си го представя как заравя китките..
Аз седя, седя и все си мисля, че е от това, че не изразхода енергия тази неприятна случка  newsm78 или просто ми се ще да я оправдавам подсъзнателно  Embarassed

# 545
Машка, душка, тоговор А и отговор Б са верни. Чарка иска да изследва и изпробва света. Като дете. Ще ти прави още бели, да ти кажа... Обаче ти винаги несъзнателно и съвсем нарочно ще си я оправдаваш и възпитаваш. В прав и обратен ред.  Hug
Дакелчето Сачииии. Crazy Ама Дългото не приема дама в покоите си. Само навън, за игра и наградоядене. Поделя играчки и манджа охотно. Но къщата не дели, диването.

# 546
  • София
Този препарат Ектомин мисля, да го пробвам против хлебарки, да напръскам вкъщи. Изглежда ми удачен вариант, че да не вреди на кучето, а и е евтин.
Tedi-Ati Сигурно ли е, че е безвреден за домашните животни?
Да безвреден е, то с него можеш да пръскаш и самите животни, но не знам дали ще ти помогне за хлебарките. По-добре попитай за Фендона на BASF също безопасен за хора и животни и с по-добро действие срещу хлебарки. Тежката артилерия за тези гадини си остава Frontline обаче.

# 547

Някой пак е надценил възможностите си, попаднах на тази обява в клиниката в която водя моите.
Ветеринарна клиника Санивет
ПОДАРЯВА СЕ
Руски Черен Териер/КГБ териер/
Мъжки,некастриран,на 6 години
Около 65 кг.Изглежда като този,но това не е негова снимка.
За повече информация-0893490609

# 548

Някой пак е надценил възможностите си, попаднах на тази обява в клиниката в която водя моите.
ПОДАРЯВА СЕ
#Crazy #Crazy стига бе!!!
Хм..Тони, това в Търново ли е? Аз до колкото знам (понеже не са въобще много кучетата от тази порода) във вашия град май има само едно момченце, но то е на не повече от 5 месеца.. Сигурно животинчето не е родословно, пък може и изобщо да не е ЧРТ..

# 549

ПОДАРЯВА СЕ
#Crazy #Crazy стига бе!!!
Хм..Тони, това в Търново ли е? Аз до колкото знам (понеже не са въобще много кучетата от тази порода) във вашия град май има само едно момченце, но то е на не повече от 5 месеца.. Сигурно животинчето не е родословно, пък може и изобщо да не е ЧРТ..
Във всеки случай жалко за животинка, която 6 години е свикнала с дома си и стопаните си, сега тепърва да сменя.....Как имат сърце за такова нещо, не зная.

# 550
Kлиниката е реномирана, съмнявам се да дават грешна информация, освен това там по вечето доктори заедно със шефа преподават в Стара Загора.......кой знае каква е причината.. newsm78 обявата е публикувана във фейсбука на клиниката .

П.П. Ако живеех в къща с двор изобщо нямаше да се замисля, и щях а си го взема Flutter

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 14:58 от Тони-мама

# 551
Тони, аз не се съмнявам грам в информацията на хората, просто се учудих, защото до колкото имам информация както казах в Търново има едно мъниче, други кучета вписани в племенната ни книга няма. Но то може да не е от ВТ.. знам ли и аз.

# 552
Има хора, които абсол.не желаят животно у дома при появата на бебе, не го забравяйте.... Аз не бих могла да се разделя с моето куче, макар че ако някой ден ни дойде на главата бебе съм убедена, че и МП няма да е съгласен с кучето, колкото и да го обича, но или ще се преборя /с условие да сме постоянно остригани, защото наистина на моменти и на мен ми идват в повече космите, макар прахосмукачката , която пускам през ден/ , или ще е при родителите ми.
Но има хора, които няма на кого да го оставят  Sad Или починал собственик... причини много, дано да с намери хубав дом  Praynig Praynig

# 553
  • София
Маша, а може и да е купено кучето от чужбина, или пък има нерегламентирано развъждане.

Каквато и да е причината, хората трябва да си дават сметка, че взимайки куче то не е за месец или два.
Кучето ще живее м/у 10 - 15 години (нашата стара кучка живя 17 години) и няма да изчезне, когато решат да имат бебе например. Местенето на кучето в нов дом му причинява ненужен стрес, така че не бива да се постъпва така. Освен това има толкова много информация за породите и то навсякъде - интернет, книги, филми и пр., където да се разбере що за порода е дадено куче. Ако проблема е в космите, да се рабере кои породи не пускат косми, или  пък някакви други особености. Не одобрявам изхвърлянето на кучето от дома, освен ако това не е крайно необходимо ...
Ох, пак подпалих ...  Confused

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 15:13 от жгмъц

# 554
Тони, аз не се съмнявам грам в информацията на хората, просто се учудих, защото до колкото имам информация както казах в Търново има едно мъниче, други кучета вписани в племенната ни книга няма. Но то може да не е от ВТ.. знам ли и аз.
Щом през клиниката го обявяват или е на техен близък или на някой работещ там, иначе нямат практика да пускат такива обяви мисля нито за продажби камо ли за подаряване  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт